Újdonságok

Jóga Alaptanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek szeptember 14-től, péntek esténként 17:00-18:30

Újból indul Kezdő Jóga Alaptanfolyam stúdiónkban.
Önismeret és öngyógyítás a jóga ősi tradíciójának alap eszköztárával
A szeptember 14-én, pénteken (17:00-18:30) induló 6 alkalmas tanfolyam egy friss és mély belső utazásra invitál önmagad tudati és testi világába, hogy megtehesd első lépéseidet egy békésebb, kiegyensúlyozottabb élet felé.

Stresszoldó jóga tanfolyam indul szeptember 12-től, szerda esténként 17:30-19:00

A stresszoldó tanfolyam célja olyan egyszerű, otthon is végezhető gyakorlatok elsajátítása, melyekkel a jógában még kevésbé gyakorlott érdeklődőnek is emelheti életminőségét, a stresszreakciók mély átalakítása révén. Tarts velünk, ha nehezen birkózol meg a belső feszültségekkel, ha aggodalmak kínoznak, melyek lefoglalják életerődet, ha nem látsz utat se ki, se befelé, ha már untat, és bosszant a mindennapok szürkesége és rohanó tempója. Alakítsd át az életedet, és szerezd vissza életerőd!

„Tudj meg többet az illóolajokról!” workshop és előadás szeptember 21-én, pénteken 17:30-20:00

Szeretnéd az illóolajokat a jógaóráidon használni? Kipróbálnád otthon a saját gyakorlásodhoz? Nem tudod hogyan kezdd el?
Szeptember 21-én pénteken, 17:30-20:00 időpontban szeretettel várunk egy 90 perces Aroma yoga® órára, majd az azt követő, 60 perces előadásra, amelynek során átbeszéljük azt is (személyes tapasztalat alapján), hogy mi történt és hogyan tudsz illóolajos órát tartani, vagy akár beépíteni a mindennapjaidba.

Nyílt nap 2018.szeptember 8-án, szombaton 9h-15h a Nemcsakjóga Mozgásstúdióban

Szeptember 8-án, szombaton 9h-15h-ig újból nyílt nappal várunk Titeket a NemcsakJóga Mozgásstúdióba, amelyen valamennyi óránk ingyenesen kipróbálható lesz, megismerkedhettek új oktatóinkkal és természetesen - mint mindig - meglepetésekkel is készülünk Nektek.
Írjátok már most be a naptárotokba, hogy biztosan ne maradjatok le róla. :-)

4 órás Aviva alaptanfolyam 2018.09.14. péntek 16:00-20:00

Szeptemberben újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A tanfolyam időpontja: 2018. szeptember 14. péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

Nyári szünet

Stúdiónk július 30-tól augusztus 20-ig ZÁRVA tart.

Nyári órarend július 9-től augusztus 31-ig

Bár a nyár már javában tombol, kellemesen hűvös stúdiónkban júliusban is várunk Mindenkit, aki nyáron is szeretné vitalitását és erőnlétét megtartani, testileg és lelkileg feltöltődni. :-)

SMR henger használata/alkalmazása a mindennapi életben workshop szeptember 22-én, szombaton 10:30-12:30

Napjainkban egyre többen és egyre szélesebb körben használják az SMR hengert. Mind a sportban, rehabilitációban, mind a hétköznapi életben nagyon hasznos ennek az eszköznek az alkalmazása. Rendszeres használatával enyhíthetjük az izmokban lévő feszültséget, a henger általi masszírozással oldjuk az izomgörcsöket, fokozzuk a szövetek keringését, javítjuk az ízületek mozgékonyságát és még számos jótékony hatását élvezhetjük.

Április 12-től kismama jóga órák is lesznek stúdiónkban! :-)

Április 12-től új órával bővül órarendünk! :-)
A kismamajóga nemcsak a várandóság fizikai nehézségeinek feloldásában segít, de mentálisan is felkészít az előtted álló “útra”.

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...