Oktatók

Bárdos Barbara

Core-stabilizációs tréner, Pre- és Rehabilitációs tréner, TripleX tréner

A Sport és mozgás iránti szeretetem és elkötelezettségem már gyermekkoromban megvolt, ami azóta is töretlenül tart. Sajnos a többéves versenyszerű sport engem sem kímélt és számos sérüléssel, mozgásszervi problémával kellett szembesülnöm. Többek közt ezek vezettek oda, hogy olyan sportok felé forduljak, melyek az emberi vázrendszer, elsősorban a gerinc megkímélésével érik el az állóképesség, fittség és egészség legmagasabb szintjét. Az úszás, az aqua fitness és a gerinc-, ill. stabilizációs tréning a mindennapjaim részévé vált, melynek köszönhetően visszanyertem az életkedvemet és a fizikai erőnlétemet. Rájöttem, hogy lehet úgy is eredményes és örömteli a mozgás, hogy kisebb-nagyobb mozgásszervi problémák fennállnak. Felismertem, hogy ezeket a testi „tüneteket” azért kaptam, hogy ezek a tapasztalások is segítségemre legyenek az edzői munkám során.

Elsőként elvégeztem a Sportedző képzést, úszás szakon, majd később a Preventív Gerinctréning, Core-stabilizáció, Pre- és Rehabilitációs tréner és még számos az életminőséget javító és az egészséges mozgásszemléletet szem előtt tartó tanfolyamot. Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így időről-időre továbbképzem magam. Nemrég elvégeztem a Mummy Tummy Training képzést, mely egy komplex szülés utáni regeneráló mozgásprogram, majd 2018. év elején az a megtiszteltetés ért, hogy az Almásy Csilla által kidolgozott TripleX Training első oktatói közé kerüljek. Ez az egyedülálló 3 lépcsős mozgásprogram, kifejezetten a derékfájás kialakulásának elkerülésére, illetve a már meglévő tünetek enyhítésére, megszűntetésére ad könnyen elsajátítható és a mindennapi mozgásaink során jól használható „eszközt”.

Szeretném az évek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot másokkal is megosztani és segíteni a hozzám fordulóknak, legyen szó preventív, vagy rehabilitációs tréningről.
Szeretettel várok mindenkit személyre szabott, egyéni személyi edzéseimre, illetve május 8-től kedd reggelenként és szerda délutánonként (17:30-18 30 időpontban) kiscsoportos TripleX Training óráimra! :-)

Bárdos Barbara

Órák

Core–stabilizációs tréning: Szerda 18:00 - 19:00
TripleX Training® - ízületek mobilizációja: Csütörtök 18:00 - 19:00