Óratípusok

Aroma Yoga®

Az illóolajokkal, a növények “lelkével” való munka nemcsak az illatuk, a megteremtett atmoszféra miatt kellemes, hanem az energetikai rendszerünkre is kiegyenlítő hatással van. Az ászanák hatását felerősítik, a belső munkát megkönnyítik.

“Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

Magyarországon egyedülállóan megtapasztalhatod az Aroma Yoga® élményt, a jóga és a terápiás minőségű illóolajok hatását együtt.

A módszert a Californiában élő Tracy Griffiths dolgozta ki lassan 10 éve és azóta is folyamatosan tanul, fejleszti, nyitott az újdonságokra, amivel még nagyobb tömegeknek segíthet. A módszer kizárólag Young Living illóolajokat használ, mert egyedülálló módon biztosítják az illóolajok minőségét “Magtól a Zárjegyig” (Seed to Seal) rendszerükkel.

Amióta megismerkedtem Tracyvel és az Aroma Yoga® módszerével, sokkal tudatosabb vagyok a saját gyakorlásomban és a tanítás során is. Az az alap, amit a kurzus során adott, biztonságot ad. Tudom, hogy milyen keretek adottak (az illóolajok biztonságos használatában is) és azon belül átadom az irányítást az intuíciónak. Az illóolajok és a jóga iránti kitartó lelkesedésem nem apad, sőt napról napra erősebb, ahogy megtapasztalom a saját és a tanfolyamokon résztvevők életminőségének változását.

Ez is hajt előre az úton.

A Aroma Yoga® módszere az elemekkel és a a csakrákkal dolgozik, a célja a kiegyensúlyozás, az esetleges blokkok oldása a boldogabb élet felé ászanákkal és energetikai gyakorlatokkal.

A mottóm: “Járj szépségben!”

Tapasztald meg Te is!

Szeretettel várlak Aroma Yoga® óráimon, workshopjaimon és előadásaimon. :-)
Dr Onozó Emese
Aroma Yoga® oktató, Coach, Hatha jóga