Óratípusok

Alakformáló torna babával

Segít az édesanyáknak a szülés utáni mielőbbi regenerálódásban, karban tartja, illetve erősíti az izmokat és nem utolsó sorban lehetőséget biztosít a rendszeres sportra a babának és a mamának.

tovább

Ashtanga jóga kezdőknek

Az Ashtanga jóga a napjaink egyik legdinamikusabb jógairányzata. Legfőbb hatásaként tartják számon, hogy hőt termel a testben, amely segít megtisztítani a testet és az elmét, ezen túl pedig fejleszti az izomzatot és hatékonyan csökkenti a testsúlyt. Az asthanga továbbá segít megküzdeni a mindennapok stresszével és a letargia érzésével.

tovább

AVIVA gyakorló óra

AVIVA gyakorló óra az egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot

tovább

AVIVA tanfolyam 2019. január 18.

Következő AVIVA tornát betanító tanfolyamunkat 2019. január 18-án, pénteken 16:00-20:00 tartjuk.

tovább

Baba-mama jóga

Az érintéssel együtt járó mozgás az egyik a legerősebb pozitív inger, ami babádat érheti. A jógában ez a stimuláció az anya és a baba kölcsönös részvételével történik, de a baba ritmusában.

tovább

Dinamikus pilates

A dinamikus pilates a Pilates és a gerinctréning elemeit ötvözi.

tovább

Gerincátmozgató jóga

Bárki számára kellemes, a gerinc egészét átozgató mozgásprogram, de kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek a felkelés után rögtön gerincpanaszaik vannak, úgy mint kisebb mozgástartomány, fájdalmas mozgásirányok, kellemetlen vagy lehetetlen előrehajlás, merev gerinc.

tovább

Gerincjóga

A Gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával: a helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításához is szükséges. A helyes légzés elsajátítása már önmagában is stresszoldó hatású.

tovább

Gerinctréning

Az órán statikus és dinamikus gyakorlatok használatával erősítjük a gerinc megtámasztásáért felelős törzsizmokat, valamint fokozzuk a gerinc rugalmasságát.

tovább

Hatha jóga

A Hatha jóga a világon a legelterjedtebb irányzat és a legtöbb nyugaton ismert jógairányzat ebből alakult ki.

tovább

Jóga gimnazistáknak

Ha 14 és 19 között vagy, ha lány vagy, ha fiú vagy, akkor Neked szól

tovább

Kezdő hatha jóga

Még sosem jógáztál? Kipróbálnád a jógát, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el?
Vagy már jártál néhány jóga órán, de nem érzed elég magabiztosnak magadat ahhoz, hogy valamelyik jóga órára becsatlakozz?
Akkor ez az óra Neked való, amelyet teljesen kezdő vagy biztos alapokra vágyó vendégeinknek ajánlunk.

tovább

Kezdő hatha jóga tanfolyam

Elkezdeni valamit nagy jó, de sokszor nehéz. Hogy a jóga útján könnyebb legyen az elindulás, segítséget nyújt a 7 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyamunk.
Szeptember 5-től (hétfőnként: 19:00-20:30), vagy 7-től (szerdánként: 18:30-20:00) induló tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat. Így lehetőséged nyílik, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon.

tovább

Magánóra

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

tovább

Napindító hatha jóga

A reggeli napindító hatha jóga segít abban, hogy nyugodt elmével, tiszta gondolatokkal és belső derűvel induljon a napod. :-)
Az óra a klasszikus hatha jóga óra azon elemeit tartalmazza, amelyek az egész testet átmozgatják, energetizálnak, frissítenek, az idegrendszer működését kiegyensúlyozzák. Az órát záró relaxáció biztosítja, hogy egész napra feltöltődj.

tovább

Pilates

A Pilates segít az izomzat feszessé tételében és a karcsúság megőrzésében, a törzsizomzat stabilizálásában.

tovább

Senior jóga+pilates

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra, jóga és pilates elemek kombinációjával.

tovább

Senior torna

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra.

tovább

Stresszoldó jóga tanfolyam

November 7-től, szerda esténként újból szeretettel várunk a minőségibb életút megtapasztalásának ösvényén, 6 alkalmas Stresszoldó jóga tanfolyamunkon.
A tudás évezredes, a stressz, a nyugtalanság viszont mindennapos. Ezért egyszerűsítve, tematizálva nyújtunk át annyit a jógából, amit praktikusan fel tudsz használni. Ezt szeretnénk Neked átadni.

tovább

Tibeti hangtálakkal kísért gyertyafényes gerincjóga január 11.

Január 11-én, péntek este 18:00-19:30 időpontban szeretettel várunk egy évindító, lélekmelengető, gyertyafényes, tibeti hangtálakkal kísért gerincjóga gyakorlásra, hogy pozitívan, újult energiákkal kezdjük az új évet.
Hideg, téli napokon átmelegítenek és feltöltenek a gyertyák fényei és a hangtálak hangjai és segítenek testileg-lelkileg ellazulni és feltöltődni a gyakorlás alatt.

tovább

TripleX Training® - ízületek mobilizációja

Fáj a derekad? Felejtsd el!
A TripleX Training® egy forradalmian új, korszerű mozgásrendszer, amelynek segítségével újra elsajátítható a minőségi mozgás, újratanulhatók a helyes mozgásminták - végeredménye: a kellemetlen tünetek és fájdalmak jelentős enyhülése, megszűnése és a szabad mozgás. :-)

tovább

Zsibongóra 45 perc

Zsibongóra szeptember 24-től minden hétfőn 10:00-10:45. Közös, játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

tovább