Blog

Legyél Te is jógaoktató velünk és szerezz valódi tudást tapasztalt oktatóképzés vezetőnkkel, Halmos Juliával

Írta: Sztrakay Miléna
Jógázol már egy ideje, de szeretnéd mélyebben és nagyobb tudatossággal elsajátítani a jóga alapjait és filozófiáját?
Pályát módosítanál és szívesen foglalkoznál azzal, amit a legjobban szeretsz?
Legyél Te is jógaoktató velünk és szerezz valódi tudást tapsaztalt oktatóképzés vezetőnkkel, Halmos Juliával.

Jógázol már egy ideje, de szeretnéd mélyebben és nagyobb tudatossággal elsajátítani a jóga alapjait és filozófiáját?
Pályát módosítanál és szívesen foglalkoznál azzal, amit a legjobban szeretsz?

Legyél Te is jógaoktató velünk és szerezz valódi tudást tapasztalt oktatóképzés vezetőnkkel, Halmos Juliával.
200 órás hatha jóga oktató képzésünk október 10-én indul a NemcsakJóga Mozgásstúdióban, HÉTVÉGI időpontokban.
Láss tisztán, szerezz alapos tudást. Sajátítsd el az alapászanák precíz kivitelezését és nyerj mélyebb betekintést a jóga eszköztárába. Emeld magasabb szintre saját jógagyakorlásaidat és segítünk abban, hogy oktatni is tudd.

A képzést elvégezve, képes leszel biztonságosan, a csoport igényeit figyelembe véve megtartani egy hatha órát.

A szemeszter végén, sikeres vizsgák esetén oklevelet kapsz majd a kezedbe.

A képzés kiscsoportos (8-10 fő), hogy mindenkire jusson elég figyelem.

A képzés ára: 285.000 Ft

  • korai kedvezményes ár (EARLY BIRD): 255.000 Ft – szeptember 10-ig.
  • SZÉP KÁRTYÁT IS ELFOGADUNK!

Minden fontos információ weboldalunkon ezen a linken. 

és Facebook oldalunkon ezen a linken

Szeretettel várunk.

----------------------

Korábbi oktatóképzéseinken részt vett vendégeink visszajelzései:

"Julcsi fantasztikus tanár, mentor, aki felemel, támogat és segít a legjobbat kihozni magadból. Megelőlegezett bizalmával tanítványai könnyen túlszárnyalják saját magukat. Egy hiteles, önazonos oktató, aki határozott hittel és elképzelésekkel rendelkezik a jógáról, azonban mindenkinek meghagyja a lehetőséget saját útja megválasztására.

A képzés nagyon tartalmas és gyakorlatias volt, melyből kiérződött a szakmai felkészültség és a sok éves tapasztalat. Mindezt fűszerezte Julcsi jó értelemben vett lazasága és napsugaras személyisége. Egy igazi élmény volt, mindenkinek jó szívvel ajánlom!" Moharos-Imrik Orsi

"Sok kétséggel, de elvárások nélkül vágtam ebbe bele, és a legjobb érzés talán az, hogy sikerült megugrani önmagam korlátait. Pont ott fejlesztett, ahol gondom volt, amiről tudomást sem akartam venni. Szerintem mindenkinek kihozta a gyengeségeit a tanfolyam, amelyeken túl kellett lépnünk. Nekem első sorban ez a beszéd, szóbeli megnyilvánulás, nyilvánosság elé lépés volt.

Sokkal jobban megértettem, miről szól a jóga, segített leküzdeni a szélsőséges gondolkozásomat az, hogy középutat tanultunk, azt tanultunk, hogy nincs fekete és fehér, hanem egyensúly van. Nagyon-nagyon szerettem, hogy nem egy meghatározott iskola szerint mentünk, hanem azt támogattátok, hogy hogyan találja meg mindenki a saját jógáját. Nem egy nagy könyv szerint mentünk, hanem nyitottságot tanítottatok, arra ösztökéltetek, hogy mindent nézzünk meg, tapasztaljunk meg, és onnan találjuk meg az egyedi utunkat. Nekem ez nagyon fontos. Ebből következően elfogadásra tanítottatok. Az is jó volt nekem, hogy tudtunk két lábbal a talajon maradni, "világi" dolgokról is beszélni. " Molnár Anna Luca

"Számomra ez az oktatóképzés egy olyan belső utazás kezdetét és alapjait adta, ami az egész életemet végig fogja kísérni. Úgy érzem, hogy elindultam azon az úton, amit nekem járnom kell, ezért hálás vagyok, hogy jelentkeztem erre a szemeszterre és hogy elvégeztem. Az oktatóimban és a csoporttársaimban olyan nagyszerű embereket ismerhettem meg, akiktől kivétel nélkül tanulhattam és kaptam. Bevallom, amikor elkezdtem nagyon féltem, hogy mi vár majd rám és hogyan fogok viszonyulni az idegen közeghez, hiszen nem ismertem senkit. Egészen elképesztő, de körülbelül a második alkalom után már olyan volt, mintha 1000 éve ismernénk egymást. Lehet, hogy így is van. :) A képzés végére megerősítést nyert bennem az, hogy oktatni szeretnék, viszont ehhez szükségem volt arra az önismeretre, amire itt tettem szert, ezért bátran ajánlanám mindenkinek, aki szeretne jobban elmélyülni a jóga csodálatos világában, illetve saját magában. :) Erős és biztos alapokat, tudást kaptam a tanáraimtól, hogy bátran elkezdjek oktatni, órát tartani. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a kis csodának és én is remélem, hogy még találkozunk!" Dömötör Édua Csenge

"Amikor a tanfolyamra jelentkeztem nem is sejtettem, hogy ennyit fog adni.
Kezdetben arra gondoltam többet megtudok erről a mozgásformáról és megismerek olyan embereket, akik megértik, hogy mit is szeretek ennyire a jógában.
Azonban ennél jóval több történt. Egy fantasztikus önismereti út volt. Azon túl, hogy egy kihívás volt számomra és komoly kilépés a komfort zónámból, rájöttem arra, ami eddig meg sem fordult a fejemben, az hogy a jóga iránti szeretetem átadjam másoknak is. Hála a tanfolyamnak mára az önbizalmam is kezd vissztérni.
Csodálatos emberekkel találkoztam és köszönöm tanáraimnak és csoporttársaimnak, hogy hittek bennem és bíztattak." Hoffmann Andrea)