Oktatók

Barta Angéla

Ashtanga, Baba-mama jóga, Hatha flow, Hatha jóga, Power jóga, Restoratív jóga, Vinyasa Flow

Örömmel látlak az órámon, bármilyen tapasztalattal rendelkezel a jóga terén. Ha tapasztaltabb vagy, igyekszem új perspektívába helyezni az eddigieket, illetve új irányokat mutatni az Önrealizáláshoz. Ha kezdőnek érzed magad, együtt megtaláljuk hogyan a legtesthezállóbb számodra a jóga gyakorlása. Bármilyen ötletet, igényt szívesen veszek az óra előtt: bátran jelezd, ha csípőnyitó, hátcsavaró, csakrára fókuszáló stb. órára van szükséged vagy a neten láttál olyan ászanát, amit kipróbálnál, megtanulnál.  

Saját gyakorlásomban a klasszikus jógát részesítem előnyben, ahol a hangsúly az elme és az érzékek irányításán van, hogy meditálás útján lehessen közelebb kerülni az Önvalóhoz.  A fő inspirációt a Samkhya filozófia iskolából merítem, ezt igyekszem megmutatni az óráimon is: fokozatosan utazhatsz kívülről befelé, átvezetlek a 25 építőelemén.

Európa egyik legnagyobb Vinyasa Flow iskolájában, a Yoga Londonban végeztem az alap- és a haladó képzést is ahol intenzíven foglalkoztunk a Dharma fogalmával, a Patanjali Jóga Szútráival, Ayurvédával és az Ashtanga Jóga 2. sorozatával. Végeztem kismamás és baba-mama jóga tanári tanfolyamot is és az Oxford Centre for Hindu Studies, Jóga Filozófia modulját.

Szeretettel várlak óráimon. :-)

Barta Angéla
E-RYT 200 vinyasa flow oktató, E-RYT 500 (Dharma- és Filozófia Modul), kismama jóga oktató, baba-mama jóga oktató

Órák

Vinyasa Flow: Kedd 18:00 - 19:00