Oktatók

Fritz Katalin

Hatha jóga, Női jóga

Fritz Kati vagyok, hatha és női jógaoktató.
2013-ban találkoztam először a jógával, ami nagyon hamar az életem meghatározó részévé vált. A saját bőrömön tapasztaltam milyen hatásai vannak a jógának, nem csak a fizikai testemet formálta át, de az egész életemet.

2016-ban végeztem a hatha oktató képzést egy jó barátnőm unszolására, amiért nagyon hálás vagyok a mai napig. Mindig nagyon nagy alázattal álltam a tanításhoz, úgy gondoltam ez egy ajándék, és a tanítás során tovább mélyült a tudásom, a megértésem, a testtudatom, mindemellett a tudás átadása, és megosztása olyan energiákat szabadít fel, ami folyamatosan fejlődésre ösztönöz.

2018 elején így elvégeztem a női jóga továbbképzést, mert úgy éreztem dolgom van a női lét, minőség mélyebb megértésével, és megélésével. Női tanfolyamokat, workshopokat is tartok, mert hiszem , hogy az a tudás, amit szereztem, azt minden nőnek elérhetővé kell tenni, hogy ki tudjon teljesedni nőiessége.

Az élet folyamatos változás és fejlődés. Én abban segítek Neked, hogy ezt a változást minél jobban meg tudd élni, fejlődni tudj. Minden jóga gyakorlás is egyedi, mindegyikből tanulhatsz magadról (is) valami újat.

Várlak szeretettel csütörtök esténként 19:00-20:30 időpontban tartandó Csípőnyitó jóga órámra, fejlődjünk együtt!

  

 

Órák

Lunch jóga: Kedd 12:00 - 13:00
Csípőnyitó jóga bemutató óra : Csütörtök 19:00 - 20:30