Óratípusok

AVIVA gyakorló óra

AVIVA gyakorló óra az egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot

A gyakorló órán lehetőség van csoportosan gyakorolni az Aviva tornát betanító tanfolyamon elsajátított alapgyakorlatokat. Minden gyakorló órán lehetőség nyílik a már megtanult gyakorlatok további finomítására, illetve a felmerülő kérdések megvitatására.

Az Aviva torna egy olyan mozgásforma, amit kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki Aviva Gabriella Steiner, egy magyar származású fizikoterapeuta.

A torna  gyakorlatai támogatják a méh és a petefészek  működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére, ezért gyakran hormontornának is nevezik.

Az Aviva torna hatásos gyógyír nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére és olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint pl. a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, kellemetlen változókori tünetek vagy súlytöbblet.

Ez a mozgásfajta természetes megoldást kínál nőknek és férfiaknak egyaránt arra, hogy szervezetük öngyógyító folyamatait beindítsák és egészségi állapotuk javítását saját kézbe vegyék.

Ha Te is szeretnéd megtanulni az Aviva módszert és a gyakorlatait szeretettel várunk a  AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyamra. Következő tanolyamunk időpontját kersed az újdonságok menüpont alatt.

A tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat péntek délelőttönként 9h-10h időpontban tartandó AVIVA gyakorló óráinkon tudod gyakorolni.

A gyakorlást vezeti: Farkas Ágnes,  Aviva módszer oktató

Fontos! Az órán való részvétel regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni ezen a linken: http://nemcsakjoga.com/orarend/, vagy emailben (info@nemcsakjoga.hu), vagy telefonon (+36 20 9826822) is lehet.

Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)