Óratípusok

Alakformáló torna babával

Segít az édesanyáknak a szülés utáni mielőbbi regenerálódásban, karban tartja, illetve erősíti az izmokat és nem utolsó sorban lehetőséget biztosít a rendszeres sportra a babának és a mamának.

tovább

Aroma Yoga®

Az illóolajokkal, a növények “lelkével” való munka nemcsak az illatuk, a megteremtett atmoszféra miatt kellemes, hanem az energetikai rendszerünkre is kiegyenlítő hatással van. Az ászanák hatását felerősítik, a belső munkát megkönnyítik.

tovább

AVIVA tanfolyam 2017. december 8.

A tanfolyam időpontja: 2017. december 8., péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

tovább

Bevezetés a meditációba dec. 6. és 13.

Ajándékozz magadnak nyugalmat!
Ingerültté tesz az év végi hajsza? Túl sok a stressz? Unod, hogy sosem tudod elkerülni a decemberi, karácsonyi „őrületet”?
Gyere el december 6-án és 11-én, szerda esténként 18:30-20:30 tartandó, Bevezetés a meditációba 2 alkalmas mini tanfolyamunkra, amelyen elsajátíthatod a meditáció elméletét és gyakorlatát, valamint az önálló meditálás elkezdéséhez szükséges alapokat. A meditáció egy hatásos módszer arra, hogy megtapasztaljuk a béke és jólét érzését.
Szánj magadra időt, amikor lelassulhatsz, és csak magadra figyelhetsz, hogy kisimultan, feltöltődve és szeretettel telve várd az ünnepeket. :)

tovább

Dinamikus pilates

A dinamikus pilates a Pilates és a gerinctréning elemeit ötvözi.

tovább

Erősítő hatha jóga

Ha szeretnél kipróbálni valami dinamikusabb óratípust, emellett erősödni vágysz, de a jóga egyéb mentális és élettani hatásairól sem szeretnél lemondani, akkor az erősítő hatha jógát neked találták ki! Az erősítő hatha jóga egy dinamikus stílus, melyben az egymásba fonódó ászanák folyamatos mozgássá állnak össze. Az ászanák mintegy flow-szerűen, egymásba fonódva követik egymást. Az erősítő hatha jóga az Ashtanga módszert ötvözi a Vinyasa jóga elemeivel, miközben magába foglalja a Hatha jóga valamennyi pozitív élettani és mentális hatásait is.

tovább

Gerincátmozgató jóga

Bárki számára kellemes, a gerinc egészét átozgató mozgásprogram, de kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek a felkelés után rögtön gerincpanaszaik vannak, úgy mint kisebb mozgástartomány, fájdalmas mozgásirányok, kellemetlen vagy lehetetlen előrehajlás, merev gerinc.

tovább

Gerincjóga

A Gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával: a helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításához is szükséges. A helyes légzés elsajátítása már önmagában is stresszoldó hatású.

tovább

Gerincjóga minitanfolyam

A 2 alkalmas gerincjóga mini tanfolyamunkon (december 9-én és 16-án, szombat délelőtt 9:30-10:30) a gerincjóga csodás hatásait kihasználva, feszültségoldással és a szív csakránk harmonizálásával hangolódunk rá a szeretet ünnepére. Szeretettel várunk, ha szeretnéd kipihenni a hétköznapok fáradalmait, kikapcsolódni, feltöltődni és egy kis időre csak Magadra figyelni.

tovább

Gerincterápiás jóga

Manapság alig akad olyan ember, akinek ne lenne időszakos vagy állandósult nyaki, háti vagy deréktáji fájdalma, illetve tartási rendellenessége. Az ülő életmód, a monitor előtti hosszas tartózkodás, a helytelen testtartás számos módon betegíti a gerincet. Ennek következményeként nemcsak kellemetlen fájdalmak, de egyéb szervi elváltozások is kialakulhatnak.

tovább

Gerinctréning

Az órán statikus és dinamikus gyakorlatok használatával erősítjük a gerinc megtámasztásáért felelős törzsizmokat, valamint fokozzuk a gerinc rugalmasságát.

tovább

Gyertyafényes, karácsonyi gerincjóga workshop dec. 15.

A karácsonyi ünnepekre való lázas készülődésben és az évzárás előtt különösen fontos, hogy szánjunk elég időt magunkra.
December 15-én pénteken, 18:00-tól egy különleges, 90 perces gyertyafényes, karácsonyi gerincjógával várunk stúdiónkba. Szeretettel várunk, ha Te is úgy érzed, hogy jól esne egy kis lélekmelengető gyertyafény, szeretnél ellazulni, kisimulni, testileg és lelkileg is feltöltődni. Ha Te is úgy érzed, hogy egyre nagyobb stressz nehezedik Rád és szeretnél úrrá lenni a „pörgésen”, másfél órára kizárni a rohanó hétköznapok zakatolását. Szánj magadra 90 percet, amikor lelassulhatsz, és csak magadra figyelhetsz.

tovább

Hatha flow

60 percnyi elmélyülés a matracon, az ászanák világában, szinkronizálva a légzést a mozgással. Szelíd, fokozatos gyakorlás a jóga terápiás jellegét szem előtt tartva. A foglalkozáson való fókuszált részvétel kedvezően hathat a jobb és bal agyféltekre, javíthatja a testtartást, növelheti a kondíciót mind fizikálisan, mind mentálisan.

tovább

Hatha jóga

A Hatha jóga a világon a legelterjedtebb irányzat és a legtöbb nyugaton ismert jógairányzat ebből alakult ki.

tovább

Iskolás gerinctorna 8-14 éveseknek

Tartásjavító gerinctorna óránkon gyógytornász segíti a gyerekeket abban, hogy megtanulják a helyes tartás kialakítását, megerősítsék a gerincet tartó has- és hátizmokat, így elkerülhető, hogy a tartáshibák tartósan megmaradjanak.

tovább

Jóga futóknak tanfolyam

Futótól futóknak, 4 alkalmas őszi jógagyakorlás
Szeretsz futni? És érdekel a jóga is? Akkor ez az tanfolyam Neked szól! :-)
Ha összehangoljuk ezt a két - egymástól annyira különböző mozgásformát - kiderül, hogy remekül tudják egymást kiegészíteni, segíteni. Együtt erőt, energiát és rugalmasságot adnak!

tovább

Kezdő hatha jóga

Még sosem jógáztál? Kipróbálnád a jógát, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el?
Vagy már jártál néhány jóga órán, de nem érzed elég magabiztosnak magadat ahhoz, hogy valamelyik jóga órára becsatlakozz?
Akkor ez az óra Neked való, amelyet teljesen kezdő vagy biztos alapokra vágyó vendégeinknek ajánlunk.

tovább

Kezdő hatha jóga tanfolyam

Újból indul Kezdő hatha jóga tanfolyam stúdiónkban. Október 12-től, csütörtöktől (19:00-20:30) induló 6 alkalmas tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat. Így lehetőséged nyílik, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon. Mindemellett élvezheted a jóga áldásos hatásait, hisz a jóga hozzájárul a jó közérzethez, a helyes tartás kialakításához, a tested jobb ismeretéhez, az erős és rugalmas izmokhoz és a mindennapos stressz kezeléséhez.

tovább

Kezdő hatha jóga tanfolyam 2.0

Szerdai kezdő jóga tanfolyamunk október 18-tól folytatódik Komjáti Zsuzsa, tradicionális hatha jóga oktató vezetésével. :-)
A 6 alkalmas kezdő tanfolyam folytatásaként tovább mélyítheted tudásodat a jóga terén. Ha esetleg lemaradtál volna a kezdetekről, de már nem ismeretlen a jóga számodra, akkor is bátran csatlakozhatsz. :-)

tovább

Kezdő Pilates

A Pilates segít az izomzat feszessé tételében és a karcsúság megőrzésében, a törzsizomzat stabilizálásában.

tovább

Kiscsoportos alakformáló óra

Csoportos óra a személyi edzés előnyeivel ötvözve!
Sokan kerestétek, ezért újból visszatért órarendünkbe a kiscsoportos, alakformáló óra. Feszesebb, tónusosabb izomra és jobb állóképességre vágysz? Ha szeretnél formálódni, izmosodni és változatos, jó hangulatú, eredményes edzésre vágysz, akkor itt a helyed. :-)

tovább

Kundalini jóga

A kundalini jóga több, mint 2000 éves múltra tekint vissza. Indiában sok évszázadon keresztül titkos tudásnak számított, csak a királyok, a legfelsőbb kasztbeliek gyakorolhatták. Észak Amerikába egy indiai jógi mester, Yogi Bhajan hozta el. A mai kundalini órákon az ő általa tanított verziót gyakoroljuk, változatlan formában.

tovább

Magánóra

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

tovább

Melegítő, téli aroma yoga® workshop dec. 16.

December 16-án, szombat délelőtt (10:30-12:00) szeretettel várunk egy különleges, melegítő hatású, finom illatokkal gazdagított, fénnyel teli, „Téli aroma yoga®” workshopra stúdiónkba. Az évszakváltást és a fény hiányát sokan megérezzük. Az ünnepekre való készülődés, a hétköznapok rohanása nehezíti, hogy az ünnepi készülődés során lelkünkkel is hangolódjunk és az ünnepre lelkünk is megteljen fénnyel. A melegítő illatú illóolajok és a jóga fantasztikus egysége segít abban, hogy feszültségoldással és a szív csakránk harmonizálásával hangolódunk rá a szeretet ünnepére.
„Az óra végén újjászületve veszed észre, hogy teljesen kikapcsoltál, kiszakadtál a mindennapjaidból az illat és a mozdulat varázslata által.” Dr. Onozó Emese, okleveles Aroma Yoga® oktató

tovább

Mosolygóra - családi jóga

Mosolygóra – Családi jógafoglalkozás 4-7 éves gyerekeknek és mozgékony kísérőiknek
A családi jógafoglalkozás egy remek alkalom arra, hogy sok mozgás és vidámság közepette együtt mozogjon, kacagjon, jól érezze magát és értékes időt töltsön együtt az egész család (vagy egy része :-).

tovább

Nia

A Nia egy olyan komplex, érzékelésalapú mozgásforma, amely a harcművészetek, a gyógyító mozgások és a tánc elemeit használja fel, amely korra, testalkatra való tekintet nélkül mindenkit arra bátorít, hogy kapcsolatot teremtsen a testével, elméjével, az érzéseivel és a lelkével. A Nia órákon mezítláb táncolunk lélekmozgató, változatos zenékre. Minden egyes Nia óra valójában más, hiszen az órákon résztvevők maximálisan adaptálhatják a mozdulatok, azok kombinációit a saját testi-lelki-érzelmi igényeiknek megfelelőn. Minden tapasztalás, ami Nia közben ér bennünket, pozitív irányban alakítja azt, ahogy érzünk, gondolkodunk, élünk.

tovább

Női jóga szülés utáni regenerációhoz

A posztnatális jóga segít visszanyerni a régi formád szülés után. E gyakorlatok feszesítik a medencefeneket, emellett fokozatosan erősítik a hasat, feneket, lábat és hátat. Egyenesítik a gerincet, miközben gyengéden nyújtják a leggyakrabban használt izmokat. Tölts minőségi időt a babáddal… nyújts, lélegezz, lazíts.

tovább

Pilates

A Pilates segít az izomzat feszessé tételében és a karcsúság megőrzésében, a törzsizomzat stabilizálásában.

tovább

Senior jóga+pilates

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra, jóga és pilates elemek kombinációjával.

tovább

Senior torna

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra.

tovább

Teen Pilates – Pilates tiniknek

Tudtad, hogy a Pilates nem csak a felnőttek számára ideális mozgásforma? Hiszen a kamaszok között sokan küzdenek testtartás problémákkal, feszült és megrövidült izmokkal és korunk civilizációs ártalmával: a mozgásszegény életmóddal!

tovább

Vinyasa Flow

A Vinyasa Flow egy dinamikus jógairányzat, melyben az ászanákat (testhelyzeteket) egymásba fűzve, sorozatokban gyakoroljuk, így képezve egy folyamatos áramlást.

tovább

Zsibongóra 45 perc

Közös, játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával

tovább