Újdonságok

Meditációs gyakorlás július 14-én, szombaton 10:30-12:30

A meditáció nem egy megfoghatatlan, misztikus technika. A meditáció metódusát bárki, bármikor megtanulhatja, elsajátíthatja.

Mindfulness - meditációs gyakorló óra június 20-én és 27-én szerda este 18:30-20:00 időpontban.

Szeretettel várunk közös, vezetett meditációs gyakorlásunkra. A gyakorlás segít, hogy meditáció békéjében elcsendesedj és kisimuljanak stresszes hétköznapjaidat. A gyakorlást Budinszky Gabriella jóga és meditációs oktató vezeti.

Jóga nidra workshop június 30-án, szombat délelőtt 10:30-12:15

A Jóga Nidra egy különleges mélyrelaxációs módszer, melynek segítségével megvalósítható a teljes fizikai, mentális, és érzelmi relaxáció. A jóga nidrát „jógikus alvásnak” lehetne fordítani, de valójában sokkal többről van szó, mint alvásról. A jóga nidrá egy nagyon mély, több szinten elsajátítható gyakorlat, melynek első lépcsőfoka a mélyrelaxáció. A jóga nidrá még nem meditáció, hanem a meditáció „előszobája”, megteremti a meditáció előfeltételeit, olyan alvás és ébrenlét közti állapotot hoz létre, amikor az agy érzékenysége jelentősen megnő. A jóga nidrá egy jól felépített, erős technika, mely teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást tesz lehetővé, de mégis sokkal több, mint a mélyrelaxáció.

SMR henger használata/alkalmazása a mindennapi életben workshop július 7-én, szombaton 10:30-12:30

Napjainkban egyre többen és egyre szélesebb körben használják az SMR hengert. Mind a sportban, rehabilitációban, mind a hétköznapi életben nagyon hasznos ennek az eszköznek az alkalmazása. Rendszeres használatával enyhíthetjük az izmokban lévő feszültséget, a henger általi masszírozással oldjuk az izomgörcsöket, fokozzuk a szövetek keringését, javítjuk az ízületek mozgékonyságát és még számos jótékony hatását élvezhetjük.

Április 12-től kismama jóga órák is lesznek stúdiónkban! :-)

Április 12-től új órával bővül órarendünk! :-)
A kismamajóga nemcsak a várandóság fizikai nehézségeinek feloldásában segít, de mentálisan is felkészít az előtted álló “útra”.

Mindfulness tanfolyam május 2-tól, szerda esténként 18:30-20:15

A május 2-án, szerda esténként induló tanfolyamon azt járjuk körbe, vajon mi lehet az összefüggés az alábbi állapotok és tevékenységek között: stressz, fáradtság, kimerültség, motiválatlanság, illetve energia, tudatos jelenlét, mindfulness, relaxáció, légzés, meditáció, test – légzés - elme hármasa, örömteliség, béke és nyugalom. Továbbá vitathatatlanul fontos kérdés, hogy vajon miként állítható vissza az egyensúlyi állapot, ha rövidtávon, vagy akár tartósan elmozdult a jóllétünk mérlegének a nyelve?

4 órás Aviva alaptanfolyam 2018.06.22. péntek 16:00-20:00

Következő AVIVA tornát betanító tanfolyamunk időpontja: 2018. június 22. 16h-20h

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...