Óratípusok

Napindító hatha jóga

A reggeli napindító hatha jóga segít abban, hogy nyugodt elmével, tiszta gondolatokkal és belső derűvel induljon a napod. :-)
Az óra a klasszikus hatha jóga óra azon elemeit tartalmazza, amelyek az egész testet átmozgatják, energetizálnak, frissítenek, az idegrendszer működését kiegyensúlyozzák. Az órát záró relaxáció biztosítja, hogy egész napra feltöltődj.

Oktató: Kardos Zsuzsi, Hatha jóga oktató

„Hosszú évek teltek el úgy az életemből, hogy a reggeli gyakorlás lehetősége ki volt zárva. Gondolnád, hogy gyorsan indultak a reggelek… De nem, nem ezért nem tettem, hanem mert az ébredést követően is pár órán keresztül nyitott szemmel aludtam. Úgy pedig az ember általában nem mozog vagy csak amennyit feltétlenül szükséges. De nem is hittem képesnek rá magam…

Mígnem egyszer egy reggeli kurzuson szinte hajnalban kezdtük a gyakorlást. Magam is meglepődtem, hogy milyen jól esett. Jól esett az ébrenlétet tudatosítani a légzéssel. Jól esett a nyújtózás, a test tudatos felébresztése. És örömmel töltött el az is, hogy míg máskor „csak” alvással, ébredezéssel töltöttem ezt az időt most a jól eső gyakorlással. Ezt az érzést szeretném átadni a csütörtök reggeli órákon.”

A kezdő hatha jóga gyakorlás segít felébredni és felkészülni a napra.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt, folyamatosan be lehet kapcsolódni.

Stúdiónkban zuhanyzási lehetőség is biztosított, így garantáltan frissen és kipihenten indulhat a napod.

Szeretettel várlak.