Szolgáltatások

Magánórák

Eredetileg a jógát egyénileg tanították. A magánórák keretében lehetőség van a jóga, vagy egyéb mozgásforma csodálatos hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak.

Céges órák

Irodai jóga, irodai gerinctréning és céges csoportok

Céges óráinkat – jóga vagy irodai gerinctréning - kifejezetten ülő munkát végzők számára, cégeknek ajánljuk. Hatékonyabb, energikusabb dolgozók, kevesebb hiányzás és táppénzen töltött munkanap, elégedettebb légkör – ezek mind az irodai és céges mozgásórák előnyös hatásai.

Terembérlet

Stúdiónkban lehetőség van alkalmi terembérlésére. Hétvégi programok, workshop-ok, rendezvények számára ideális helyszín. A teázó-társalgó használata a termek bérlésekor díjtalan. Igény szerint recepciós szolgáltatást is tudunk biztosítani a vendégek regisztrációjához.

Személyi edzés

A személyi edzés személyre szabott, egyéni edzést jelent egy hozzáértő szakember, a személyi edző vezetésével. A személyi edző naprakész tudással, alapos anatómiai és edzésmódszertani ismeretekkel rendelkezik, ami mind szükséges ahhoz, hogy Te biztonságosan, sérülésmentesen,hatékonyan érd el céljaidat, legyen szó bármiről is.

Egyéni testtartásfelmérés és tartásjavító, személyre szabott gerincjóga a hátfájás megelőzéséért.

Hogyan tegyél a hátfájás ellen? Hogyan javíts a tartásodon?
Próbáld ki új szolgáltatásunkat: Egyéni testtartásfelmérés és tartásjavító, személyre szabott gerincjóga gyakorlatsorok elsajátításával a hátfájás megelőzéséért. Egyszerűen, gyakorlatiasan, lépésről-lépésre segít a változtatásban, 60 percben.