Újdonságok

Hatha Jóga tanfolyam - 7 alkalom - 7 szankalpa - 7 alkalmas hatha jóga tanfolyam november 4-től, hétfő esténként 19:00-20:30

Mi az a szankalpa?
Eredeti jelentése elhatározás, fogadalom. A szankalpa egy olyan rövid jelen idejű pozitív állítás, kijelentés, amelynek gyakorlásával segíthetjük saját elhatározásunk beteljesedését.
7 alkalom alatt minden órán más szankalpát helyezünk az óra fókuszában, hogy 7 hét elteltével könnyebb legyen a saját megerősítő mondatunk megfogalmazása és önálló használata az azt követő hetekben.

“Hogyan érdemes élni?!” - 6 alkalmas hatha jóga tanfolyam kezdőknek november 6-tól, szerda esténként 18:30-20:00

November 6-tól, szerdától (18:30-20:00) folytatódik szerda esti tanfolyamunk.
Most induló 6 alkalmas tanfolyamunk továbbra is alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, lassú, pontos ászana gyakorlást magába ölelő tanfolyam, amelyben biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.

„Stabilitás és mobilitás – fókuszban a medence és csípő ízület” workshop november 29-én, pénteken 18h-20h

„Légy nyitva tested üzeneteire, rejtélyeire és tüneteire.
Figyeld buzgón, de ne siesd el az ítéletet. Amit megtanulsz tőle megmentheti az életed!” (Christiana Northrup: A női test bölcsessége)
A medenceöv és a csípőízület funkciója kettős. Egyrészt stabilitást, támaszt ad a felsőtestnek, másrészt kapcsolódási, összekötő eleme a felsőtestnek és a lábaknak.

Stretching és SMR henger workshop november 22-én, pénteken 18h-20h

Legyen szó hétköznapi mozgásról vagy komolyabb sportról az SMR henger manapság már szinte elengedhetetlen kelléke a mindennapoknak! Egyre többen és egyre szélesebb körben használják az SMR hengert sportban, rehabilitációban és a hétköznapi életben egyaránt. Rendszeres használatával enyhíthetjük az izmokban lévő feszültséget, a henger általi masszírozással oldjuk az izomgörcsöket, fokozzuk a szövetek keringését, javítjuk az ízületek mozgékonyságát és még számos jótékony hatását élvezhetjük.

4 órás AVIVA alaptanfolyam 2019.11.08., péntek 16:00-20:00

Következő AVIVA tornát betanító tanfolyamunkat 2019. november 8-án, pénteken 16:00 órától tartjuk (időtartam: 4 óra).

Ünnepi nyitva tartás

Október 23., és november 1., 2. ZÁRVA

Gyertyafényes gerincjóga tibeti hangtálas relaxációval október 25-én 18:30-20:00

Október 25-én, péntek este 18:30-tól szeretettel várunk egy lélekmelengető, gyertyafényes, tibeti hangtálakkal kísért gerincjóga gyakorlásra, hogy elengedjük a heti stresszt és fáradtságot.
Egy este, amikor a gerincjóga jótékony hatásait egyesítjük a tibeti hangtálak gyógyító hangjaival és rezgéseivel és a gyertyák fényének lélekmelengető érzésével, ami különösen jól esik a hűvös, borús őszi estéken.

Aviva gyakorló órák szeptember 27-től a NemcsakJóga Mozgásstúdióban!

Szeptember 27-től új órával bővül órarendünk: péntek délelőttönként Aviva gyakorló órán gyakorlhatjátok Farkas Ági aviva módszer oktatónkkal az Aviva tornát betanító tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat.
AVIVA gyakorló óra az egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot

A mozgás öröme és az örömteliség filozófiája - 8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam szeptember 13-től, péntek esténként 17:00-18:30

Szeptember 13-tól, péntektől (17:00-18:30) induló 8 alkalmas tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat a Himalájai Jóga Tradíció gyakorlási rendszere szerint.

Szeptember 6-tól visszatér népszerű Kalandóra óránk stúdiónkba

Újból Kalandóra (=Zsibongóra kistestvére) a NemcsakJóga Mozgásstúdióban! :-)
Szeptember 6-tól visszatér népszerű Kalandóra óránk stúdiónkba, amelyre szeretettel várjuk az 1-3 éves lurkókat és anyukáikat minden hétfőn délelőtt 10:00-kor a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
45 perces játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

Szeptembertől újból indul Babás jóga – Baba mama jóga stúdiónkban

Szeptember 6-tól újból lesznek Babás jóga - Baba-mama jóga órák a NemcsakJóga Mozgásstúdióban, amelyekre szeretettel várjuk a babákat (6 hetes kortól) és anyukáikat minden péntek délelőtt 11h-tól a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
Szeptember 6-án, pénteken, 11h időpontban ingyenes bemutató órát tartunk azok számára, akik szeretnék kipróbálni (elköteleződés nélkül) a foglalkozást.

5+1 alkalmas Ashtanga Vinyasa Jóga kezdő tanfolyam szeptember 10-től, kedd esténként 18:00-19:00

Az Ashtanga jóga napjaink egyik legdinamikusabb jógairányzata.
Legfőbb hatásaként tartják számon, hogy hőt termel a testben, amely segít megtisztítani a testet és az elmét, ezen túl pedig fejleszti az izomzatot és az izületek mozgékonyságát, rugalmasságát.
Az Ashtanga Vinyasa Jóga ászanák meghatározott sorozatából áll, ahol a mozdulatokat a légzés (udzsaji légzés), az energiazárak (bandhák) és a tekintet irányításának (dristi) összehangolásával gyakoroljuk.

Hangfürdő tibeti hangtálakkal és vezetett meditációval augusztus 30-án, péntek 18:00-19:15 időpontban

Merülj el a tibeti hangtálak gyógyító hangjai és rezgései által teremtett térben, ahol megtapasztalhatod a belső csendet, nyugalmat és harmóniát.
Ezúttal egy vezetett meditációs gyakorlattal indítjuk az estét, ezzel készítve fel a testet és az elmét a hangfürdőre.

Lélegezz! - 8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam szeptember 9-tól, hétfő esténként 19:00-20:30

8 alkalom kezdőjóga gyakorlás – 8 légző gyakorlat
Szeptember 9-től folytatódik hétfő esti, kezdő jóga tanfolyamunk stúdiónkban, de bátran csatlakozhatsz hétfő esti óráinkhoz akkor is, ha korábban még nem jártál nálunk.
Most induló, 8 alkalmas, hétfő esti (19:00-20:30) tanfolyamon a légzés lesz a fókuszban.

Relaxáló hangutazás handpan-nel, gonggal és tibeti hangtálakkal november 15-én, péntek este 18:30-20:00

Nagyon szerettétek a szeptemberi hangutazást és a handpan, a gong, a tibeti hangtálak varázslatos hangjaival kísért, vezetett meditációt, ezért újból meghívtuk stúdiónkba Szabadi Andrea handpan előadót és jóga oktatót.
Merüljünk el együtt a handpan, a gong, a tibeti hangtálak varázslatos energiáiban november 15-én, pénteken 18:30-kor kezdődő relaxáló hangutazáson.

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...