Óratípusok

Kalandóra - játékos mozgásfejlesztés

Kalandóra - játékos mozgásfejlesztés (1-3 éveseknek) minden pénteken 10:00-10:45.
Közös, játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

A foglalkozás csupa játék, vidámság, imádják a gyerekek. Épp erre van ugyanis szükségük: fejlődésükezen időszakában alapozódnak meg azok a testi-szellemi képességek, amelyek aztán egész életükben elkísérik őket. A hagyományok útján megőrződött mozgásos dalok, mondókák, játékok mind az idegrendszer, az izomzat és a mozgás tudatos fejlesztését segítik.

EGYSZERRE KELLEMES ÉS HASZNOS!

A közös játékok nem csak a mozgásfejlesztésben fontosak. Hatnak a kicsik ritmusérzékére, beszédfejlődésére és fejlesztik a figyelmet és a zenei hallást.

Rengeteg egyszerű, de nagyszerű eszközt használunk: babzsák, labda, alagút, pléd a hintáztatásokhoz, kendők, szélcsengő, lufik, plüssállatok... Játékos akadálypályákat is építünk!

A vidám társaság és a barátságos környezet mindenkire jó hatással van. Ez a fajta együttlét segít mindkettőtök számára az ovis élet elkezdése, az önállóság, a magabiztosság, az életrevalóság, és a társas helyzetek kezelése terén.

A foglalkozás 45 perces, 1-3 év közötti gyermekeknek és persze az édesanyáknak ajánljuk. :-)

Kedvcsinálóként nézzétek meg ezt a 4 perces bemutató videót és utána próbáljátok ki "Játékos mozgásfejlesztés totyogóknak" óránkat.

Várunk szeretettel. :-)

Vezeti: Judák Márti

A díj kettőtöknek: 2.000.-Ft/foglalkozás

Képek foglalkozásainkról