Oktatók

Lakner Alexandra

Alakformáló, Fitness edző, Személyi edző, Táplálkozási tanácsadó

Lakner Alexandra vagyok, Fitness Wellness instruktor, személyi edző és kiscsoportos tréner.

A rendszeres testmozgás mindig is nagyon fontos része volt az életemnek. Minden mozgással töltött perc boldogsággal tölt el, pozitív energiát ad, motivál, kikapcsol, valamint felfrissít testileg és lelkileg is. Kiskoromtól kezdve jelen van a sport az életemben, többféle sportágat is kipróbáltam, melyeket verseny és hobbi szinten is űztem: úszás, öttusa, szertorna, stb. Iskolás éveim alatt is számos versenyen indultam, és versenyszeretetem azóta is rendíthetetlen.

Mindig is tudtam, hogy nekem valami olyannal kell foglalkoznom, ami sporttal kapcsolatos, ezért választottam a Fitness-wellness instruktor + Személyi edző képzést. De tudásomat folyamatosan szeretném bővíteni további képzések elvégzésével.

Képzéseim:

  • Kinesio-Tape alapfanfolyam,
  • Kinesio-Tape Haladó I. tanfolyam,
  • DBands Fitness oktatói tanfolyam,
  • Életmód és táplálkozási tanácsadó tanfolyam,
  • Sporttáplálkozás, Táplálék kiegészítés tanfolyam.

Szeretettel várlak változatos gyakorlatokkal és eszközhasználattal, személyre szabott figyelemmel, és egész testet átmozgató mozgásanyaggal!

Kiscsoportos alakformáló óra

Az órát egy 10perces bemelegítéssel kezdjük, ezt követi az óra fő része melyeket több eszköz használatával hajtunk végre. Minden izomcsoportot megdolgoztatunk. Könnyen követhető, az óra első felében állva, második felében talajon hajtunk végre gyakorlatokat. Az órát nyújtással zárjuk.

Személyi edzés

Az első találkozáskor egy személyes beszélgetésen kicsit jobban megismerjük egymást. Kérdéseket fogok feltenni neked az életmóddal, étkezéssel, káros szenvedélyekkel, és célokkal kapcsolatban. Meg fogjuk beszélni hogy milyen mozgásformát szeretsz? Fontos, hogy van-e sérülés, illetve egészségügyi probléma? Az első találkozáskor egy állapotfelmérésre is sor kerül azért, hogy a későbbiekben nyomon tudjuk követni a fejlődést.

Szeretettel várlak, ha változtatni szeretnél az életmódodon és mozgással tenni az egészségedért. :-)