Óratípusok

Kezdő hatha jóga minitanfolyam

Újból indul Kezdő hatha jóga tanfolyam stúdiónkban. Január 30-tól, kedd esténként (17:30-19:00) induló 4 alkalmas tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat. Így lehetőséged nyílik, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon. Mindemellett élvezheted a jóga áldásos hatásait, hisz a jóga hozzájárul a jó közérzethez, a helyes tartás kialakításához, a tested jobb ismeretéhez, az erős és rugalmas izmokhoz és a mindennapos stressz kezeléséhez.

A jóga népszerű és sokat hallani pozitív testi-lelki hatásairól. Kezdőként azonban úgy érezheted, hogy elveszel a jógastúdiók, könyvek és internetes jógavideók kínálta lehetőségek között. Az is lehet, hogy kipróbáltad már, de a tested tiltakozott, vagy esetleg sérülés állt útjába további gyakorlásodnak.

A tanfolyam célja, hogy személyre szabottan gyakoroljuk együtt a jóga alapjait, azért, hogy tested adottságait figyelembe véve, hatékonyan és sérülésmentesen végezd a fizikai gyakorlatokat. Meg fogjuk keresni, melyek azok a finomabb hatású relaxációs, légző-, és meditációs gyakorlatok, amelyek személyes fejlődésedben támogathatnak, akár a mindennapokban, 5-10 percig végezve.

Az órákon való részvételhez jógás előképzettség nem szükséges.

Kezdő jóga tanfolyamunk 4 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 90 perc.

Amire számíthatsz:

 • Alapvető jógagyakorlatok, lépésről lépésre felépítve, szükség esetén eszközök segítségével:
 • erősítő és nyújtó hatású gyakorlatok,
 • gerincvédelem a jógagyakorlás során,
 • légzés szerepe az ászanagyakorlás során.
 • Légzőgyakorlatok, különféle hatásokkal: fókuszálás, idegrendszer harmonizálása, energetizálás
 • Koncentráció
 • Relaxáció (többfajta módszerrel)
 • Bevezetés a meditációba: ülőhelyzet kialakítása és fenntartása, néhány rövid meditációs gyakorlat
 • Céljaid támogatása jógagyakorlatokkal
 • Jógafilozófia alapok
 • Jóga irányzatok: melyik lehet megfelelő neked?
 • Jóga a mindennapokban, a matracon túl

Oktató: Oravecz Orsi, jógaoktató, coach

Oravecz Orsi jógaoktató, coach bemutatkozása:

Eredetileg biológusként doktoráltam az ELTE-n, majd váltottam, gyógyszeriparban projekteket értékeltem, projekt csapatokat vezettem, üzleti tárgyalásokon vettem részt. A másik életemben túráztam, síeltem, hegyet, sziklát másztam, néhány évig ultramaratoni távokat futottam. 9 éve kezdtem jógázni, azért, hogy a futás hatásait ellensúlyozzam. Fokozatosan oldódtak bennem a munkám okozta feszültségek, a jóga segített megszelídíteni az állandó testi-lelki aktivitást.

Bálint Jánosnál (Purnam Yoga&Selfness) hatha jóga oktatóképzést és Papp Józsefnél, Kádár Zoltánnál koncentráció- és meditáció oktatóképzést végeztem.

A versenyszférában végzett munkám indított el a tréner és coach szakma irányába. Ma már a jóga és a coaching eszköztárát együttesen alkalmazom.

Időpontok:

 1. január 30. 17:30-19:00
 2. február 6. 17:30-19:00
 3. február 13. 17:30-19:00
 4. február 20. 17:30-19:00

A tanfolyam díja: 10.000 Ft

Kezdési időpont: január 30. kedd 17:30, az órák időtartama: 90 perc.

Tanfolyamainkon gyakran előfordul, hogy Vendégeink nem minden alkalomra tudnak eljönni, hiszen bármikor közbe jöhet valami… Ha ilyen helyzet adódik, az elmaradt tanfolyami alkalmak bármely órarendi óráinkon lejárhatók, így biztosan nem vész el egy alkalom sem.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
Részvételi helyed biztosításához előleg (5000Ft) befizetésére van szükség 2018. január 29 -ig, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő). ). A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)