Oktatók

Szávai Andrea

Pilates tréner

Szávai Andrea vagyok.
Főállásban, elhivatottságból, pihenés gyanánt Pilates oktatásával foglalkozom. Mondhatnám, hogy csak ez teszi ki az életem, de ez nem igaz! Amellett, hogy átadom az ismereteimet nektek, anyuka is vagyok, feleség, iskola padban ülő diák.

Magával a Pilates féle mozgáskultúrával 5 éve ismerkedtem meg és azonnal tudtam, hogy ez nem csak holmi fellángolás, annál sokkal több.
Hosszú évekig nem sportoltam. Volt mikor lustaságból, volt, mikor egészségügyi okokból, de leginkább azért, mert nem találtam meg a „kedvenc mozgásformámat”.
…Most itt vagyok. A pilates nem csak egy rendszer az életemben. Rávezetett, hogy egészségesebben éljek, általa javult a mozgáskultúrám, megerősödött a testem és a lelkem is egyaránt.

Szeretném átadni mindazt a jót, melyet a pilates képvisel!
Szeretném megmutatni, hogy munka és a szülői teendők mellett is lehet – sőt kell – 60 percet magunkra szánni!
Szeretném megmutatni, hogy a pilates kortalan, nemtelen, mindenki számára hasznos!

Miért eddz velem?

Óráim hagyományos pilates gyakorlatokból tevődik össze, betartva Joseph Pilates alapelveit. Ez által minden új vendéggel megbeszéljük az esetlegesen felmerülő problémákat, vizsgálva a vendég előéletét, betegségeit, erőnlétét.
A kapott információ alapján és a bemelegítést követő egyszerűbb feladatok elvégzése alapján a következő feladatokat – szükség esetén- személyre szabom, még csoportos óra keretin beül is.
Így biztos lehetsz benne, hogy az együtt töltött 60 perc csakis a hasznodra válhat.
Segítek a feladatok helyes elvégzésében, minden vendégemet személyenként javítom, ha kell.
Bár az órákon végzett gyakorlatok változatosak, de a tematika mindig ugyan az, ez által könnyebben be tudod osztani az erődet, hamarabb kiismered önmagad és a határaidat.

Szeretettel várlak szeptember 8-án, a nyílt napon bemutató órámra, valamint szeptember 6-tól, csütörtök délutánonként 17h-18h időpontban tartandó Pilates kezdőknek óráimra. :-)

Órák

Pilates kezdőknek: Szerda 9:00 - 10:00
Pilates kezdőknek: Csütörtök 17:00 - 18:00