Oktatók

Prell Noémi

IYENGAR jóga oktató, Vendég oktató

2011 óta tanítok jógát. Okleveles IYENGAR JÓGA oktatóként, a világ egyik legszigorúbb és legszínvonalasabb jógaoktató képzését végeztem el. Diplomámat Londonban szereztem, ahol továbbra is folytatom tanulmányaim tanárom, Alaric Newcombe irányítása alatt.

Hiszek a jóga transzformatív erejében, és abban, hogy a gyakorlás képes átsegíteni a mindennapokon még a legnehezebb pillatatokban is. A jóga arra tanít, hogy szeressük egymást, ami önmagunk megismerésésvel és szeretetével kezdődik. Megvilágítja az utat, és megmutatja, hogyan éljünk a testet és a szellemet egyensúlyban tartva.

Mimi tanítási stílusa precíz és könnyed, kreatív és intelligens. Óráit a csoportot alkotók egyéni igényeinek és képességének megfelelően alakítja.

„A szavak nem tudják kifejezni a jóga teljes értékét. Meg kell tapasztalni.”
B.K.S. Iyengar

OKLEVÉL EMBLÉMA (CERTIFICATION MARK)

Azon végzett, okleveles Iyengar jóga oktatók használhatják, akik valamely Iyengar Jóga Szövetség tagjai és elkötelezik magukat a folyamatos képzésre és tanulásra. Az oklevelet – ezzel együtt az embléma használati jogát – évről évre meg kell újítani. Figyelem, az “Iyengar” név jogvédelem alatt áll, csak az jogosult használatára jógaoktatással kapcsolatban, aki végzett, okleveles Iyengar jóga oktató és a feltételeknek (lásd fent)  folyamatosan eleget tesz!