Újdonságok

Yin-Yang jóga és meditáció workshop február 7-én, pénteken 18:00-20:30

Meditatív Flow, csendes puha yin jóga és meditáció egy komplex gyakorláson belül.
Ha szeretnél igazán elmélyülni, kívül-belül, akkor szeretettel várunk február 7-én, pénteken 18:00-20:30 időpontban tartandó 2,5 órás gyakorlásra stúdiónkba.

4 órás AVIVA alaptanfolyam 2020. február 14., péntek 16:00-20:00

Februárban újból lesz Aviva tornát betanító tanfolyamunk.
Időpontja: 2020. február 14. péntek 16:00-20:00 (időtartam: 4 óra).

Új időpont! Új tanfolyam! GERINCJÓGA mindenkinek – 6 alkalmas kezdő gerincjóga tanfolyam január 18-tól, szombat délelőttönként 10:30-12:00

Közkívánatra új időpontban is indul kezdő, gerincjóga tanfolyamunk.
Január 18-tól, szombat délelőttönként, 10:30-12:00 időpontban induló, 6 alkalmas kezdő gerincjóga tanfolyam célja, hogy alaposan átmozgasson tetőtől talpig.
Az órákon a gerinc átmozgatásával az ülő életmód és felgyorsult életvitel ellensúlyozása a cél.

Relaxáló hangutazás handpan-nel, gonggal és tibeti hangtálakkal március 6-án, péntek este 18:30-20:00

Merüljünk el együtt a handpan, a gong, a tibeti hangtálak és más keleti hangszerek varázslatos energiáiban március 6-án, péntek este 18:30-20:00 időpontban.
Szeretettel várunk egy lélekemelő, handpan-nel, gonggal, és tibeti hangtálak varázslatos hangjaival kísért, relaxáló hangutazásra a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.

Női torna a termékenységért workshop január 10-én, pénteken, 16h-18h időpontban

A termékenységet fokozó, ovulációt segítő gyakorlatok az Aviva alaptanfolyamra és annak alapgyakorlataira épülnek.

Új év, új hát! GERINCJÓGA mindenkinek – 6 alkalmas kezdő gerincjóga tanfolyam január 8-tól, szerda esténként 19:00-20:30 - BETELT!

Tegyél a hátfájás és a mindennapos stressz ellen, miközben a kezdőknek szóló gyakorlatok új oldalát fedezed fel.
Január 8-tól, szerda esténként (19:00-20:30) induló, 6 alkalmas kezdő gerincjóga tanfolyam célja, hogy alaposan átmozgasson tetőtől talpig. Az órákon a gerinc átmozgatásával az ülő életmód és felgyorsult életvitel ellensúlyozása a cél.

Kezdd újra! - 8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam január 6-tól, hétfő esténként 19:00-20:30

Elkezdenél jógázni. Tedd meg.
Várunk 2020, január 6-án induló kezdőknek, újrakezdőknek és már aktív gyakorlóknak szóló tanfolyamunkon.
A 8 alkalom lehetőséget nyújt, hogy kezdő gyakorlás során egy-egy kiemelt ászanát alaposabban megvizsgáljuk, hogy valóban el tudd sajátítani eszközök (tégla, heveder, a fal vagy épp más gyakorlók) segítségével.

Jógázz az érzelmeiddel - 8 alkalmas hatha jóga tanfolyam január 8-tól, szerda esténként 18:30-20:00

Jógázz az érzelmeiddel - bátorság, változás, hála, stabilitás, szeretet, elfogadás, elengedés és tudatosság - 8 alkalmas hatha jóga tanfolyam

Az élet történései kihatnak az órai gyakorlásra. Az órai gyakorlás pedig kihat a mindennapokra.
8 alkalmon át a gyakorlás – többek között - a bátorság, a változás, a hála, a stabilitás, a szeretet, az elengedés és a tudatosság témáival fog foglalkozni.
Január 8-án induló 8 alkalmas tanfolyamunk továbbra is alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, lassú, pontos ászana gyakorlást magába ölelő tanfolyam, amelyben biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.

4 órás AVIVA alaptanfolyam 2020. január 17., péntek 16:00-20:00

Januárban újból lesz Aviva tornát betanító tanfolyamunk.
Időpontja: 2020. január 17. péntek 16:00-20:00 (időtartam: 4 óra).

Stretching és SMR henger workshop január 31-én, pénteken 18h-20h

Legyen szó hétköznapi mozgásról vagy komolyabb sportról az SMR henger manapság már szinte elengedhetetlen kelléke a mindennapoknak! Egyre többen és egyre szélesebb körben használják az SMR hengert sportban, rehabilitációban és a hétköznapi életben egyaránt. Rendszeres használatával enyhíthetjük az izmokban lévő feszültséget, a henger általi masszírozással oldjuk az izomgörcsöket, fokozzuk a szövetek keringését, javítjuk az ízületek mozgékonyságát és még számos jótékony hatását élvezhetjük.

Aviva gyakorló órák minden pénteken 9:00-10:00-ig a NemcsakJóga Mozgásstúdióban!

Péntek délelőttönként Aviva gyakorló órán gyakorlhatjátok Farkas Ági aviva módszer oktatónkkal az Aviva tornát betanító tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat.
AVIVA gyakorló óra az egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot

8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam 2020.január 10-től, péntek esténként 17:00-18:30

2020. január 10-től, péntektől (17:00-18:30) induló 8 alkalmas kezdő jóga tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat a Himalájai Jóga Tradíció gyakorlási rendszere szerint.

Szeptember 6-tól visszatér népszerű Kalandóra óránk stúdiónkba

Újból Kalandóra (=Zsibongóra kistestvére) a NemcsakJóga Mozgásstúdióban! :-)
Szeptember 6-tól visszatér népszerű Kalandóra óránk stúdiónkba, amelyre szeretettel várjuk az 1-3 éves lurkókat és anyukáikat minden hétfőn délelőtt 10:00-kor a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
45 perces játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

Szeptembertől újból indul Babás jóga – Baba mama jóga stúdiónkban

Szeptember 6-tól újból lesznek Babás jóga - Baba-mama jóga órák a NemcsakJóga Mozgásstúdióban, amelyekre szeretettel várjuk a babákat (6 hetes kortól) és anyukáikat minden péntek délelőtt 11h-tól a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
Szeptember 6-án, pénteken, 11h időpontban ingyenes bemutató órát tartunk azok számára, akik szeretnék kipróbálni (elköteleződés nélkül) a foglalkozást.

Gyertyafényes gerincjóga tibeti hangtálas relaxációval január 24-én 18:30-20:00

Január 24-én, péntek este 18:30-tól szeretettel várunk egy lélekmelengető, gyertyafényes, tibeti hangtálakkal kísért gerincjóga gyakorlásra.
Ezen az estén a gerincjóga jótékony hatásait egyesítjük a tibeti hangtálak gyógyító hangjaival és rezgéseivel, amit a gyertyák fényének meghittséget adó érzése tesz teljessé.

Évindító, relaxáló hangutazás handpan-nel, gonggal és tibeti hangtálakkal január 10-én, péntek este 18:30-20:00-BETELT!

Január 10-én, péntek este 18:30-20:00 időpontban szeretettel várunk egy évindító, handpan-nel, gonggal, és tibeti hangtálak varázslatos hangjaival kísért, relaxáló hangutazásra a NemcsakJóga Mozgásstúdióba, hogy pozitívan, újult energiákkal kezdjük az új évet.

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...