Óratípusok

ÁPRILIS 5. Tavaszi hangfürdő tibeti hangtálakkal

Április első péntek estéjén, április 5-én újból lesz tibeti hangtálakkal kísért hangfürdő stúdiónkban.
Újból felcsendülnek a tibeti hangtálak ellazító, gyógyító rezgései, amelyek segítenek abban, hogy a hét fáradalmait kipihenjük és egy igazán relaxáló és feltöltő élménnyel zárjuk a hetet.

A tavasz a megújulás jelképe, amikor az alvó természet újra életre kel. Ezeket az energiákat kihasználva érdemes nekünk is testileg és lelkileg megújulni, feltöltődni, melyhez a hangfürdő különleges alkalmat biztosít. Ezúttal életerő relaxációval indítjuk a hangfürdőt, mely segítségével új energiákkal töltődünk fel, így egy még kiegyensúlyozottabb állapotba kerülünk nem csak fizikailag, hanem szellemileg is.

Hogyan hatnak ránk a hangtálak és milyen pozitív hatásai vannak a hangfürdőnek?

A hangok és rezgések a víz közvetítésével terjednek a testünkben, feloldva a különböző feszültségeket fizikai, érzelmi és mentális szinten is.

A hangtálak képesek feloldani a fizikai fájdalmakat, ellazítani a merev izmokat és a relaxációra való készségünk javítása által harmonizálni a légzést, a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat és beindítani a szervezet öngyógyító, regeneráló folyamatait is.

Emellett segítenek elcsendesíteni a gondolatainkat, így egy mélyen relaxált állapotba kerülünk, ahol megpihenhetünk, feltöltődhetünk. Ennek köszönhetően a hangfürdő után sokkal kiegyensúlyozottabbak, energikusakkal leszünk és könnyebben nézünk szembe a kihívásokkal.

A relaxáció során lelassul a légzés és a keringés, a vér a belső szervekbe áramlik, így a test regeneráló, öngyógyító folyamatai aktiválódnak, az idegrendszer is megpihen. Ahogy a test ellazul, úgy az elme is elcsendesül, így megtapasztalhatjuk a belső csendet, nyugalmat és harmóniát.

Emellett a hangok és rezgések az egész energiarendszert harmonizálják, segítenek visszaállítani a stressz hatásai által megbomlott természetes egyensúlyt.

A hangfürdő időtartama 90 perc. Ez alatt nem lesz fizikai gyakorlás, de ajánlott kényelmes öltözékben érkezni, melegebb ruhát is hozni, mert a relaxáció fekvő helyzetben, a földön, matracokon történik. 

Érdemes 10-15 perccel korábban érkezni, hogy legyen idő az átöltözésre, ráhangolódásra.

A foglalkozást Kaskötő Lilla, jóga oktató és hengterapeuta vezeti.

A foglalkozás ára: 3500 Ft

A foglakozás időpontja: 2019. április  5. 18:30-20:00, időtartama: 90 perc

A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (1700 Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 14 fő). A foglalkozást min. 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)