Óratípusok

Tavaszváró hangfürdő, tibeti hangtálakkal február 22.

Február utolsó péntek estéjén, február 22-én elbúcsúztatjuk a mögöttünk álló hosszú, hideg telet, hogy átadjuk magunkat a hamarosan beköszöntő tavasznak és az ezzel együtt járó változásoknak a hangtálak hangjai és rezgései segítségével.

A tavasz a megújulás jelképe, amikor az alvó természet újra életre kel. Ezeket az energiákat kihasználva érdemes nekünk is testileg és lelkileg megújulni, feltöltődni, melyhez a hangfürdő különleges alkalmat biztosít.

A megújulással együtt jár a régi elengedése is, ehhez pedig fel kell ismernünk, hogy mi az, amire már nincs szükségünk, legyen szó akár egy gondolati vagy viselkedési mintáról, hozzáállásunkról bizonyos helyzetekhez, kapcsolatokhoz, vagy akár egy érzésről, ami korlátoz bennünket a továbblépésben. 

A hangfürdő témája így az elengedés és ezzel együtt a megújulás lesz. Mivel a hangfürdő képes támogatni a lelki folyamatokat, alkalmas arra is, hogy bizonyos célokat hatékonyabban tudjunk elmélyíteni magunkban és ezáltan könnyebben menjen azok megvalósítása.

Ezen kívül a hangfürdő fizikai szinten is pozitív hatással van a szervezetünkre, hiszen a hangok és rezgések által ellazulnak a feszült, merev izmok és javul a relaxációra való készségünk is.

A relaxáció során lelassul a légzés és a keringés, a vér a belső szervekbe áramlik, így a test regeneráló, öngyógyító folyamatai aktiválódnak, az idegrendszer is megpihen. Ahogy a test ellazul, úgy az elme is elcsendesül, így megtapasztalhatjuk a belső csendet, nyugalmat és harmóniát.

Emellett a hangok és rezgések az egész energiarendszert harmonizálják, segítenek visszaállítani a stressz hatásai által megbomlott természetes egyensúlyt.

A hangfürdő időtartama 75 perc. Ez alatt nem lesz fizikai gyakorlás, de ajánlott kényelmes öltözékben érkezni, melegebb ruhát is hozni, mert a relaxáció fekvő helyzetben, a földön, matracokon történik. 

Érdemes 10-15 perccel korábban érkezni, hogy legyen idő az átöltözésre, ráhangolódásra.

Töltődjünk fel együtt pozitív energiákkal a tavaszra. 

A foglalkozást Kaskötő Lilla, jóga oktató és hangterapeuta vezeti.

A foglalkozás ára: 3500 Ft

A foglakozás időpontja: 2019. február 22. 18:30-20:00, időtartama: 90 perc

A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (1700 Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 14 fő). A foglalkozást min. 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)