Újdonságok

NemcsakJóga ADVENTI naptár december 3-tól Karácsonyig

December 3-tól, advent első vasárnapjától megnyílik a NemcsakJóga adventi kalendáriuma.
December 3-tól minden nap egy új „ablak” lesz megnyitható virtuálisan, amely minden nap valami apróságot, kedvességet rejt számotokra. Érdemes lesz minden nap bekukucskálni az ablakok „mögé”, mert minden napra készültünk Nektek valamilyen ajándékkal, amelyeket stúdiónkban tudtok felhasználni.

Ünnepi nyitva tartás

2017. december 22., péntek: órarend szerint
2017. december 23., szombattól 2018. január 1., hétfőig: ZÁRVA
2018. január 2., keddtől: órarend szerint

6 alkalmas kezdő Pilates tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek január 8-tól hétfő esténként 19:00-20:00

Sokat hallottál már a pilates-ről, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el? Már jártál pilates órán, de a módszer alapjait nem ismered? Tervezgeted már egy ideje, hogy kipróbálnád és szeretnéd megtudni, hogyan lehet újra erős és rugalmas tested pilatessel? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!
A 6 alkalmas kezdő pilates alaptanfolyamot azok számára ajánljuk, akik szeretnék megismerni Joseph H. Pilates által kifejlesztett módszert elsajátítani, egészen az alapoktól kezdve megismerni.
A január 8-án induló tanfolyam heti egy pilates órát tartalmaz: hétfő esténként 19:00-20:00

Karácsonyra hangoló, mellkasnyitó workshop december 22-én, péntek este 18:30-20:30

…hogy az ünnepek valóban a békéről, a belső nyugalomról és a szeretetről szóljanak!
Jógával és szív csakránk harmonizálásával hangolódunk rá a szeretet ünnepére. :-)
Itt a lehetőség az elengedésre: régi- vagy új energiablokkok oldására; szívfájdalmak, szomorúság, harag, minden olyan negatívnak megélt érzelem elengedésére, ami nem szolgál már téged többé.
Szánj magadra két órát, amikor lelassulhatsz, csak magadra figyelhetsz, testileg és lelkileg teljesen feltöltődhetsz.

Melegítő, téli aroma yoga® workshop – december 16-án, szombat délelőtt 10:30-12:00

December 16-án, szombat délelőtt (10:30-12:00) szeretettel várunk egy különleges, melegítő hatású, finom illatokkal gazdagított, fénnyel teli, „Téli aroma yoga®” workshopra stúdiónkba. Az évszakváltást és a fény hiányát sokan megérezzük. Az ünnepekre való készülődés, a hétköznapok rohanása nehezíti, hogy az ünnepi készülődés során lelkünkkel is hangolódjunk és az ünnepre lelkünk is megteljen fénnyel. A melegítő illatú illóolajok és a jóga fantasztikus egysége segít abban, hogy feszültségoldással és a szív csakránk harmonizálásával hangolódunk rá a szeretet ünnepére.
„Az óra végén újjászületve veszed észre, hogy teljesen kikapcsoltál, kiszakadtál a mindennapjaidból az illat és a mozdulat varázslata által.” Dr. Onozó Emese, okleveles Aroma Yoga® oktató

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Gyertyafényes karácsonyi gerincjóga különleges zenével, karácsonyi illatokkal, fényekkel és sütivel december 15-én péntek este 18:00-19:30

A karácsonyi ünnepekre való lázas készülődésben és az évzárás előtt különösen fontos, hogy szánjunk elég időt magunkra.
December 15-én pénteken, 18:00-tól egy különleges, 90 perces gyertyafényes, karácsonyi gerincjógával várunk stúdiónkba. Szeretettel várunk, ha Te is úgy érzed, hogy jól esne egy kis lélekmelengető gyertyafény, szeretnél ellazulni, kisimulni, testileg és lelkileg is feltöltődni. Ha Te is úgy érzed, hogy egyre nagyobb stressz nehezedik Rád és szeretnél úrrá lenni a „pörgésen”, másfél órára kizárni a rohanó hétköznapok zakatolását. Szánj magadra 90 percet, amikor lelassulhatsz, és csak magadra figyelhetsz.

6 alkalmas IYENGAR JÓGA tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek 2018. január 9-től, kedd esténként 17:30-19:00

6 alkalmas IYENGAR JÓGA tanfolyam indul stúdiónkban kezdőknek és újrakezdőknek 2018. január 9-től, kedd esténként 17:30-19:00.
Az IYENGAR JÓGA erősíti és rugalmasabbá teszi a testet. Fizikailag teljesen átmozgat, fejleszti az izomrendszert és erősíti a csontokat és ízületeket. A belső szerveket tónusossá teszi, a hormonrendszert összhangba hozza, az idegrendszert pedig ellazítja, elcsendesíti. A módszer lényege, hogy gyakorlás közben nagy figyelmet fordítunk a részletekre, folyamatosan fejlesztve a figyelmet és a test-tudatot megtanulunk nagyon kifinomult módon fókuszálni.

Ünnepekre hangoló, stresszoldó gerincjóga órák december 9-én és 16-án szombat délelőttönként 9:30-10:30

„Vond vissza az elméd minden más helyről és tudatosítsd azt a helyet, ahol ülsz.
Csak azt a teret figyeld, amelyet a tested foglal el a fejtetőtől a lábujjakig.
Vond vissza az elméd minden más időről és csak ezt a pillanatot figyeld.
A tudatosságodban itt és most van.” (Szvámi Véda)
A 2 alkalmas gerincjóga mini tanfolyamunkon (december 9-én és 16-án, szombat délelőtt 9:30-10:30) a gerincjóga csodás hatásait kihasználva, feszültségoldással és a szív csakránk harmonizálásával hangolódunk rá a szeretet ünnepére. Szeretettel várunk, ha szeretnéd kipihenni a hétköznapok fáradalmait, kikapcsolódni, feltöltődni és egy kis időre csak Magadra figyelni.

Bevezetés a meditációba – 2 alkalmas mini tanfolyam 2017. december 6-án és 13-án szerda esténként 18:30-20:30

Ajándékozz magadnak nyugalmat!
Ingerültté tesz az év végi hajsza? Túl sok a stressz? Unod, hogy sosem tudod elkerülni a decemberi, karácsonyi „őrületet”?
Gyere el december 6-án és 11-én, szerda esténként 18:30-20:30 tartandó, Bevezetés a meditációba 2 alkalmas mini tanfolyamunkra, amelyen elsajátíthatod a meditáció elméletét és gyakorlatát, valamint az önálló meditálás elkezdéséhez szükséges alapokat. A meditáció egy hatásos módszer arra, hogy megtapasztaljuk a béke és jólét érzését.
Szánj magadra időt, amikor lelassulhatsz, és csak magadra figyelhetsz, hogy kisimultan, feltöltődve és szeretettel telve várd az ünnepeket. :)

4 órás Aviva alaptanfolyam 2017.12.08. péntek 16:00-20:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel decemberben újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A tanfolyam időpontja: 2017. december 8., péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

Jóga futóknak - de nem csak futóknak 4 alkalmas tanfolyam november 21-től kedd esténként 17:30-19:00

Futótól futóknak, 4 alkalmas őszi jógagyakorlás
Szeretsz futni? És érdekel a jóga is? Akkor ez az tanfolyam Neked szól! :-)
Ha összehangoljuk ezt a két - egymástól annyira különböző mozgásformát - kiderül, hogy remekül tudják egymást kiegészíteni, segíteni. Együtt erőt, energiát és rugalmasságot adnak!

Iyengar jóga workshop - fókuszban az immunrendszer erősítő ászanák december 1. péntek 18h-20h

A tél beköszöntével érdemes kicsit többet foglalkozni önmagunkkal és az egészségünkkel. Mikor is lenne nagyobb szükség arra, hogy megerősítsük és felkészítsük a szervezetünket az elkövetkezendő hónapok kihívásaira? A rövidülő napok és a korai sötétedés pedig remek alkalmat nyújtanak arra, hogy kicsit befelé tekintve több időt töltsünk nemcsak otthon, hanem a jógamatracon is.

Gyertyafényes, stresszoldó gerincjóga november 24-én, pénteken 17:30-19:00

November 24.-én pénteken, 17:30-tól egy különleges, 90 perces Gyertyafényes, stresszoldó gerincjógával várunk stúdiónkba. Szeretettel várunk, ha Te is úgy érzed, hogy jól esne egy kis lélekmelengető gyertyafény, szeretnél ellazulni, kisimulni, testileg és lelkileg is feltöltődni. Ha Te is úgy érzed, hogy egyre nagyobb stressz nehezedik Rád és szeretnél úrrá lenni a „pörgésen”, másfél órára kizárni a rohanó hétköznapok zakatolását. Szánj magadra 90 percet, amikor lelassulhatsz, és csak magadra figyelhetsz. A stresszoldó gerincjóga órán végzett gyakorlatsorokkal kiegyensúlyozzuk az idegrendszert, feldolgozzuk a stresszt, elengedünk, kisimulunk és feltöltődünk. :-)

Kiscsoportos alakformáló bemutató óra november 13-án, hétfőn 17h-18h

Sokan kerestétek, ezért újból visszatért órarendünkbe a kiscsoportos, alakformáló óra. Ha nem akarsz január 2-ig várni az "Új életet kezdek, újból mozogni fogok" fogadalom valóra váltásáig, hanem már hamarabb szeretnél feszesebb, tónusosabb izomzatot, jobb állóképességet, szeretnél formálódni, izmosodni és akkor itt a helyed. :-)
November 13-án, hétfőn 17h-18h tartandó Kiscsoportos alakformáló bemutató óránkat ingyenesen kipróbálhatjátok. :-)

2 alkalmas gerincjóga minitanfolyam (2x1,5 óra) az egészséges és rugalmas gerincért november 4-én és 11-én szombaton 9:30-11:00

„A rugalmas gerinc tartja meg a teljes idegrendszeredet” (Yogi Bhajan)
Gerincünk karbantartása elengedhetetlen része fizikai és mentális egészségünknek. Az elhanyagolt gerinc, gyakran nyak, hát és derékfájdalmakhoz, rossz testtartáshoz, beszűkült mozgástartományhoz, az izmok, szalagok sérülésének kockázatához vezethet.
A 2 alkalmas tanfolyam (november 4-én és 11-én 9:30-11:00) során a teljes test átmozgatása, erősítése és lazítása mellett a gerincoszlop fejlesztését tartjuk fókuszban. Erősítjük és nyújtjuk a gerinc menti izmokat, s ezáltal segítjük a csigolyák közti folyadék áramlását.

Szerda esti Yin jóga november 8-án szerda este 18:30-20:30

November 8-án, szerda este (18:30-20:30) időpontban ismét, lélekemelő, csendes, finom yin jógára hívunk. November hónap témája: a Gyökereink. Visszatérni a családhoz, ahová megérkeztünk erre a világra, ahonnan kinőttünk ebbe a világba, ami által létezünk ebben a világban.

Napüdvözlet workshop november 17-én, pénteken 17:30-20:00

"A szúrja namaszkára, vagyis napüdvözlet gyakorlata a távoli múltból maradt ránk, s mennyeivé és üdvössé teszi az emberi életet. Segítségével az emberek jókedvűvé válhatnak, megtapasztalhatják a boldogságot és az elégedettséget, továbbá elkerülhetik, hogy megadják magukat az öregkornak és a halálnak." Patthabi Jois

Nia tánc - ingyenes bemutató óra október 20. péntek 16:30-17:30

Szeretsz táncolni? Szeretnéd formába hozni magad? Kieresztenéd a felgyülemlett feszültséget? Szeretnél kipróbálni valami újdonságot?
Akkor itt a lehetőség: október 20-tól, péntek délutánonként, 16:30-17:30 már nálunk is kipróbálhatod az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Niát, amely ötvözi a keleti harcművészeteket a modern táncok és a jóga elemeivel.
Első, bemutató óránkat október 20-án, pénteken ingyenesen kipróbálhatod. Kóstolj bele a Niába, garantáltan nem fogod megbánni. :-)

Gyertyafényes stretching workshop október 27-én, péntek este 18:00-19:30

Október 27-én, péntek este (18:00-19:30) egy különleges, 90 perces, gyertyafényes stretching workshopon vehetsz részt stúdiónkban. Szeretettel várunk Mindenkit, aki szeretne ellazulni, kisimulni, testileg és lelkileg is feltöltődni, másfél órára kizárni a rohanó hétköznapok zakatolását. :-).

5 alkalmas Kundalini jóga mini-tanfolyam kezdőknek és haladóknak október 20-tól, péntek esténként 19:00-20:30

Vedd vissza az irányítást!
Sok problémát, kihívást hozott számodra az idei év? Úgy érzed, hogy összeesküdött ellened a sors, összecsapnak a fejed felett a hullámok? Vagy csak a megszokottnál is gyorsabb és intenzívebb volt a tempó? A jó hír: nem vagy egyedül! (Csak nézz bele a híradóba, ha kételkedsz.) A második jó hír: nem vagy eszköztelen! Még hátra van két és fél hónap az évből, itt az ideje, hogy újra kezedbe vedd az irányítást.

6 alkalmas Jóga az alapoktól 2.0 tanfolyam október 18-tól, szerda esténként 18:30-20:00

Szerdai kezdő jóga tanfolyamunk október 18-tól folytatódik Komjáti Zsuzsa, tradicionális hatha jóga oktató vezetésével. :-)
A 6 alkalmas kezdő tanfolyam folytatásaként tovább mélyítheted tudásodat a jóga terén. Ha esetleg lemaradtál volna a kezdetekről, de már nem ismeretlen a jóga számodra, akkor is bátran csatlakozhatsz. :-)

6 alkalmas Pilates 2.0 tanfolyam október 30-tól, hétfő esténként 17:30-18.30

Hétfő esti kezdő Pilates tanfolyamunk folytatódik. :-)
Október 30-tól, hétfő esténként ismét 6 alkalmas Pilates tanfolyam indul stúdiónkban a kezdő tanfolyam folytatásaként, de új vendégként is szívesen látunk. :-) Ha már megtapasztaltad a kezdő tanfolyam hatását és érzed, hogy jó úton jársz a szép tartású, hajlékony test kialakítása felé és a hétköznapokban is hasznosítod az órákon tapasztaltakat, egyre többet figyelsz a testedre, akkor érdemes folytatnod. :-)

6 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek január 10-től, szerda esténként 18:30-20:00

Újból indul Kezdő hatha jóga tanfolyam stúdiónkban. Január 10-től, szerdától (18:30-20:00) induló 6 alkalmas tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat. Így lehetőséged nyílik, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon. Mindemellett élvezheted a jóga áldásos hatásait, hisz a jóga hozzájárul a jó közérzethez, a helyes tartás kialakításához, a tested jobb ismeretéhez, az erős és rugalmas izmokhoz és a mindennapos stressz kezeléséhez.

4 órás Aviva alaptanfolyam 2018.01.12. péntek 16:00-20:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel januárban újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A tanfolyam időpontja: 2017. január 12., péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...

Regisztrálj hírlevelünkre és nézd meg ingyenes gerincjóga videónkat

Ha túl sok a munka és sokszor nem jutsz el jógaórára, otthon is gyakorolhatsz! Iratkozz fel most hírlevelünkre a lenti linken és nézd meg 15 perces gerincjóga videónkat, mellyel otthon is biztonságosan gyakorolhatsz!