Óratípusok

Kezdő pilates tanfolyam

Sokat hallottál már a pilates-ről, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el? Már jártál pilates órán, de a módszer alapjait nem ismered? Tervezgeted már egy ideje, hogy kipróbálnád és szeretnéd megtudni, hogyan lehet újra erős és rugalmas tested pilatessel? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!
A 6 alkalmas kezdő pilates alaptanfolyamot azok számára ajánljuk, akik szeretnék megismerni Joseph H. Pilates által kifejlesztett módszert elsajátítani, egészen az alapoktól kezdve megismerni.

A tanfolyam célja, hogy az alapelvek rögzüljenek és a későbbiekben a gyakorlás egyre tudatosabb, hatékonyabb legyen.

Ha már egyideje Pilates-ezel, akkor is érdemes jönnöd, hiszen a részletesen bemutatott, pontosan beállított gyakorlatokkal a rendszeres gyakorlásod is eredményesebbé válik.
A Pilates gyakorlatok célja testünk középső részének megerősítése, valamint a gerincoszlop rugalmasságának fokozása a mélyizmok erősítése, a tartáshibák korrigálása. A gyakorlatokhoz kapcsolódó speciális légzés javítja a keringést, növeli az oxigénfelvételt, ezzel is serkenti a regenerálódást és növeli a szervezet állóképességét. A Pilates gyakorlása: harmonikus izomzatot alakít ki, izomzatunkat tónusosabbá tehetjük, egyszerre erősíthetjük, és nyújthatjuk. Ezáltal nő az izomerő, izomzatunk rugalmasabbá válik. A rendszeres gyakorlás koncentrációnkat erősíti, testtudatunkat fejleszti.

Kezdő pilates tanfolyamunk 6 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 60 perc.

Kiknek ajánlott?

  • Irodai ülőmunkát végzőknek: stabilizálja a törzsizomzatot, erősíti a hát izomzatát, ezáltal enyhíti a gerinc- és derékfájdalmat.
  • Szülés után: segít a megváltozott súlypont helyreállításában, regenerálódnak a has a medencealapi záróizmok, a törzs izmai, segít a régi forma és erőnlét visszaszerzésében
  • Minden sportághoz nagyon hatékony kiegészítés: erős törzsizomzatot alakít ki, fokozza a rugalmasságot, ezáltal segít megelőzni a sérüléseket.

A tanfolyam díja: 12.600Ft

Oktató: Kovács Ilona Pilates és jóga oktató

Kezdési időpont: 2018. szeptember 17. hétfő 19:00, az órák időtartama: 60 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
Részvételi helyed biztosításához előleg (6000Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő). A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)