Újdonságok

A NemcsakJóga Mozgásstudió feltöltött ONLINE órái

YouTube csatornánkra minden nap új videót töltünk a már ismert óráinkból (hatha jóga, gerincjóga, ashtanga jóga, pilates, gerinctréning, kismama jóga, core-training, stb.)
Az új videókat az órarendünk szerinti napokon töltjük fel (pl.: gerinctréning órát hétfőn és csütörtökön, ashtanga jógát keddenként, stb.)

ONLINE órák

Március 23-tól elindult a regisztráció a NemcsakJóga Mozgásstúdió online óráira.
Terveink szerint minden nap egy, új mozgásórát fogunk feltölteni, váltakozva jóga, pilates, core training stb. óráink közül. Igyekszünk bővíteni az óratípusokat, ezért érdemes a YouTube csatornánk linkjét elmenteni és feliratkozni csatornánkra, mert így első kézből tudtok értesülni legújabb videóinkról.
Fontos info: a publikus csatornánkon található órák kedvcsinálók, a teljes 60 perces órákat a fizetős rendszer igénybevételével láthatjátok!

Rendkívüli ZÁRVA tartás!

Kedves Vendégeink!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, stúdiónk március 14-től átmeneti időre ZÁRVA tart.

A NemcsakJóga Mozgásstúdió állásfoglalása és óvintézkedései a kialakult (fokozott) járványügyi helyzetben

A NÉBIH feltételeinek eleget téve fokozott figyelmet fordítunk a rendszeres fertőtlenítésekre a stúdió teljes területén.
Az óráink zavartalanul működnek tovább egészen addig, amíg ezzel ellenkező rendelet nem lép érvénybe, vagy nem látjuk szükségesnek az órák szüneteltetését.

Relaxáló hangutazás handpan-nel, gonggal és tibeti hangtálakkal május 8-án, péntek este 18:30-20:00

Merüljünk el együtt a handpan, a gong, a tibeti hangtálak és más keleti hangszerek varázslatos energiáiban május 8-án, péntek este 18:30-20:00 időpontban.
Szeretettel várunk egy lélekemelő, handpan-nel, gonggal, és tibeti hangtálak varázslatos hangjaival kísért, relaxáló hangutazásra a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.

Meditáció tanfolyam kezdőknek március 12-től, csütörtök 12:00-13:00 időpontban

MEDITÁCIÓ TANFOLYAM KEZDŐKNEK

Bevezetés a meditációba, nemcsak szülőknek április 24-én, pénteken 18h-20h időpontban - avagy hogyan integráljuk a meditációt a hétköznapok forgatagába?

Szeretnél többet kihozni az életedből, mint csupán túlélni, letudni a mát? … de úgy érzed nincs időd…?
Talán mégiscsak akad egy kevés?
Az több, mint a semmi… Kezdetnek biztosan elég, de mit lehet ebből kihozni, a leghatékonyabban hasznosítani?

Tavaszköszöntő hangfürdő tibeti hangtálakkal és életerő relaxációval április 3-án, pénteken 18:30-19:45 időpontban

Április első péntek estéjén ismét felcsendülnek a tibeti hangtálak ellazító, gyógyító rezgései, amelyek segítenek kipihenni a hét fáradalmait és egy igazán relaxáló és feltöltő élménnyel zárni a hűvös, téli időszakot.

„Stabilitás és mobilitás – fókuszban a medence és csípő ízület” workshop március 20-án, pénteken 18h-20h

„Légy nyitva tested üzeneteire, rejtélyeire és tüneteire.
Figyeld buzgón, de ne siesd el az ítéletet. Amit megtanulsz tőle megmentheti az életed!” (Christiana Northrup: A női test bölcsessége)
A medenceöv és a csípőízület funkciója kettős. Egyrészt stabilitást, támaszt ad a felsőtestnek, másrészt kapcsolódási, összekötő eleme a felsőtestnek és a lábaknak.

Meditáció tanfolyam kezdőknek március 10-től, kedd 9:00-10:00 időpontban

MEDITÁCIÓ TANFOLYAM KEZDŐKNEK

8 alkalom – 8 ászana – 8 történet 8 alkalmas hatha jóga tanfolyam március 11-től, szerda esténként 18:30-20:00

Tudtad, hogy Shiva 8.400.000 ászanát ismert, sőt még tanította is?!
Ez maga a tudatos mozgás, amit a mindennapokban mi magunk is használunk.
A több millió ászanából 84 pózt tartott az emberek számára a legelőnyösebbnek.

Jóga és relaxáció - 8 alkalmas kezdő jóga tanfolyam március 2-tól, hétfő esténként 19:00-20:30

A legtöbb gyakorló, ha azt hallja „és most feszítsd meg a lábad összes izmát maximális erővel…”, tökéletesen végrehajtja a feladatot. De vajon ugyanilyen egyszerűséggel vagyunk képesek az ellazulásra is?!
A válasz sok mindentől függhet. Többek között a pillanatnyi lelkiállapottól, hogy mennyit aludtunk előző éjjel, vagy hogy épp milyen stresszhelyzetek értek aznap.
Bármilyen előzménnyel is érkeztél az órára, a cél ugyanaz: a teljes ellazulás. A légzés, a test, az elme ellazítása.

Egészségesebb gerinc gerincjógával - alapozó tanfolyam - 6 alkalmas kezdő gerincjóga tanfolyam február 19-től, szerda esténként 19:00-20:30

Az alapozó tanfolyamon elsajátíthatod, hogy az egyes tartásokban hogyan használd optimálisan az izmaid, mely izmokat érdemes aktiválni és melyeket ellazítani egy-egy asana közben.
Február 19-én, szerda esténként (19:00-20:30) induló, 6 alkalmas kezdő gerincjóga tanfolyam célja, hogy alaposan átmozgasson tetőtől talpig. Az órákon a gerinc átmozgatásával az ülő életmód és felgyorsult életvitel ellensúlyozása a cél.

Stretching és SMR henger workshop március 27-én, pénteken 18h-20h

Legyen szó hétköznapi mozgásról vagy komolyabb sportról az SMR henger manapság már szinte elengedhetetlen kelléke a mindennapoknak! Egyre többen és egyre szélesebb körben használják az SMR hengert sportban, rehabilitációban és a hétköznapi életben egyaránt. Rendszeres használatával enyhíthetjük az izmokban lévő feszültséget, a henger általi masszírozással oldjuk az izomgörcsöket, fokozzuk a szövetek keringését, javítjuk az ízületek mozgékonyságát és még számos jótékony hatását élvezhetjük.

Gyertyafényes hangutazás tibeti hangtálakkal és jóga nidra mélyrelaxációval február 21-én, pénteken 18:30-20:00 időpontban

Február 21-én, péntek este egy különleges hangutazásra várunk minden kikapcsolódni vágyót, melyet ezúttal jóga nidra mélyrelaxációval készítünk elő.
A meghitt hangulatról a gyertyák fénye és a tibeti hangtálak és egyéb hangterápiás hangszerek hangjai és rezgései gondoskodnak.

4 alkalmas Ashtanga kezdő és újrakezdő tanfolyam február 7- től, péntek esténként 18:30 - 20:00

Ashtanga jóga: ismerősen cseng, vagy még sosem hallottál róla?
Az Ashtanga jóga napjaink egyik legdinamikusabb jógairányzata. Legfőbb hatásaként tartják számon, hogy hőt termel a testben, amely segít megtisztítani a testet és az elmét, ezen túl pedig fejleszti az izomzatot és az izületek mozgékonyságát, rugalmasságát.

4 órás AVIVA alaptanfolyam 2020. március 13., péntek 16:00-20:00

Márciusban újból lesz Aviva tornát betanító tanfolyamunk.
Időpontja: 2020. március 13. péntek 16:00-20:00 (időtartam: 4 óra).

Relaxáló hangutazás handpan-nel, gonggal és tibeti hangtálakkal március 6-án, péntek este 18:30-20:00

Merüljünk el együtt a handpan, a gong, a tibeti hangtálak és más keleti hangszerek varázslatos energiáiban március 6-án, péntek este 18:30-20:00 időpontban.
Szeretettel várunk egy lélekemelő, handpan-nel, gonggal, és tibeti hangtálak varázslatos hangjaival kísért, relaxáló hangutazásra a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.

Egészségesebb gerinc gerincjógával - 6 alkalmas alapozó gerincjóga tanfolyam február 29-től, szombat délelőttönként 10:30-12:00

Szombati gerincjóga tanfolyamunk is folytatódik február 29-től 10:30-12:00 időpontban
Az alapozó tanfolyamon elsajátíthatod, hogy az egyes tartásokban hogyan használd optimálisan az izmaid, mely izmokat érdemes aktiválni és melyeket ellazítani egy-egy ászana közben.
Február 22-én, szombat délelőtt induló, 6 alkalmas kezdő gerincjóga tanfolyam célja, hogy alaposan átmozgasson tetőtől talpig. Az órákon a gerinc átmozgatásával az ülő életmód és felgyorsult életvitel ellensúlyozása a cél.

Kezdd újra! - 8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam január 6-tól, hétfő esténként 19:00-20:30

Elkezdenél jógázni. Tedd meg.
Várunk 2020, január 6-án induló kezdőknek, újrakezdőknek és már aktív gyakorlóknak szóló tanfolyamunkon.
A 8 alkalom lehetőséget nyújt, hogy kezdő gyakorlás során egy-egy kiemelt ászanát alaposabban megvizsgáljuk, hogy valóban el tudd sajátítani eszközök (tégla, heveder, a fal vagy épp más gyakorlók) segítségével.

Jógázz az érzelmeiddel - 8 alkalmas hatha jóga tanfolyam január 8-tól, szerda esténként 18:30-20:00

Jógázz az érzelmeiddel - bátorság, változás, hála, stabilitás, szeretet, elfogadás, elengedés és tudatosság - 8 alkalmas hatha jóga tanfolyam

Az élet történései kihatnak az órai gyakorlásra. Az órai gyakorlás pedig kihat a mindennapokra.
8 alkalmon át a gyakorlás – többek között - a bátorság, a változás, a hála, a stabilitás, a szeretet, az elengedés és a tudatosság témáival fog foglalkozni.
Január 8-án induló 8 alkalmas tanfolyamunk továbbra is alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, lassú, pontos ászana gyakorlást magába ölelő tanfolyam, amelyben biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.

Aviva gyakorló órák minden pénteken 9:00-10:00-ig a NemcsakJóga Mozgásstúdióban!

Péntek délelőttönként Aviva gyakorló órán gyakorlhatjátok Farkas Ági aviva módszer oktatónkkal az Aviva tornát betanító tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat.
AVIVA gyakorló óra az egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot

8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam 2020.január 10-től, péntek esténként 17:00-18:30

2020. január 10-től, péntektől (17:00-18:30) induló 8 alkalmas kezdő jóga tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat a Himalájai Jóga Tradíció gyakorlási rendszere szerint.

Szeptember 6-tól visszatér népszerű Kalandóra óránk stúdiónkba

Újból Kalandóra (=Zsibongóra kistestvére) a NemcsakJóga Mozgásstúdióban! :-)
Szeptember 6-tól visszatér népszerű Kalandóra óránk stúdiónkba, amelyre szeretettel várjuk az 1-3 éves lurkókat és anyukáikat minden hétfőn délelőtt 10:00-kor a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
45 perces játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

Szeptembertől újból indul Babás jóga – Baba mama jóga stúdiónkban

Szeptember 6-tól újból lesznek Babás jóga - Baba-mama jóga órák a NemcsakJóga Mozgásstúdióban, amelyekre szeretettel várjuk a babákat (6 hetes kortól) és anyukáikat minden péntek délelőtt 11h-tól a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
Szeptember 6-án, pénteken, 11h időpontban ingyenes bemutató órát tartunk azok számára, akik szeretnék kipróbálni (elköteleződés nélkül) a foglalkozást.

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...