Újdonságok

Lunch jóga - jóga ebéd minden kedden 12:00-13:00

Egy szuper jó, új órával várunk Titeket sok szeretettel november 3-tól minden kedden 12:00-13:00 időpontban.

"Ászana műhely – alap jóga ászanák biztonságos online/otthoni gyakorlásához” 4 alkalmas ONLINE és OFFLINE tanfolyam november 11-től, szerda esténként 18:00-20:00 időpontban

Az online tér új teret hódított világunkban és hétköznapjainkba is.
A legtöbb, eddig külső helyszínen létrehozott és látogatott esemény a technika és az internet segítségével az otthonunkba "költözött". Ilyen műfaj lett a jóga is fel.

Ünnepi nyitva tartás

Október 23-án és 24-én (péntek, szombat) ZÁRVA tartunk.

Csípőnyitó jóga bemutató óra október 15-én, csütörtökön 19:00-20:30 offline és online

Október 15-én, csütörtök este „CSÍPŐNYITÓ JÓGA” bemutató órát tartunk offline és online is (ZOOM-on keresztül), amelyet most féláron tudtok kipróbálni.
A bemutató óra időpontja: 2020. október 15. csütörtök 19:00-20:30.

Gerincerősítő pilates bemutató óra október 15-én, csütörtökön 19:00-20:00 offline és online

Október 15-én, csütörtök este „GERINCERŐSÍTŐ PILATES” bemutató órát tartunk offline és online is (ZOOM-on keresztül), amelyet most féláron tudtok kipróbálni.
A bemutató óra időpontja: 2020. október 15. csütörtök 19:00-20:00.

„Hosszú gyakorlás – figyelem, elmélyülés, fókuszban a medence és a csípő” workshop október 30-án, pénteken 18h-20h

Tarts velünk október 30-án péntek este ezen a hosszabb (2 órás) gyakorláson, amelyen több időt szentelünk a gyakorlás során megfigyelhető tapasztalatokra, testi és lelki síkon egyaránt, különös figyelmet szentelve a a medence és a csípő ízületeire.

ŐSZI BÉRLETAKCIÓ a NemcsakJóga Mozgásstúdióban!

2020. szeptember 29-től új bérletvásárlási akciókkal várunk Titeket, amelyeket ONLINE és OFFLINE is fel tudtok használni.

Kezdő hatha jóga tanfolyam október 5-től hétfő esténként 19:00-20:30

Elkezdeni valamit nagy jó, de sokszor nehéz. Hogy a jóga útján könnyebb legyen az elindulás, segítséget nyújt a 8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyamunk.
Október 5-től, hétfőtől (19:00-20:30) induló 8 alkalmas tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat.

Szeptember 11-től újból indul Kalandóra (játékos mozgásfejlesztés totyogóknak) stúdiónkban

Szeptember 11-tól visszatér népszerű Kalandóra (játékos mozgásfejlesztő óránk totyogóknak) stúdiónkba, amelyre szeretettel várjuk az 1-3 éves lurkókat és anyukáikat minden péntek délelőtt 10:00-kor a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.

Szeptembertől újból indul Babás jóga – Baba mama jóga stúdiónkban

Szeptember 11-től újból lesznek Babás jóga - Baba-mama jóga órák a NemcsakJóga Mozgásstúdióban, amelyekre szeretettel várjuk a babákat (6 hetes kortól) és anyukáikat minden péntek délelőtt 11h-tól a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
Szeptember 11-én, pénteken, 11h időpontban ingyenes bemutató órát tartunk azok számára, akik szeretnék kipróbálni (elköteleződés nélkül) a foglalkozást.

Szeretettel mutatjuk be Nektek új oktatónkat: Szoboszlai Anna gerinctréner és pilates oktatónkat

Sok szeretettel mutatjuk be nektek új oktatónkat, Szoboszlai Anna, gerinctréner és pilates oktatónkat.
Annu sok szeretettel vár titeket október 15-től csütörtökönként 19h-20h időpontban tartandó GERINCERŐSÍTŐ PILATES órákon.
Első órája október 15-én egy kedvezményes áron kipróbálható bemutató óra lesz.

Online és offline óráink már párhuzamosan is elérhetőek

Kedves Vendégeink,
Bemutatjuk Nektek stúdiónk új, hibrid rendszerét, amelyet sokan ismernek már a közoktatásból is: azaz a személyes részvétel és az online oktatás párhuzamos együttműködését. Ezt elsősorban azokra gondolva terveztük meg, akik nem érzik biztonságosnak, hogy eljöjjenek stúdiónkba mozogni és inkább otthonról szeretnének bekapcsolódni óráinkra.

Vigyázunk egymásra - Fokozott óvintézkedések stúdiónkban, mindannyiunk biztonsága érdekében

Kedves Vendégeink,
Annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegyük az egyéni és csoportos foglalkozásokat, szeretnék megkérni Titeket néhány fontos óvintézkedés betartására.

Meditáció és hangfürdő tibeti hangtálakkal október 9-én, pénteken 18:00-19:15 időpontban

Október 9-én, pénteken este 18:00 órától szeretettel várunk egy vezetett meditációval egybekötött hangfürdőre és a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
A hangfürdő során elmerülünk a tibeti hangtálak hangjai és rezgései által keltett térben, ahol teljesen ellazulhatunk, megpihenhetünk és feltöltődhetünk.

Jóga és relaxáció - 8 alkalmas ONLINE és OFFLINE kezdő jóga tanfolyam szeptember 9-től, szerda esténként 18:30-20:00 időpontban

A legtöbb gyakorló, ha azt hallja „és most feszítsd meg a lábad összes izmát maximális erővel…”, tökéletesen végrehajtja a feladatot. De vajon ugyanilyen egyszerűséggel vagyunk képesek az ellazulásra is?!
A válasz sok mindentől függhet. Többek között a pillanatnyi lelkiállapottól, hogy mennyit aludtunk előző éjjel, vagy hogy épp milyen stresszhelyzetek értek aznap.
Bármilyen előzménnyel is érkeztél az órára, a cél ugyanaz: a teljes ellazulás. A légzés, a test, az elme ellazítása.

Jóga az alapoktól - Kezdő hatha jóga ONLINE és OFFLINE tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek szeptember 16-től, szerda esténként 19:00-20:30 időpontban

Szeptember 16-tól, szerda esténként 19:00-20:30 időpontban:
Jóga az alapoktól - Kezdő hatha jóga ONLINE és OFFLINE tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek a NemcsakJóga Mozgásstúdióban.
Várunk mindenkit, aki szeretné megismerni a jóga alapjait, elsajátítani az ászanák helyes kivitelezését, megtapasztalnia légző gyakorlatok hatásait, betekintést nyerni a relaxációs technikákba és a meditációba. A tanfolyamon olyan alapismeretekre tehetsz szert, melyekre biztosan építkezhetsz, bármely jóga irányzatot is válaszd a későbbiek során.

200 órás Hatha Jóga Oktatóképzés október 10-től online is, hétvégi időpontokban

A Yoga Alliance által minősített, akkreditált képzés
2020. október 10-től a NemcsakJóga Mozgásstúdió elindítja 200 órás Hatha Jóga Oktatóképzését, amelyhez offline a stúdióban és ONLINE, a ZOOM-on keresztül is lezs lehetőséged csatlakozni.
Így ha nem tudsz eljönni stúdiónkba, vagy biztonságosabbnak érzed az otthoni gyakorlást, akkor sem kell lemondanod az oktatókézés lehetőségéről, mert Online és offline térben egyszerre, egyidőben lesznek elérhetőek.

4 órás AVIVA alaptanfolyam 2020. november 6., péntek 16:00-20:00

Novemberben is lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam a NemcsakJóga Mozgásstúdióban.
A tanfolyam időpontja: 2020. november 6., péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

ONLINE órák

Szeptemberben újraindultunk, de a megváltozott körülmények miatt most másként, mint az eddigi években.
Természetesen gondoltunk azokra is, akik számára még kétséges, hogy biztonságos-e eljönni stúdiónkba és együtt gyakorolni? Ezért elkészítettük új online óráink új weboldalát, amelyet most nagy örömmel osztunk meg Veletek!
További részletekért olvass tovább!

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...