Oktatók

Szita Nikoletta

Gerincjóga, Hatha flow, Hatha jóga

14 éves korom óta jógázom, és kb. 10 éve tanítok kisebb-nagyobb megszakításokkal. A jógát, hozzám nagyon passzoló mozgásformaként ismertem meg, javult a tartásom, végre egyenesen tudtam ülni az iskolában. Nem értettem, hogy miért szeretem csinálni ugyanazokat a gyakorlatokat, amiket gyógytornán is kellett csinálni, és amiket utáltam, szenvedtem tőlük. Felfedeztem, hogy mennyit számít a fókusz, a légzés és a szelíd elfogadás, amivel a jóga dolgozik.
A jóga nem a szenvedés útja. Az óratartás mindig motivált, hogy továbbképezzem magam. Ez vezetett el a másik nagy hobbimhoz, hivatásomhoz, a shiatsu masszázshoz, amit részben azért kezdtem el tanulni, hogy magabiztosabb érintésekkel tudjak jógaórán javítani.

A jóga fantasztikus, mert mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő formáját, csak egy minimális nyitottság szükséges hozzá. A csoportos jógaórákon a jóga eszköztárából több mindent is használunk - mozgást, légzést, relaxációt, meditációt - amik segítenek feloldani - az életünkhöz, fejlődésünkhöz egyébként elengedhetetlen - stresszt, így fizikailag és mentálisan kiegyensúlyozottabb működéshez segítenek hozzá. 

Szeretettel várlak hatha jóga és hatha flow óráimra. :-)