Szolgáltatások

Egyéni gyógytorna szakképzett gyógytornásszal

A gyógytorna mozgásszervi elváltozások célzott és nagyon hatékony kezelési módja.

Kineziológiai tapasz ragasztás és/vagy terápia

Versenyre, sportolásra készülsz, de fáj a derekad, térded, vállad vagy más ízületed? Meghúzódott egy izmod? Esetleg elaludtad a nyakad, vagy rosszul mozdultál és fáj a derekad?
A kineziológiai tapasz fájdalom nélküli, azonnali segítséget nyújt.
A "Taping" technika, mint terápiás lehetőség önmagában is, illetve kiegészítő kezelésként a gyógytorna és a fizioterápiás kezelések hatását erősítve is jól alkalmazható.

Egyéni állapotfelmérés és személyre szabott gyakorlatok

Gyakran vagyunk tanácstalanok, hogy milyen sportot válasszunk, amely megfelelő számunkra, illetve, ha már választottunk, az jótékony hatással van-e az egészségünkre? Izomzatunkban lehetnek diszbalanszok, vázrendszerünkben lehetnek aszimmetriák, deformitások stb., melyek a későbbiekben sérüléshez, fokozott és indokolatlan ízületi terheléshez vezethetnek.
Ebben segíthet a B-SWOT analízis, (funkcionális mozgásminta szűrés). Ez egy gyors és egyszerű mozgásmintaszűrő program, mellyel könnyen és hatékonyan fel tudjuk mérni az adott sportoló / páciens fizikai állapotát, illetve a kialakult hiányosságait, izomdiszbalanszokat, aszimmetriákat stb.

Magánórák

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

Céges órák

Irodai jóga, irodai gerinctréning és céges csoportok

Céges óráinkat – jóga vagy irodai gerinctréning - kifejezetten ülő munkát végzők számára, cégeknek ajánljuk. Hatékonyabb, energikusabb dolgozók, kevesebb hiányzás és táppénzen töltött munkanap, elégedettebb légkör – ezek mind az irodai és céges mozgásórák előnyös hatásai.

Egyéni edzés

A személyi edzés személyre szabott, egyéni edzést jelent egy hozzáértő szakember, a személyi edző vezetésével. A személyi edző naprakész tudással, alapos anatómiai és edzésmódszertani ismeretekkel rendelkezik, ami mind szükséges ahhoz, hogy Te biztonságosan, sérülésmentesen,hatékonyan érd el céljaidat, legyen szó bármiről is.

Egyéni testtartásfelmérés és személyre szabott gerincjóga

Hogyan tegyél a hátfájás ellen? Hogyan javíts a tartásodon?
Próbáld ki új szolgáltatásunkat: Egyéni testtartásfelmérés és tartásjavító, személyre szabott gerincjóga gyakorlatsorok elsajátításával a hátfájás megelőzéséért. Egyszerűen, gyakorlatiasan, lépésről-lépésre segít a változtatásban, 60 percben.