Óratípusok

Yoga flow

Ezen az óratípuson nemcsak a saját belső ritmusunkat ismerhetjük meg és követhetjük, hanem a természet ritmusát is. A gyakorlásunkat, mindig hozzáigazítjuk, ahhoz, amit éppen a természet diktál. Lesz olyan óra, ahol a telihold szerint és lesz olyan ahol az újhold vagy akár egy nap-éj egyenlőség szerint gyakorlunk. Ami állandó az maga a Flow, az áramlás, a légzés és a mozgás szinkronja.

Megismerkedhetsz a napüdvözletek és holdüdvözletek különböző variációival, amelyből felépítjük szép lassan a flow-t vagyis az áramlást, ami megmozgatja a testünket, lelkünket. Megismerkedhetsz különböző pranayama (légzésszabályozás) gyakorlatokkal és rövid, de annál hatékonyabb meditációs technikákkal, ami lecsendesíti az elmét és felkészít a gyakorlásra.

A jóga végtelen és csodálatos eszköztárát segítségül hívva ismerjük meg Önmagunkat a gyakorlásunk által.

Ha sosem próbáltad még a Flow-t, akkor is gyere bátran, és ismerkedj ezzel a méltán népszerű, szabad stílussal, ami nemcsak ráhangol a saját belső lüktetésedre, de arra is megtanít, hogy hogyan vedd az élet ritmusát. Minden mozdulatodban a jelen pillanatot éled meg.

“Ez a szabad, áramló stílus arra tanít minket, hogyan éljünk nyugodtan, maradjunk talpon és stabilan egy folyton változó, áramló világban.”