Óratípusok

AVIVA tanfolyam DECEMBER 18.

A koronavírus ellni védekezés érdekében kihirdetett aktuális intézkedések függvényében a következő AVIVA tanfolyamunkat 2020. december 18-án, pénteken (16:00-20:00) tartjuk.

tovább

Dinamikus gerinctréning

Mobilizáció, erősítés, nyújtás jó zenékre, nem mellesleg zömében a zsírégető zónában. Sok-sok otthon / home office-ban is végezhető gyakorlat is.

tovább

JANUÁRTÓL Gerincerősítő pilates

Edzéseim során igyekszem a teljes testet átmozgatni a klasszikus pilates elemek mellett 'modernebb', sokrétűbb gyakorlatokkal színesítve.

tovább

Jóga Gimnazistáknak

Ha 14 és 19 között vagy, ha lány vagy, ha fiú vagy, akkor Neked szól

tovább

ONLINE "Ászana műhely – alap jóga ászanák biztonságos online/otthoni gyakorlásához”

November 18-tÓl szerda esténként 18:00-20:00 időpontban induló 4 alkalmas ONLINE „ÁSZANA MŰHELY” tanfolyamon a 4 alkalom során összesen kb. 12 gyakori ászanát fogunk együtt kielemezni, átbeszélni, pontról pontra felvenni, személyre szabottan beállítani, hogy megtanuld és tudatosítsd, hogy lesz helyes az ászana számodra.
Megbízható alapot ad és gyakorlati tudást az otthoni gyakorláshoz, illetve a rendszeres óralátogatás megkezdéséhez is.

tovább

ONLINE Ashtanga jóga kezdőknek

Az Ashtanga jóga a napjaink egyik legdinamikusabb jógairányzata. Legfőbb hatásaként tartják számon, hogy hőt termel a testben, amely segít megtisztítani a testet és az elmét, ezen túl pedig fejleszti az izomzatot és hatékonyan csökkenti a testsúlyt. Az asthanga továbbá segít megküzdeni a mindennapok stresszével és a letargia érzésével.

tovább

ONLINE AVIVA gyakorló óra

AVIVA gyakorló óra az egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot

tovább

ONLINE Babás jóga - Baba mama jóga

Az érintéssel együtt járó mozgás az egyik a legerősebb pozitív inger, ami babádat érheti. A jógában ez a stimuláció az anya és a baba kölcsönös részvételével történik, de a baba ritmusában.

tovább

ONLINE Csípőnyitó jóga

Az ülőmunka, a mozgáshiányos életmód és az állandó stressz számos egészségügyi probléma mellett a csípő merevségét és a mozgás beszűkülését is okozhatja. Erre megoldást jelenthet a csípőnyitó jóga.

tovább

ONLINE Dinamikus pilates

A dinamikus pilates a Pilates és a gerinctréning elemeit ötvözi.

tovább

ONLINE Érzelmek. Jóga. Csend. - 7 alkalmas ONLINE kezdő jóga tanfolyam

Az óráim elsődleges célja a csendesség megélése.
De hogyan jöhet ez létre, ha vannak élmények, érzelmek, amik újra és újra bennünk zsizsegnek távol tartva bennünket a csendesség állapotától?!
Ez a 7 alkalmas tanfolyam abban segít, hogy új élményt szerezz többek között a stabilitásról, a tudatosságról, a háláról vagy épp a szeretetről. Hogy ezeket tapasztalásokat új megvilágításban átélve könnyebben találd meg a belső békét.

tovább

ONLINE Gerincátmozgató jóga

Bárki számára kellemes, a gerinc egészét átozgató mozgásprogram, de kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek a felkelés után rögtön gerincpanaszaik vannak, úgy mint kisebb mozgástartomány, fájdalmas mozgásirányok, kellemetlen vagy lehetetlen előrehajlás, merev gerinc.

tovább

ONLINE Gerincjóga

A Gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával: a helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításához is szükséges. A helyes légzés elsajátítása már önmagában is stresszoldó hatású.

tovább

ONLINE Gerinctréning

Az órán statikus és dinamikus gyakorlatok használatával erősítjük a gerinc megtámasztásáért felelős törzsizmokat, valamint fokozzuk a gerinc rugalmasságát.

tovább

ONLINE Hatha jóga

A Hatha jóga egy teljes rendszer, amelynek amelynek célja az egyensúly és a harmónia elérése. A hatha jóga keretében ászanákat (fizikai gyakorlatok) és pránájámákat (légzőgyakorlatok) gyakorolunk, hogy megteremtsük a test, elme és lélegzet közötti egységet, megőrizzük az egészséget és a jólétet.

tovább

ONLINE Immunerősítő jóga

„Jógával a vírus ellen” - IMMUNERŐSÍTŐ JÓGA - ájurvédikus szemlélettel

tovább

ONLINE Kalandóra - játékos mozgásfejlesztés

Kalandóra - játékos mozgásfejlesztés (1-3 éveseknek) minden pénteken 10:00-10:45.
Közös, játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

tovább

ONLINE Kezdő hatha jóga

Még sosem jógáztál? Kipróbálnád a jógát, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el?
Vagy már jártál néhány jóga órán, de nem érzed elég magabiztosnak magadat ahhoz, hogy valamelyik jóga órára becsatlakozz?
Akkor ez az óra Neked való, amelyet teljesen kezdő vagy biztos alapokra vágyó vendégeinknek ajánlunk.

tovább

ONLINE Kismama jóga

Szeptember 7-től újra indul kismama jóga stúdiónkban.
Minden héten 5 alkalommal jöhetnek a kismamák stúdiónkba jógázni:
hétfő délután 16:30-18:00, kedden és csütörtökön 9:00-10:30 időpontban Halmos Julcsi hatha- és kismama jóga oktatóval, szerda délutánonként 16:30-18:00 és péntek délelőttönként 10:00-11:30 időpontban, Kardos Zsuzsa hatha- és kismama jóga oktatóval.

tovább

ONLINE Lunch jóga

Take a break!
Állj meg egy kicsit a nap közepén, sóhajtsd ki magadból a délelőtti feszültséget, és gyűjts erőt a délutáni feladataidhoz.

tovább

ONLINE Magánóra

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

tovább

ONLINE Pilates

A Pilates olyan komplex mozgásforma, amelyben nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai (mélyizmok) és a speciális légzéstechnika.
A Pilates segít az izomzat feszessé tételében és a karcsúság megőrzésében, a törzsizomzat stabilizálásában. A tudatos légzéssel és szellemi koncentrációval kombinálva olyan edzettségi szintet garantál, melyet más mozgásformánál nehéz lenne megtalálni. Nem véletlen, hogy a Pilates nagyon népszerű rehabilitációs célzattal, vagy kiegészítő mozgásformaként az élsportolók körében is.

tovább

ONLINE Reggeli jóga

Induljon jól a Napod!
Jógázz reggel velünk.

tovább

ONLINE TripleX Training® - ízületek mobilizációja

Fáj a derekad? Felejtsd el!
A TripleX Training® egy forradalmian új, korszerű mozgásrendszer, amelynek segítségével újra elsajátítható a minőségi mozgás, újratanulhatók a helyes mozgásminták - végeredménye: a kellemetlen tünetek és fájdalmak jelentős enyhülése, megszűnése és a szabad mozgás. :-)

tovább

ONLINE Yoga in English

Most of our teachers speak english and can give you a few instructions so you can follow the class even it is in hungarian.
From November 2020 we started a morning class fully in english, kati teaches Yoga in English on Tuesdays 09:00-10:30.
Join and practice with us, it is not problem if you are a beginner!

tovább

Pilates + NMPT

Gerinc- és ízületkímélő Pilates óra, mozgáskorrekciós, NMPT tréning elemekkel kiegészítve

tovább

Senior jóga+pilates

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra, jóga és pilates elemek kombinációjával.

tovább

Senior torna

Speciálisan az idősebb korosztály számára összeállított gyakorlatokból álló óra.

tovább