Újdonságok

Gyertyafényes yin jóga gyakorlás és meditáció december 13-án, pénteken 18:00-20:30

December 13-án, péntek este 18:00-20:30 időpontban szeretettel várunk egy lélekemelő, csendes, ünnepekre hangoló, gyertyafényes, yin jógagyakorlásra.
A yin jóga egy csendes, egyszerű gyakorlási forma.
A yin jóga lehetőséget ad arra, hogy neutrális megfigyelőként finoman hangoljunk saját magunkon.
Lehetőséget ad arra, hogy előkészítsük a terepet a meditációnak.
Létrehoz bennünk egy tudatos figyelést, szemlélődést, csendességet……

4 órás AVIVA alaptanfolyam 2019.12.06., péntek 16:00-20:00

Decemberben újból lesz Aviva tornát betanító tanfolyamunk.
Időpontja: 2019. december 6. péntek 16:00-20:00 (időtartam: 4 óra).

Szilveszter máshogy - Szilveszteri kezdő hatha jóga december 31-én 16:30-kor és január 1-én 10:00-kor

Óév vagy Újév? Mindegy…
Legyél a pillanatban!
Legyen az idei szilvesztered más, mint eddig!
Zárd az Óévet és kezdd az Újévet is jógával.
Ennél jobban nem is indulhat az Új év!

Hatha Jóga tanfolyam - 7 alkalom - 7 szankalpa - 7 alkalmas hatha jóga tanfolyam november 4-től, hétfő esténként 19:00-20:30

Mi az a szankalpa?
Eredeti jelentése elhatározás, fogadalom. A szankalpa egy olyan rövid jelen idejű pozitív állítás, kijelentés, amelynek gyakorlásával segíthetjük saját elhatározásunk beteljesedését.
7 alkalom alatt minden órán más szankalpát helyezünk az óra fókuszában, hogy 7 hét elteltével könnyebb legyen a saját megerősítő mondatunk megfogalmazása és önálló használata az azt követő hetekben.

“Hogyan érdemes élni?!” - 6 alkalmas hatha jóga tanfolyam kezdőknek november 13-tól, szerda esténként 18:30-20:00

November 13-tól, szerdától (18:30-20:00) folytatódik szerda esti tanfolyamunk.
Most induló 6 alkalmas tanfolyamunk továbbra is alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, lassú, pontos ászana gyakorlást magába ölelő tanfolyam, amelyben biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.

„Stabilitás és mobilitás – fókuszban a medence és csípő ízület” workshop november 29-én, pénteken 18h-20h

„Légy nyitva tested üzeneteire, rejtélyeire és tüneteire.
Figyeld buzgón, de ne siesd el az ítéletet. Amit megtanulsz tőle megmentheti az életed!” (Christiana Northrup: A női test bölcsessége)
A medenceöv és a csípőízület funkciója kettős. Egyrészt stabilitást, támaszt ad a felsőtestnek, másrészt kapcsolódási, összekötő eleme a felsőtestnek és a lábaknak.

Stretching és SMR henger workshop január 31-én, pénteken 18h-20h

Legyen szó hétköznapi mozgásról vagy komolyabb sportról az SMR henger manapság már szinte elengedhetetlen kelléke a mindennapoknak! Egyre többen és egyre szélesebb körben használják az SMR hengert sportban, rehabilitációban és a hétköznapi életben egyaránt. Rendszeres használatával enyhíthetjük az izmokban lévő feszültséget, a henger általi masszírozással oldjuk az izomgörcsöket, fokozzuk a szövetek keringését, javítjuk az ízületek mozgékonyságát és még számos jótékony hatását élvezhetjük.

Ünnepi nyitva tartás és szombati munkanapok

2019. december 22-től 2020. január 1-jéig ZÁRVA.
Szombati munkanapok változatlan órarenddel.

Aviva gyakorló órák szeptember 27-től a NemcsakJóga Mozgásstúdióban!

Szeptember 27-től új órával bővül órarendünk: péntek délelőttönként Aviva gyakorló órán gyakorlhatjátok Farkas Ági aviva módszer oktatónkkal az Aviva tornát betanító tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat.
AVIVA gyakorló óra az egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot

8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam január 10-től, péntek esténként 17:00-18:30

Január 10-től, péntektől (17:00-18:30) induló 8 alkalmas kezdő jóga tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat a Himalájai Jóga Tradíció gyakorlási rendszere szerint.

Szeptember 6-tól visszatér népszerű Kalandóra óránk stúdiónkba

Újból Kalandóra (=Zsibongóra kistestvére) a NemcsakJóga Mozgásstúdióban! :-)
Szeptember 6-tól visszatér népszerű Kalandóra óránk stúdiónkba, amelyre szeretettel várjuk az 1-3 éves lurkókat és anyukáikat minden hétfőn délelőtt 10:00-kor a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
45 perces játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

Szeptembertől újból indul Babás jóga – Baba mama jóga stúdiónkban

Szeptember 6-tól újból lesznek Babás jóga - Baba-mama jóga órák a NemcsakJóga Mozgásstúdióban, amelyekre szeretettel várjuk a babákat (6 hetes kortól) és anyukáikat minden péntek délelőtt 11h-tól a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
Szeptember 6-án, pénteken, 11h időpontban ingyenes bemutató órát tartunk azok számára, akik szeretnék kipróbálni (elköteleződés nélkül) a foglalkozást.

Évzáró gyertyafényes gerincjóga tibeti hangtálas relaxációval december 20-án 18:30-20:00

December 20-án, péntek este 18:30-tól szeretettel várunk egy évzáró, gyertyafényes, tibeti hangtálakkal kísért gerincjóga gyakorlásra.
Az év végé közeledtével egyre inkább megnő az igényünk az elcsendesedésre, befelé figyelésre. Ezen az estén a gerincjóga jótékony hatásait egyesítjük a tibeti hangtálak gyógyító hangjaival és rezgéseivel, amit a gyertyák fényének meghittséget adó érzése tesz teljessé.

Évindító, relaxáló hangutazás handpan-nel, gonggal és tibeti hangtálakkal január 10-én, péntek este 18:30-20:00

Január 10-én, péntek este 18:00-19:30 időpontban szeretettel várunk egy évindító, handpan-nel, gonggal, és tibeti hangtálak varázslatos hangjaival kísért, relaxáló hangutazásra a NemcsakJóga Mozgásstúdióba, hogy pozitívan, újult energiákkal kezdjük az új évet.

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...