Óratípusok

Relaxáló hangutazás handpan-nel, gonggal és tibeti hangtálakkal március 6.

Március 6-án, péntek este 18:30-20:00 időpontban szeretettel várunk egy handpan-nel, gonggal, és tibeti hangtálak varázslatos hangjaival kísért, relaxáló hangutazásra a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.

A hangfürdőn – a hangtálak csodálatos hangjai mellett - a handpan éteri hangjai repítenek minket különféle dimenziókba.
Szabadi Andrea egyike az első hazai női handpan művészeknek, rendszeresen kísér zenével különböző mozgásterápiákat, gyógyító és női köröket illetve jógaórákat. Gyönyörű játéka, angyali énekhangja a végtelenbe ringat.
Számára a zene IMA, ünneplés: „Lépdelek tovább az úton, dalokat írok, amikor zenélek tálcára rakom a szívem, az élet gyönyörű, az élet borzalmas, az élet csodálatos. Én pedig teszem egyik lábam a másik után.”

A handpan, a hangtál és gong játék alatt mélyen ellazulhatsz és megtapasztalhatod a hangok és a csend csodálatos varázsát.
A hangfürdő alkalmával élvezheted a handpan és a hangtálak csodálatos hangjait, ellazító rezgésüket és lehetőségünk nyílik belső világunk felé fordulni, hogy újra és újra megtapasztaljuk saját MAGunk legmélyebb csendjét. Ebből a csendből születik meg a zene is.

A hangszerekről bővebben:

A handpan több, mint hangszer. Hangja meditatív, varázslatos, segíti az ellazulást, megnyugtat, kikapcsol. Egy mágikus hangszobor, amit a gyerekek tündérdobnak becéznek.
A handpan egy különleges új generációs, speciális fém ötvözetből készült ütős hangszer. Hangja nagyon meditatív és varázslatos, segíti az elmélyülést és gyógyítást hordoz magában. A Hang-ot 2000-ben alkotta meg egy svájci házaspár. Lényegében két öblös acéledény van speciális technológiával egymáshoz rögzítve, melynek az alsó részén kör alakú kivágást helyeztek el (Gu) basszus hangokat adva ezzel, a tetején hét vagy nyolc „Hang kört” helyeztek el a mélytől a magas hangokig. Hangja annyira kellemes és varázslatos, hogy azonnali ellazulást eredményez.

Ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni Andi csodálatos zenei játékából, akkor kattints ide és ide!

A tibeti hangtálak többdimenziós hangzással rendelkeznek, gyógyító erejüket a speciális fémötvözet rezgésének köszönhetik. Bizonyos durva energiákat, amelyeket a gondolat által teremtett negatív tudattartalmak (félelem, harag, düh, gyűlölet, gőg, hazugság stb.) keltenek, nehezen tudunk feldolgozni tudati szinten, így anyaggá sűrűsödnek a testben különböző formákban. A hangtálak a testben és a csakrákban keletkezett feszültségeket oldják fel, ennek eredményeként hasznosak bármilyen izomfeszültség, különösen a hátfájás vagy a derékfájás kezelésére, a stressz oldására, és így az álmatlanság elűzésére, a koncentráció javítására, az elengedés megkönnyítésére. Javítják az emésztést, szabályozzák a vérkeringést, mélyebbé és egyenletesebbé teszik a légzést, beindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A hangtálaknak megvan az a tulajdonsága, hogy rezgései egészen mélyre hatoljanak és sejtszinten tisztítsanak, pucoljanak át minket. Sok blokk, gátlás, berögződés, ami tudatilag hozzáférhetetlen, így elérhetővé válik. A relaxáló hangutazással tisztulást hívunk elő, miközben hallhatunk kifejezetten disszonáns hangokat, amik ellenérzést keltenek, így feljöhetnek érzelmek, emlékek, különféle testérzetek, amiket épp úgy, ahogy felbukkantak a semmiből, próbáljuk tovább engedni. Utána kiadós folyadék bevitel és pihenés segíti a tisztulási folyamatot.

A hangok, rezgések segítségével töltődünk, béke, harmónia, töltöttség állapotába kerülhetünk. A hangfürdő csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések ereje által a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk.

Hangfürdőt tartja: Szabadi Andrea zenész, handpan előadó és jóga oktató

Hangfürdő ára: 4500 Ft

Időpontja: 2020. március 6. péntek 18:30-20:00, időtartama: 90 perc
A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.

A részvételi helyed biztosításához előleg (2000 Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 14 fő). A foglalkozást min. 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk Mindenkit! ♥