Újdonságok

„Himalájai Integrált Jóga” és „Bevezetés a meditációba” bemutató órák február 21-én, szerdán 17:30-19:00 és 19:15-20:15

Február 21-től két, új órával bővül órarendünk! Nagy öröm számunkra, hogy február 21-től, szerda esténként 17:30-19:00 időpontban a Himalájai Tradíciót követő „Integrált jóga” és 19:15-20:15 „Bevezetés a meditációba” óráknak is teret adhatunk stúdiónkban.

„Chakra Flow – Belső utazás” workshop március 9-én, pénteken 18:00-20:00

Szeretettel hívunk egy különleges utazásra a csakrák világába: tapasztalni, érteni, érezni, szenzitív, finomérzékeléssel. Tapasztalati út lesz, fényekkel, hangokkal, mantrákkal és finom lágy mozgással, március 9-én, pénteken 18h-20h időpontban tartandó workshopunkon.
Megismerkedünk a csakrákkal, mantrázunk, tudatosítunk. Majd egy Chakra Flow-val folytatjuk, áramlunk. Lentről felfelé érezve, érzékelve. Lesz idő és tér arra, hogy mélyebben elmerülj Önmagadban.

4 órás Aviva alaptanfolyam 2018.03.23. péntek 16:00-20:00

Márciusban újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A tanfolyam időpontja: 2017. március 23., péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

„Jóga futóknak - mindent a stabilitásról” workshop 2018. február 23-án, pénteken 18h-20h

Február 23-án folytatódik a jóga futóknak műhelysorozat!
Ezúttal a testi-lelki stabilitás lesz a fő témánk. Fizikai szinten azért gyakorlunk, hogy stabilabb legyél az ösvényeken, hosszú távon egyenes , nyitott és mégis könnyed maradjon a testtartásod, miközben futsz. Az, hogy mennyire vagy stabil, mentális szinten is megjelenik – és ezen a szinten is befolyásolhatod, mi fog történni a testedben. Annak, amit gyakorlunk, hasznát veheted az edzéseken, a verseny előtti rajtláz pillanataiban, a verseny alatt, és a mindennapokban is.

Anya-lánya jóga március 24-én szombaton, 11:00-12:15 (75 perc)

A nagy érdeklődésre való tekintettel március 24-én, szombaton, 11:00-12:15 időpontban újból lesz Anya-lánya jóga stúdiónkban! :-)
Rendhagyó jógaórára, és egyben egy varázslatos utazásra hívunk! Kevés a kislányoddal együtt töltött minőségi idő? Vitáitok vannak, és szívesen (újra)kapcsolódnál akár kiskamasz lányoddal? Vagy csak simán szerettek együtt mozogni, jógázni, új dolgokat kipróbálni, akár egy csajos program keretében?
Akkor itt a helyetek március 24-én, szombaton 11:00-12:15 időpontban tartandó, Anya-lánya jóga óránkon. :-)

6 alkalmas Pilates 2.0 tanfolyam február 19-től, hétfő esténként 19:00-20.00

Hétfő esti kezdő Pilates tanfolyamunk folytatódik. :-)
Február 19-től, hétfő esténként ismét 6 alkalmas Pilates tanfolyam indul stúdiónkban a kezdő tanfolyam folytatásaként, de új vendégként is szívesen látunk. :-) Ha már megtapasztaltad a kezdő tanfolyam hatását és érzed, hogy jó úton jársz a szép tartású, hajlékony test kialakítása felé és a hétköznapokban is hasznosítod az órákon tapasztaltakat, egyre többet figyelsz a testedre, akkor érdemes folytatnod. :-)

Kezdő hatha jóga tanfolyam 2.0 február 21-től, szerda esténként 18:30-20:00

Szerdai kezdő jóga tanfolyamunk február 21-től folytatódik Reimann Dóra, Vaisnava jógamester vezetésével.
A 6 alkalmas kezdő tanfolyam folytatásaként tovább mélyítheted tudásodat a jóga terén. Ha esetleg lemaradtál volna a kezdetekről, de már nem ismeretlen a jóga számodra, akkor is bátran csatlakozhatsz. :-)

Anya-lánya jóga március 3-án szombaton, 11:00-12:15 (75 perc)

Közkívánatra szombat délelőtt is lesz Anya-lánya jóga március 3-án, szombaton 11:00-12:15 időpontban stúdiónkban! :-)
Rendhagyó jógaórára, és egyben egy varázslatos utazásra hívunk! Kevés a kislányoddal együtt töltött minőségi idő? Vitáitok vannak, és szívesen (újra)kapcsolódnál akár kiskamasz lányoddal? Vagy csak simán szerettek együtt mozogni, jógázni, új dolgokat kipróbálni, akár egy csajos program keretében?
Akkor itt a helyetek március 3-án, szombaton 11:00-12:15 időpontban tartandó, Anya-lánya jóga óránkon. :-)

Jóga nidra, mélyrelaxációs tanfolyam február 17-én, szombat 10:30-13:30

A jóga nidra egy különleges mélyrelaxációs módszer, melynek segítségével megvalósítható a teljes fizikai, mentális, és érzelmi relaxáció. A jóga nidrát „jógikus alvásnak” is lehetne fordítani, de valójában sokkal többről van szó, mint alvásról. A jóga nidra egy nagyon mély, több szinten elsajátítható gyakorlat, melynek első lépcsőfoka a mélyrelaxáció. A jóga nidra még nem meditáció, hanem a meditáció „előszobája”, megteremti a meditáció előfeltételeit, olyan alvás és ébrenlét közti állapotot hoz létre, amikor az agy érzékenysége jelentősen megnő. A jóga nidra egy jól felépített, erős technika, mely teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást tesz lehetővé, de mégis sokkal több, mint a mélyrelaxáció.

"Utazás a hangok csodálatos világába" - hangfürdő Gonggal és Tibeti hangtálakkal február 22-én, csütörtökön 17:30-18:45 (75 perc)

Utazz velünk és merüljünk el együtt a gong, a tibeti hangtálak és más keleti hangszerek varázslatos energiáiban február 22-én, csütörtökön, 17:30-18:45 időpontban tartandó hangfürdőn, amelyen élvezheted a hangtálak csodálatos hangjait, ellazító rezgésüket. A hangtál és gong játék alatt mélyen ellazulhatsz és megtapasztalhatod a hangok és a csend csodálatos varázsát. A hangok, rezgések segítségével töltődünk, béke, harmónia, töltöttség állapotába kerülhetünk. A hangfürdő csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések ereje által a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk. :-)

Tartásjavító 4 alkalmas gerincjóga mini-tanfolyam február 9-től, péntek esténként 17:30-19:00

„A rugalmas gerinc tartja meg a teljes idegrendszeredet”. Yogi Bhajan
Gerincünk karbantartása elengedhetetlen része fizikai és mentális egészségünknek. Az elhanyagolt gerinc, gyakran nyak, hát és derékfájdalmakhoz, rossz testtartáshoz, beszűkült mozgástartományhoz, az izmok, szalagok sérülésének kockázatához vezethet.
A 4 alkalmas tanfolyam során a teljes test átmozgatása, erősítése és lazítása mellett a gerincoszlop fejlesztését tartjuk fókuszban. Erősítjük és nyújtjuk a gerinc menti izmokat, s ezáltal segítjük a csigolyák közti folyadék áramlását.

Anya-lánya jóga március 2-án pénteken, 17:30-18:45 (75 perc)

Rendhagyó jógaórára, és egyben egy varázslatos utazásra hívunk! Kevés a kislányoddal együtt töltött minőségi idő? Vitáitok vannak, és szívesen (újra)kapcsolódnál akár kiskamasz lányoddal? Vagy csak simán szerettek együtt mozogni, jógázni, új dolgokat kipróbálni, akár egy csajos délután keretében?
Akkor itt a helyetek március 2-án, pénteken 17:30-18:45 időpontban tartandó, Anya-lánya jóga óránkon. :-)

Gyertyafényes, stresszoldó gerincjóga workshop február 2-án, pénteken 17:30-19:00

Február 2-án pénteken, 17:30-tól újból Gyertyafényes, stresszoldó gerincjógával várunk stúdiónkba. Szeretettel várunk, ha Te is úgy érzed, hogy jól esne egy kis lélekmelengető gyertyafény, szeretnél ellazulni, kisimulni, testileg és lelkileg is feltöltődni. Ha Te is úgy érzed, hogy egyre nagyobb stressz nehezedik Rád és szeretnél úrrá lenni a „pörgésen”, másfél órára kizárni a rohanó hétköznapok zakatolását. Szánj magadra 90 percet, amikor lelassulhatsz, és csak magadra figyelhetsz. A stresszoldó gerincjóga órán végzett gyakorlatsorokkal kiegyensúlyozzuk az idegrendszert, feldolgozzuk a stresszt, elengedünk, kisimulunk és feltöltődünk. :-)

4 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek január 30-tól, kedd esténként 17:30-19:00

Újból indul Kezdő hatha jóga tanfolyam stúdiónkban. Január 30-tól, kedd esténként (17:30-19:00) induló 4 alkalmas tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat. Így lehetőséged nyílik, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon. Mindemellett élvezheted a jóga áldásos hatásait, hisz a jóga hozzájárul a jó közérzethez, a helyes tartás kialakításához, a tested jobb ismeretéhez, az erős és rugalmas izmokhoz és a mindennapos stressz kezeléséhez.

4 órás Aviva alaptanfolyam 2018.02.16. péntek 16:00-20:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel februárban újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A tanfolyam időpontja: 2017. február 16., péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

"Jógával az egészséges gerincért” 4 alkalmas gerincjóga mini-tanfolyam január 13-tól szombatonként 9:30-11:00

Kezdd a januárt mozgással, hogy jól induljon az új év!
Január 13-án, szombatonként, (9:30-11:00) induló, 4 alkalmas gerincjóga tanfolyam célja, hogy alaposan átmozgasson tetőtől talpig. Az órákon a gerinc átmozgatásával az ülő életmód és felgyorsult életvitel ellensúlyozása a cél. Tanfolyamunkon elsajátíthatod a gerincjóga alapjait. A gerincen és a háton kívül minden alkalommal a testünk más-más területeire is koncentrálunk, mobilizáljuk, erősítjük, és feszültségmentesítjük. Már rövid gyakorlás után érezhető, hogy a test szinte felszabadul, ahogy egyre jobban szélesítjük testünk beszűkült mozgástartományait és egyre nagyobb teret kapnak az izmok. :-)

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...

Regisztrálj hírlevelünkre és nézd meg ingyenes gerincjóga videónkat

Ha túl sok a munka és sokszor nem jutsz el jógaórára, otthon is gyakorolhatsz! Iratkozz fel most hírlevelünkre a lenti linken és nézd meg 15 perces gerincjóga videónkat, mellyel otthon is biztonságosan gyakorolhatsz!