Óratípusok

Jóga és relaxáció - 8 alkalmas ONLINE és OFFLINE kezdő jóga tanfolyam

A legtöbb gyakorló, ha azt hallja „és most feszítsd meg a lábad összes izmát maximális erővel…”, tökéletesen végrehajtja a feladatot. De vajon ugyanilyen egyszerűséggel vagyunk képesek az ellazulásra is?!
A válasz sok mindentől függhet. Többek között a pillanatnyi lelkiállapottól, hogy mennyit aludtunk előző éjjel, vagy hogy épp milyen stresszhelyzetek értek aznap.
Bármilyen előzménnyel is érkeztél az órára, a cél ugyanaz: a teljes ellazulás. A légzés, a test, az elme ellazítása.

2020. szeptemberétől tanfolyamainkhoz és workshopjainkoz OFFLINE módon ( személyesen a stúdióban) és a ONLINE, élő, interaktiv közvetítéssel is tudsz csatlakozni a ZOOM oldalán vagy a a ZOOM applikáció segítségével.
Így ha nem tudsz eljönni stúdiónkba, vagy biztonságosabbnak érzed az otthoni gyakorlást, akkor sem kell lemondanod izgalmas tanfolyamainkról és workshopjainkról, amelyek Online és offline térben egyszerre, egyidőben lesznek elérhetőek.

Ez a 2020. szeptember 9-én 18.30-kor induló 8 alkalmas tanfolyam lehetőséget biztosít arra, hogy a kezdőknek szóló jógagyakorlás után - amely természetesen az óra jelentős részét teszi ki – hétről-hétre kipróbálj egy-egy relaxációs technikát.

Ezek a technikák biztosan lesznek a 8 hét alatt:

- Feszítés lazítás relaxáció,
- Reciprok gátlás relaxáció,
- Idegi szegmentáltság szerinti relaxáció,
- Shitali karana,
- Jóga nidra.

A relaxációt megelőző gyakorlások alapvetően kezdőknek szólnak, de a pontos, lassú ászana gyakorlásban biztosan talál elmélyülésre alkalmat a haladó gyakorló is.

A gyakorlások rövid elméleti résszel kezdődnek, az órák vége pedig vezetett relaxációval zárulnak.

Javasoljuk, hogy az óra előtt 2 órával ne egyél, maximum valami könnyű ételt és egy órával előtte nagy mennyiségű folyadékot ne vegyél magadhoz. Az órára kényelmes öltözetbe gyere. Jóga matracra (vagy bármilyen más eszközre) nem lesz szükséged, de nyugodtan hozz, ha saját eszközeid otthonosabbak.

Kezdő jóga tanfolyamunk 8 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 90 perc.

A tanfolyam díja: 20.000 Ft

Oktató: Kardos Zsuzsi, hatha jóga oktató

Kezdési időpont: 2020. szeptember 9. szerda 18:30, az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Résztvételi helyed biztosításához előleg (10.000Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált. 

Szeretettel várunk.