Oktatók

Kovács Máté

Coach, Meditáció oktató

Már egész kisgyermekkoromban tudtam, hogy „varázsló” akarok lenni és ma is ezt tekintem hivatásomnak. Véleményem szerint a legnagyobb varázslat a személyes fejlődés, az átalakulás, a szív megnyitása.

Mindig is érdekeltek a vallások és ennek jegyében számos hagyománnyal ismerkedtem meg. Sokáig egy református gyülekezetbe jártam, így sokat merítettem a keresztény kultúrából, azonban az ottani lelki gyakorlatoknak nevezett dogmák nem elégítettek ki, ezért átnyergeltem a misztikus vonalra. Így találkoztam, a hindu filozófiával, a buddhizmussal és a zsidó miszticizmussal, továbbá a gyakorlatban tanulmányoztam a sámánizmust is és még sok más egyebet.

Magánéleti problémákból adódóan a kognitív pszichoterápia felé fordultam és F. Galló Béla pszicho-teoretikusnál fejlesztettem magam és tanultam közel 5 évig. A nála töltött évek alatt az önismereti eszközök elsajátítása mellett, valódi felnőtté, férfivé válhattam és megtanultam meditálni. Az itt szerzett személyes, gyakorlati tapasztalatok megszilárdították hivatástudatomat a gyógyítás és valódi lelki, személyiségfejlesztési munka irányában.

Horváth Judit Családállító és Coachnál töltött 8 év alatt tovább integráltam a személyiségemet és ezzel párhuzamosan még mélyebb rálátást nyertem a saját gyökereimre és működéseimre és az egyetemes családi energetikákra. Emellett számos coaching módszert is elsajátítottam, amelyeket nyelvtanárként sikeresen alkalmazok azóta is a magántanítványaim tanulási és személyiségfejlődési blokkjainak feloldására.

Alapvetően „életművész”-nek tartom magam, a szó pozitív értelmében. Ez azt jelenti számomra, hogy tisztában vagyok magammal és úgy élek, ahogy akarok, függetlenül a kapitalista társadalmak kínálta sekélyes, lélekpusztító, burkoltan rabszolgatartó „életkarrierei”-től. Azt tanítom, hogy lehet másképp élni, egyensúlyban belül és a környezetünkkel.

Az oktatással az alapvető célom, hogy – minden vallástól függetlenül, humbug és hókusz-pókusz mentesen – átadjak neked néhány a napi rutinodba könnyen beépíthető technikát, amelyeket gyakorolva egyszerűen és könnyedén fejlődhetsz, és testileg-lelkileg egészségesen tudsz önállóan haladni a saját utadon.