Óratípusok

Hangfürdő tibeti hangtálakkal

A hangfürdő egyfajta relaxációs módszer, amely során tibeti hangtálak és más hangterápiás hangszerek hangjai és rezgései segítenek ellazulni testileg és lelkileg. A rezgések a víz közvetítésével jutnak el a testünk minden pontjába, segítenek feloldani a bennünk lévő fizikai, mentális és érzelmi feszültségeket, félelmeket és negatív érzéseket, ezáltal megtapasztalhatjuk a mélyen bennünk rejlő nyugalmat és harmóniát.

A hangfürdő pozitív hatással van az idegrendszerre, segít ellazítani a fáradt izmokat, lelassítani a légzést, a vérkeringést, ezáltal javítja a relaxációra való készségünket. Az idegrendszer kiegyensúlyozása által öngyógyító folyamatok indulnak el az egész testben, fizikai, mentális és érzelmi szinten, pozitívan befolyásolva a keringést és az anyagcserét is. Mentális és érzelmi szinten a hangok és rezgések pozitívan támogatják a szükségtelen régi gondolkodási minták, szokások elengedését és segítenek új enegiákkal feltöltekezni.
Töltődjünk fel együtt pozitív energiákkal az őszre.

A hangfürdőre kényelmes öltözékben érkezz. Kérdés esetén keress bátran.

A foglalkozást Kaskötő Lilla, hangterapeuta vezeti.

A foglalkozás ára: 3500 Ft

A foglakozás időpontja:  2018. október 19., péntek 19:00-20:30, időtartama: 90 perc

A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. 

A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra, mert a maximális létszám limitált (max. 12 fő). A foglalkozást min. 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)