Óratípusok

Gerincjóga minitanfolyam

"Jógával az egészséges gerincért” 4 alkalmas gerincjóga mini-tanfolyam január 13-tól szombatonként 9:30-11:00 a NemcsakJóga Mozgásstúdióban.

Kezdd a januárt mozgással, hogy jól induljon az új év!
Január 13-án, szombatonként, (9:30-11:00) induló, 4 alkalmas gerincjóga tanfolyam célja, hogy alaposan átmozgasson tetőtől talpig. Az órákon a gerinc átmozgatásával az ülő életmód és felgyorsult életvitel ellensúlyozása a cél. Tanfolyamunkon elsajátíthatod a gerincjóga alapjait. A gerincen és a háton kívül minden alkalommal a testünk más-más területeire is koncentrálunk, mobilizáljuk, erősítjük, és feszültségmentesítjük. Már rövid gyakorlás után érezhető, hogy a test szinte felszabadul, ahogy egyre jobban szélesítjük testünk beszűkült mozgástartományait és egyre nagyobb teret kapnak az izmok. :-)
A 4 alkalmas gerincjóga tanfolyam célja, hogy a kezdőknek segítsen elsajátítani a gyakorláshoz szükséges alapokat, valamint, hogy a haladóbbak pontosítsák, elmélyítsék megszerzett tudásukat. Megbízható alapot ad és gyakorlati tudást az otthoni gyakorláshoz, illetve a rendszeres óralátogatás megkezdéséhez.

Kiknek ajánljuk?
- kezdőknek, a rendszeres gyakorlás megkezdése előtt,
- haladóknak, tudásuk elmélyítésére,
- ülőmunkát végzőknek,
- relaxálásra vágyóknak.

Mit nyújt a kiscsoportos tanfolyam?
- több figyelmet,
- a gyakorlatokat mélyebben is elemezzük,
- személyre szabottan, az egyéni adottságoknak megfelelően állítjuk be az ászánákat,
- megbeszéljük az egyéni kérdéseket, problémákat, az anatómiai hátterét és a jóga/gerincjóga nyújtotta megoldásokat,
- gyorsabb fejlődést az egyéni igények és adottságok figyelembevételével.

Mi a gerincjóga?
A gerincjóga a hagyományos hatha jóga tartásaiból, eszköztárából merít, olyan gyakorlatsorokat alkalmazva, amelyek az izmokra, ízületekre nézve biztonságosan végezhetőek. Célja a fizikai test egészségének helyreállítása elsősorban a testtartás, a helyes légzés és a relaxációra való képesség javításával. E három fő terület az, amire a modern életmód mellet nagy szükség van, így a gerincjóga hozzájárul az ülő életmód, a felgyorsult életvitel ellensúlyozásához. A helyes testtartással egészségesebbé válik a test, a helyes légzés hatással van az egész szervezetre, a relaxáció pedig segít a stressz kezelésében. 
Kezdő gerincjóga jóga tanfolyamunk 4 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 90 perc.

Tanfolyam felépítése:
1. alkalom: Teljes testet átmozgató gerincjóga óra keretében megismerkedünk a gerincjóga típus alap ászanáival, tudatosítjuk a helyes testtartást és a megfelelő légzést.
2. alkalom: Oldalrahajlások és gerinccsavaró ászanák
3. alkalom: Hátrahajlás és mellkasnyitás
4. alkalom: Fókuszban a hátizomzat, a has és a „core”- vagyis a mélyizomzat

A tanfolyam díja: 8.800Ft
Oktató: Diófási Lilla, Gerincjóga és hatha jóga oktató.
Kezdési időpont: 2018. január 13. szombat 9:30, az órák időtartama: 90 perc.

Tanfolyamainkon gyakran előfordul, hogy Vendégeink nem minden alkalomra tudnak eljönni, hiszen bármikor közbe jöhet valami… Ha ilyen helyzet adódik, az elmaradt tanfolyami alkalmak bármely órarendi óráinkon lejárhatók, így biztosan nem vész el egy alkalom sem.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
Részvételi helyed biztosításához előleg (4400Ft) befizetésére van szükség 2018. január 12-ig, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő). A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)