Újdonságok

Gerincjógával az ülő életmód káros hatásai ellen workshop november 17-én 10:30-12:30

"Evolúciós szempontból felépítésünk az aktivitáshoz alkalmazkodott." (Audrey Bergouignan) Többek között ezért is van nagy szerepe a rendszeres testmozgásnak egészségünk megőrzésében és a sok ülés káros hatásainak ellensúlyozásában. Nem mindegy azonban, hogy milyen testmozgást végzünk, illetve fontos, hogy napi rendszerességgel alkalmazzunk néhány „trükköt” a sok ülés hatásainak csökkentésére. A gerincjóga célja a megelőzés, az a mozgásforma, melyet kifejezetten a gerincoszlop átmozgatására, egészségének megőrzésére fejlesztettek ki, könnyen, bárki által végezhető ászanák segítségével.

Ünnepi nyitva tartás

október 20., szombat: órarend szerinti nyitva tartás
október 21., vasárnap ZÁRVA
október 22., hétfő: ZÁRVA
október 23., kedd: ZÁRVA
október 24., szerdától: órarend szerinti nyitva tartás.

Ashtanga jóga kezdőknek bemutató óra október 9-én, kedden 18:00-19:00

Október 9-én, kedden „Ashtanga jóga kezdőknek” bemutató órát tartunk azok számára, akik érdeklődnek az ashtanga jóga iránt.

„Jóga futóknak – fuss tudatosan” workshop 2018. november 9-én, pénteken 18h-20h Stabilitás és egyensúly

Stabilitás és egyensúly
A műhely témája a testi-lelki stabilitás.
Fizikai szinten azért gyakorlunk, hogy stabil, egyenes és mégis könnyed maradjon a testtartásod, miközben futsz. Dolgozunk majd testünk középpontjának, a medencének helyzetével és az ezt meghatározó izmok erősítésével és nyújtásával. Foglalkozunk a boka, a térd, a csípő szerepével, a futómozgást idéző egyensúlyi pozíciók felépítésén és megtartásán keresztül.

„Napüdvözlet lépésről-lépésre” workshop október 26-án, péntek este 18h-20h

"A szúrja namaszkára, vagyis napüdvözlet gyakorlata a távoli múltból maradt ránk, s mennyeivé és üdvössé teszi az emberi életet. Segítségével az emberek jókedvűvé válhatnak, megtapasztalhatják a boldogságot és az elégedettséget, továbbá elkerülhetik, hogy megadják magukat az öregkornak és a halálnak." Patthabi Jois

Újból Baba-mama Jóga a NemcsakJóga Mozgásstúdióban!

Szeptember 26-tól újból lesznek baba-mama jóga órák a NemcsakJóga Mozgásstúdióban, amelyekre szeretettel várjuk a babákat (6 hetes kortól) és anyukáikat minden szerda délelőtt 10:00-tól a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.

Zsibongóra bemutató óra szeptember 24-én hétfőn 10:00-10:45

Újból Zsibongóra a NemcsakJóga Mozgásstúdióban! :-)
Szeptember 24-től visszatér népszerű Zsibongóra óránk stúdiónkba, amelyre szeretettel várjuk az 1-3 éves lurkókat és anyukáikat minden hétfőn délelőtt 10:00-kor a NemcsakJóga Mozgásstúdióba.
45 perces játékos mozgásfejlesztés dalokkal, mondókákkal és egy kis mamatornával.

4 órás Aviva alaptanfolyam 2018.11.23. péntek 16:00-20:00

Novemberben újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A tanfolyam időpontja: 2018. november 23. péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

7 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam november 5-től, hétfő esténként 19:00-20:30

Elkezdeni valamit nagy jó, de sokszor nehéz. Hogy a jóga útján könnyebb legyen az elindulás, segítséget nyújt a 7 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam. Az órák alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, de a lassú, pontos ászana gyakorlásban biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.
November 5-től-től, hétfőtől (19:00-20:30) induló 7 alkalmas tanfolyamunkon az ászanák továbbra is kezdő gyakorlónak szólnak, míg tapasztalatinkat kibővítjük - az eddig még közösen nem gyakorolt - légző gyakorlatokkal (udzsaj, brahmari légzés), mantra meditációval, és alkalmazzuk a megfogalmazott megerősítő mondatot a gyakorlások végén.

A nyugalom művészete - Bevezetés a relaxáció és a meditáció gyakorlásába szeptember 26-tól, szerda esténként 19:00-20:45

Stressz, fáradtság, kimerültség, kedvtelenség, motiválatlanság, enerváltság, energia, tudatos jelenlét, relaxáció, légzés, meditáció, test-légzés-elme hármasa, örömteliség, béke és nyugalom.
Szeptember 26-án, szerda esténként (19:00-20:45) induló tanfolyamon azt járjuk körbe, vajon mi lehet az összefüggés a fenti állapotok, tevékenységek között. Továbbá vitathatatlanul fontos kérdés, hogy vajon miként állítható vissza az egyensúlyi állapot, ha rövidtávon, vagy akár tartósan elmozdult a jóllétünk mérlegének a nyelve?

Hangfürdő tibeti hangtálakkal október 19-én, pénteken 19:00-20:30

Utazz velünk és merüljünk el együtt a tibeti hangtálak varázslatos energiáiban október 19-én, péntek este 19:00-20:30 időpontban tartandó hangfürdőn, amelyen élvezheted a hangtálak csodálatos hangjait, ellazító rezgésüket. A hangtálak játéka alatt mélyen ellazulhatsz és megtapasztalhatod a hangok és a csend csodálatos varázsát. A hangok, rezgések segítségével töltődünk, béke, harmónia, töltöttség állapotába kerülhetünk. A hangfürdő csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések ereje által a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk.

Stresszoldó jóga tanfolyam indul szeptember 12-től, szerda esténként 17:30-19:00

A stresszoldó tanfolyam célja olyan egyszerű, otthon is végezhető gyakorlatok elsajátítása, melyekkel a jógában még kevésbé gyakorlott érdeklődőnek is emelheti életminőségét, a stresszreakciók mély átalakítása révén. Tarts velünk, ha nehezen birkózol meg a belső feszültségekkel, ha aggodalmak kínoznak, melyek lefoglalják életerődet, ha nem látsz utat se ki, se befelé, ha már untat, és bosszant a mindennapok szürkesége és rohanó tempója. Alakítsd át az életedet, és szerezd vissza életerőd!

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...