Oktatók

Takács Zsófi

Nia

8 évvel ezelőtt találkoztam a Nia tánccal, mely első alkalommal magával ragadott. 2015-ben elvégeztem a fehér öves tanári képzést, majd 2016 őszén a kék öv következett Helen Terry-vel, az egyik legcsodálatosabb Nia trénerrel. 

Amellett, hogy saját óráimat tartom, magam is előszeretettel járok táncolni. Megtaláltam ebben a mozgásformában mindazt, amire szükségem van: segít kikapcsolni, feltölt energiával, segít észrevenni a saját testem igényeit és egyensúlyba kerülni önmagammal, általa hangsúlyt kap a nőiességem, és megélhetem közben a kreativitásomat is. 

A mozgás mellett fontos helyet kapnak az életemben az illóolajok; az aromaterápia számomra egy varázslatos világ, mely segítségül hívva a növényekből nyerhető esszenciákat, szintén a testi-lelki harmónia megteremtésére törekszik, éppen úgy, mint a tánc. Sokszor jutnak szerephez az illatok is óráimon. :) 

Az elmúlt években e két dolog igencsak összefonódott és mára már tökéletes egységet alkot az életemben, hálás vagyok, hogy megtaláltam ezeket a társakat, melyek végigkísérnek utamon. 

Szeretettel várlak óráimon. :-)

Takács Zsófi, kék öves Nia tanár 

Órák

Nia: Péntek 8:00 - 9:00