Oktatók

Sándy Gabriella

Himalájai Integrált Jóga

Mi a jóga nekem?

Változatos életem azon kevés részeinek egyike, ami nagyon régóta velem van. Az állandóság maga. 30 éve meghatározó, 10 éve az egyik legfontosabb. Mondhatom, hogy a jóga szemüvegén keresztül nézem és látom magam, a környezetemet és a világot is. Amit megszerettem benne, azt szinte azonnal meg akartam osztani, így lettem oktató a ’Jóga a mindennapi életben’ rendszerben, 1990-ben, később a Magyar Jóga Társaság képzésén 2009-ben.

Több iskola és út próbálása után 2009-ben kapcsolódtam a Himalájai Tradícióhoz, ekkor kaptam mantrabeavatást. Mélyen megérintett a jógafilozófia, Swami Veda csodálatos előadásai révén.

Lelkesen vettem részt Papp József ’Patanjali Jógaszutrák’ 6 éves tanfolyamán, az ősi bölcsesség finom rezgései átszőtték minden napomat. 2013 óta ehhez kapcsolódó tapasztalataimat is örömmel megosztom, először oktatóképzésen, a közelmúlttól műhelyeken is.

2014 és 2017 között a Himalájai Tradíció tanárképzésén vettem részt. A Tradíció tanáraként segítem megtapasztalni a Himalájai Integrált Jógaórák szelíd, ám hatékony gyakorlatait és velük egységben Patanjali jógaszutráit. Ily módon a jelenben válik saját élménnyé a jógában megőrzött, mindig időszerű védikus bölcsesség.  Gyere velem ezen a csodálatos úton, szeretettel várlak.

Szeretett és tisztelt mestereim : Swami Rama, Swami Veda  Bharati, és  tanáraim, a teljesség igénye nélkül:  Swami Ritavan Bharati, Stoma Parker, Ashutos Sharma, Swami Satyananada, B.K.S. Iyengar, S. R. Yesudian, Indu Arora, Kővári Katalin, Szép Ferenc, Kovács Károlyné, Nagy József, Selmeci Csongor, Selnmeciné Bogdán Ágota, Papp József, Kádár Zoltán, Mezősi Anna, Richter Katalin, Timcsák Géza, Varga Judit.

Szeretettel várlak február 21-től, szerda esténként 17:30-19:00 időpontban Himalájai Integrált Jóga, valamint
19:15-20:15 „Bevezetés a meditációba” óráimra.

Órák

Himalájai Integrált Jóga: Szerda 17:30 - 19:00
Bevezetés a meditációba (febr. 21-től 19:15:20:15): Szerda 19:00 - 20:00