Óratípusok

OKTÓBER 9. Meditáció és hangfürdő tibeti hangtálakkal

Október 9-én, pénteken este 18:00 órától szeretettel várunk egy vezetett meditációval egybekötött hangfürdőre és a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
A hangfürdő során elmerülünk a tibeti hangtálak hangjai és rezgései által keltett térben, ahol teljesen ellazulhatunk, megpihenhetünk és feltöltődhetünk.

A hangfürdő alatt kényelmes, fekvő helyzetben helyezkednek el a résztvevők és egy vezetett meditációs gyakorlatot követően elmerülnek a hangtálak játékában.

Ezek a hangok és rezgések nyugtatólag hatnak az idegrendszerre, elősegítve az ellazulást, a meditációban való elmerülést.

A hangfürdő során a fizikai test és az elme is megpihen. Fizikai szinten ellazulnak a test izmai és a paraszimpatikus idegrendszeri hatás kerül előtérbe. Ezáltal a vér a belső szervekhez áramlik, a légzés és a szívverés lelassul és beindulnak a szervezet természetes regeneráló folyamatai, ellensúlyozva a krónikus stressz hatásait.

A fizikai testre gyakorolt pozitív hatásai mellett a hangfürdő mentális és érzelmi szinten is pozitívan hat ránk. A hangok segítik az elme elcsendesítését, ezekre koncentrálva könnyebb elengednünk a fejünkben zakatoló gondolatokat, így a hangfürdő alkalmával választ kaphatunk kérdéseinkre, és megoldást eddig megoldatlan problémáinkra.

A hangfürdő után nem csak testileg, de érzelmileg is kiegyensúlyozottabbak leszünk, energikusnak, kipihentnek és nyugodtnak érezzük magunkat.

A hangtálas relaxációnak negatív hatásai nincsenek, elővigyázatossági okokból ellenjavallott viszont pacemakerrel élő, vagy epilepsziában szenvedő vendégek, illetve a terhesség első trimeszterében lévő kismamák számára.

Ajánlott a kényelmes, réteges öltözék. Kérjük, hogy érkezz időben, 10-15 perccel a kezdés előtt, hogy legyen időd az elhelyezkedésre, ráhangolódásra.
A relaxáció földön fekvő helyzetben történik, pléd, párna és jógamatrac van a helyszínen, de érdemes sajátot is hozni.

A foglalkozást vezeti: Kaskötő Lilla, hangterapeuta és jógaoktató

Időpont: 2020. október 9. péntek 18:00-19:15
Időtartam: 75 perc
Ára: 4500 Ft

A tibeti hangtálakról, hatásukról és alkalmazásukról bővebben az alábbi honlapon olvashatsz: https://www.anandahangterapia.hu/


A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (2000 Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 14 fő).

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Szeretettel várunk.