Óratípusok

Tibeti hangtálakkal kísért gyertyafényes gerincjóga noevember 30.

November 30-án, péntek este 18:30-tól szeretettel várunk egy lélekmelengető, gyertyafényes, tibeti hangtálakkal kísért gerincjóga gyakorlásra, hogy elengedjük a heti stresszt és fáradtságot. Ebben a hűvös őszi időben a gyertyák fénye és a hangtálak hangjai varázsolnak különleges hangulatot és segítenek testileg-lelkileg ellazulni és feltöltődni a gyakorlás alatt.

Szeretettel várunk, ha Te is úgy érzed, hogy jól esne egy kis lélekmelengető gyertyafény, szeretnél ellazulni, kisimulni, testileg és lelkileg is feltöltődni. Ha Te is úgy érzed, hogy egyre nagyobb stressz nehezedik Rád és szeretnél úrrá lenni a „pörgésen”, másfél órára kizárni a rohanó hétköznapok zakatolását. Szánj magadra 90 percet, amikor lelassulhatsz, és csak magadra figyelhetsz. A gyertyafényes gerincjóga órán végzett gyakorlatsorokkal kiegyensúlyozzuk az idegrendszert, feldolgozzuk a stresszt, elengedünk, kisimulunk és feltöltődünk. :-)

Mi a gerincjóga?

gerincjóga a hatha jóga eszköztárából merít, olyan gyakorlatsorokat alkalmazva, amelyek biztonságosan végezhetőek minden gyakorló számára. Célja a fizikai test egészségének helyreállítása a helyes testtartás és légzés tudatosítása és a relaxációra való készség javítása által.

Péntek este egy gerincjógán alapuló, dinamikus, áramló, egész testet átmozgató gyakorlást követően egy hosszú hangtálas relaxációval mélyítjük el ezeket a hatásokat.

A hangtálak hangjai és rezgései segítenek befelé fordítani a figyelmünket, elcsendesíteni az elmét, ezáltal elmélyíteni a jógagyakorlást. A relaxáció során az egész test és elme ellazul, megpihen, így fizikai, mentális és érzelmi szinten is oldódnak a bennünk lévő feszültségek, blokkok és megtapasztalhatjuk a lelkünkben rejlő  békét, nyugalmat és harmóniát.

Időpont: 2018. november 30. péntek 18:30-20:00

Az órát tartja: Kaskötő Lilla, Gerincjóga jóga oktató és hangterapeuta

A workshop díja: 3.500 Ft
A workshopon  való részvétel regisztrációhoz kötött.
Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a +36 20 982 6822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (1700Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 10 fő).

Szeretettel várunk kezdő és haladó gyakorlókat egyaránt. :-)