Óratípusok

Alakformáló torna babával

Segít az édesanyáknak a szülés utáni mielőbbi regenerálódásban, karban tartja, illetve erősíti az izmokat és nem utolsó sorban lehetőséget biztosít a rendszeres sportra a babának és a mamának.

tovább

Ashtanga jóga kezdőknek

Az Ashtanga jóga a napjaink egyik legdinamikusabb jógairányzata. Legfőbb hatásaként tartják számon, hogy hőt termel a testben, amely segít megtisztítani a testet és az elmét, ezen túl pedig fejleszti az izomzatot és hatékonyan csökkenti a testsúlyt. Az asthanga továbbá segít megküzdeni a mindennapok stresszével és a letargia érzésével.

tovább

AVIVA gyakorló óra október 19.

AVIVA gyakorló óra az egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot

tovább

AVIVA tanfolyam 2018. november 23.

Következő AVIVA tornát betanító tanfolyamunkat 2018. november 23-án, pénteken 16:00-20:00 tartjuk.

tovább

Baba-mama jóga

Az érintéssel együtt járó mozgás az egyik a legerősebb pozitív inger, ami babádat érheti. A jógában ez a stimuláció az anya és a baba kölcsönös részvételével történik, de a baba ritmusában.

tovább

Bevezetés a relaxáció és a meditáció gyakorlásába tanfolyam

Stressz, fáradtság, kimerültség, kedvtelenség, motiválatlanság, enerváltság, energia, tudatos jelenlét, relaxáció, légzés, meditáció, test-légzés-elme hármasa, örömteliség, béke és nyugalom.
Szeptember 26-án, szerda esténként (19:00-20:45) induló tanfolyamon azt járjuk körbe, vajon mi lehet az összefüggés a fenti állapotok, tevékenységek között. Továbbá vitathatatlanul fontos kérdés, hogy vajon miként állítható vissza az egyensúlyi állapot, ha rövidtávon, vagy akár tartósan elmozdult a jóllétünk mérlegének a nyelve?

tovább

Dinamikus pilates

A dinamikus pilates a Pilates és a gerinctréning elemeit ötvözi.

tovább

Gerincátmozgató jóga

Bárki számára kellemes, a gerinc egészét átozgató mozgásprogram, de kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek a felkelés után rögtön gerincpanaszaik vannak, úgy mint kisebb mozgástartomány, fájdalmas mozgásirányok, kellemetlen vagy lehetetlen előrehajlás, merev gerinc.

tovább

Gerincjóga

A Gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával: a helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításához is szükséges. A helyes légzés elsajátítása már önmagában is stresszoldó hatású.

tovább

Gerinctréning

Az órán statikus és dinamikus gyakorlatok használatával erősítjük a gerinc megtámasztásáért felelős törzsizmokat, valamint fokozzuk a gerinc rugalmasságát.

tovább

Hatha jóga

A Hatha jóga a világon a legelterjedtebb irányzat és a legtöbb nyugaton ismert jógairányzat ebből alakult ki.

tovább

Jóga Alaptanfolyam II.

Folytatódik péntek esti Jóga Alaptanfolyamunk a jóga mélyebb megértése felé.
November 9-től-tól, péntektől (17:00-18:30) induló 6 alkalmas tanfolyamunk további mély, belső utazásra invitál önmagad tudatába anélkül, hogy vallási dogmákkal dolgozó, kötött szabályrendszereket kéne elsajátítanod hozzá.

tovább

Jóga gimnazistáknak

Ha 14 és 19 között vagy, ha lány vagy, ha fiú vagy, akkor Neked szól

tovább

Kezdő hatha jóga

Még sosem jógáztál? Kipróbálnád a jógát, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el?
Vagy már jártál néhány jóga órán, de nem érzed elég magabiztosnak magadat ahhoz, hogy valamelyik jóga órára becsatlakozz?
Akkor ez az óra Neked való, amelyet teljesen kezdő vagy biztos alapokra vágyó vendégeinknek ajánlunk.

tovább

Kezdő hatha jóga tanfolyam

Elkezdeni valamit nagy jó, de sokszor nehéz. Hogy a jóga útján könnyebb legyen az elindulás, segítséget nyújt a 7 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyamunk.
Szeptember 5-től (hétfőnként: 19:00-20:30), vagy 7-től (szerdánként: 18:30-20:00) induló tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat. Így lehetőséged nyílik, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon.

tovább

Magánóra

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

tovább

Napindító hatha jóga

A reggeli napindító hatha jóga segít abban, hogy nyugodt elmével, tiszta gondolatokkal és belső derűvel induljon a napod. :-)
Az óra a klasszikus hatha jóga óra azon elemeit tartalmazza, amelyek az egész testet átmozgatják, energetizálnak, frissítenek, az idegrendszer működését kiegyensúlyozzák. Az órát záró relaxáció biztosítja, hogy egész napra feltöltődj.

tovább

NOVEMBER 17. Gerincjógával az ülő életmód káros hatásai ellen workshop

"Evolúciós szempontból felépítésünk az aktivitáshoz alkalmazkodott." (Audrey Bergouignan) Többek között ezért is van nagy szerepe a rendszeres testmozgásnak egészségünk megőrzésében és a sok ülés káros hatásainak ellensúlyozásában. Nem mindegy azonban, hogy milyen testmozgást végzünk, illetve fontos, hogy napi rendszerességgel alkalmazzunk néhány „trükköt” a sok ülés hatásainak csökkentésére. A gerincjóga célja a megelőzés, az a mozgásforma, melyet kifejezetten a gerincoszlop átmozgatására, egészségének megőrzésére fejlesztettek ki, könnyen, bárki által végezhető ászanák segítségével.

tovább

Pilates

A Pilates segít az izomzat feszessé tételében és a karcsúság megőrzésében, a törzsizomzat stabilizálásában.

tovább

Pilates kezdőknek

Pilates kezdőknek órákon az Pilates – féle alapokat vesszük át és gyakoroljuk, mind szóban, mind a gyakorlatban. A csoport összetételétől függően alap vagy erősebb kezdő gyakorlatokat végzünk, megismerkedünk az erőközponttal, a stabilizációs gyakorlatokkal.

tovább

Senior jóga+pilates

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra, jóga és pilates elemek kombinációjával.

tovább

Senior torna

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra.

tovább

Stresszoldó jóga tanfolyam

November 7-től, szerda esténként újból szeretettel várunk a minőségibb életút megtapasztalásának ösvényén, 6 alkalmas Stresszoldó jóga tanfolyamunkon.
A tudás évezredes, a stressz, a nyugtalanság viszont mindennapos. Ezért egyszerűsítve, tematizálva nyújtunk át annyit a jógából, amit praktikusan fel tudsz használni. Ezt szeretnénk Neked átadni.

tovább

Tibeti hangtálakkal kísért gyertyafényes gerincjóga noevember 30.

November 30-án, péntek este 18:30-tól szeretettel várunk egy lélekmelengető, gyertyafényes, tibeti hangtálakkal kísért gerincjóga gyakorlásra, hogy elengedjük a heti stresszt és fáradtságot. Ebben a hűvös őszi időben a gyertyák fénye és a hangtálak hangjai varázsolnak különleges hangulatot és segítenek testileg-lelkileg ellazulni és feltöltődni a gyakorlás alatt.

tovább

TripleX Training® - ízületek mobilizációja

Fáj a derekad? Felejtsd el!
A TripleX Training® egy forradalmian új, korszerű mozgásrendszer, amelynek segítségével újra elsajátítható a minőségi mozgás, újratanulhatók a helyes mozgásminták - végeredménye: a kellemetlen tünetek és fájdalmak jelentős enyhülése, megszűnése és a szabad mozgás. :-)

tovább

Zsibongóra 45 perc

Zsibongóra szeptember 24-től minden hétfőn 10:00-10:45. Közös, játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

tovább