Újdonságok

8 alkalom – 8 ászana – 8 történet 8 alkalmas hatha jóga tanfolyam március 11-től, hétfő esténként 19:00-20:30

Tudtad, hogy Shiva 8.400.000 ászanát ismert, sőt még tanította is?! Ha egy pillanatra belegondolsz, rájöhetsz, hogy ez maga a tudatos mozgás, amit a mindennapokban mi magunk is használunk. Ebből több millió ászanából 84 pózt tartott az emberek számára a legelőnyösebbnek.

6 alkalmas kezdő Pilates tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek március 18-tól hétfő esténként 19:00-20:00

Sokat hallottál már a pilates-ről, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el? Már jártál pilates órán, de a módszer alapjait nem ismered? Tervezgeted már egy ideje, hogy kipróbálnád és szeretnéd megtudni, hogyan lehet újra erős és rugalmas tested pilatessel? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

Meditáció gyakorló óra február 20-tól március 20-ig szerda esténként 19:15-20:15 időpontban

Ha jólesne visszavonulni és megmártózni belső csend-tavad hűsítő, pihentető, feltöltő vizében, szeretettel várunk közös, vezetett meditációs gyakorlásunkra. A gyakorlás segít, hogy meditáció békéjében elcsendesedj és kisimuljanak stresszes hétköznapjaidat. A gyakorlást Korpás Eszter hatha jóga és meditáció oktató vezeti.

4 órás Aviva alaptanfolyam 2019.03.22. péntek 16:00-20:00

Márciusban újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A tanfolyam időpontja: 2019. március 22., péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam II. március 6-tól, szerda esténként 18:30-20:00

Március 6-tól, szerdától (18:30-20:00) folytatódik szerda esti tanfolyamunk. Most induló 8 alkalmas tanfolyamunk továbbra is alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, lassú, pontos ászana gyakorlást magába ölelő tanfolyam, amelyben biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.

Jóga, Áyurvéda & Meditáció minitanfolyam március 22-től, péntek esténként 17:00-18:30

Az egészség és a belső harmónia mindannyiunk számára fontos, mindannyiunk számára vágyott és elérhető állapot. Mind arra vágyunk, hogy a családtagjaink, közel álló szeretteink is kiegyensúlyozottak legyenek, akárcsak mi magunk, szeretnénk, ha a betegség, az öregség, és a szenvedés elkerülne minket - azaz mindannyian: BOLDOGSÁGRA vágyunk.

Stresszoldó jóga tanfolyam február 20-tól, szerda esténként 17:30-19:00

Közkívánatra folytatjuk év elején indult stresszoldó jóga sorozatunkat!
Tanfolyamunkat egyaránt ajánljuk kezdő jógázóknak is és olyanoknak is, akik régebb óta gyakorolnak, vagy részt vettek a tanfolyam első 6 alkalmán.
Azt érzed, hogy az állandó teendők mellett akkor sem tudsz igazán pihenni, amikor lehetőséged van rá? Korunk felgyorsult világában egyre nagyobb jelentősége van annak, hogy megtanulj kikapcsolni, relaxálni, kiszakadni kicsit a mindennapokból.

Jóga nidra, mélyrelaxációs workshop március 1-én, pénteken 17:00-20:00

A Jóga Nidra egy különleges mélyrelaxációs módszer, melynek segítségével megvalósítható a teljes fizikai, mentális, és érzelmi relaxáció.
A jóga nidra jógikus alvást jelent, egy vezetett relaxáció, miközben a test részletes, teljes ellazításával az agy is ellazul. Ebben az állapotban az elme különösen fogékony az információkra.

Tavaszváró hangfürdő, tibeti hangtálakkal február 22-én, pénteken 18:30-20:00 időpontban

Február utolsó péntek estéjén, február 22-én elbúcsúztatjuk a mögöttünk álló hosszú, hideg telet, hogy átadjuk magunkat a hamarosan beköszöntő tavasznak és az ezzel együtt járó változásoknak a hangtálak hangjai és rezgései segítségével.

„Gerincjógával a derékfájdalom megelőzéséért” workshop március 2-án 10:30-12:30

A március 2-án, szombaton 10:30-12:30 időpontban tartandó gerincjóga workshopon megismerkedünk a derékfájást enyhítő ászanákkal, melyekkel egyszerre fejlesztjük a gerincoszlop stabilitását és a gerincfeszítő izmok erejét. A gyakorlás során elsajátítunk olyan ászanákat (például: macskapóz, félfordított testhelyzetek), amelyek kifejezetten az ágyéki gerincszakaszra hatnak és amelyek rendszeres gyakorlásával a derékfájás hatékonyan megelőzhető/enyhíthető.

4 órás Aviva alaptanfolyam 2019.02.16. szombat 10:30-14:30

Februárban újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
Ezúttal szombat délelőtti időpontban.
A tanfolyam időpontja: 2019. február 16., szombat 10:30-14:30.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)

Jóga Alaptanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek február 1-től, péntek esténként 17:00-18:30

Újból indul Kezdő Jóga Alaptanfolyam stúdiónkban.
Önismeret és öngyógyítás a jóga ősi tradíciójának alap eszköztárával
A február 1-én, pénteken (17:00-18:30) induló 6 alkalmas tanfolyam egy friss és mély belső utazásra invitál önmagad tudati és testi világába, hogy megtehesd első lépéseidet egy békésebb, kiegyensúlyozottabb élet felé.

Jógázz az érzelmeiddel - bátorság, változás, hála, stabilitás, szeretet, elfogadás, elengedés és tudatosság - 8 alkalmas hatha jóga tanfolyam január 7-től, hétfő esténként 19:00-20:30

Az élet történései kihatnak a órai gyakorlásra. Az órai gyakorlás pedig kihat a mindennapos életre.
8 alkalmon át a gyakorlás a bátorság, a változás, a hála, a stabilitás, a szeretet, az elfogadás, az elengedés és a tudatosság témáival fogunk foglalkozni.

8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam január 9-től, szerda esténként 18:30-20:00

Elkezdeni valamit nagy jó, de sokszor nehéz. Hogy a jóga útján könnyebb legyen az elindulás, segítséget nyújt a 8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyamunk.
Január 9-től, szerdától (18:30-20:00) induló 8 alkalmas tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat. Így lehetőséged nyílik, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon.

A nyugalom művészete - Bevezetés a relaxáció és a meditáció gyakorlásába március 27-től, szerda esténként 19:15-21:00

Stressz, fáradtság, kimerültség, kedvtelenség, motiválatlanság, enerváltság, energia, tudatos jelenlét, relaxáció, légzés, meditáció, test-légzés-elme hármasa, örömteliség, béke és nyugalom.
Március 27-én, szerda esténként (19:15-21:00) induló tanfolyamon azt járjuk körbe, vajon mi lehet az összefüggés a fenti állapotok, tevékenységek között. Továbbá vitathatatlanul fontos kérdés, hogy vajon miként állítható vissza az egyensúlyi állapot, ha rövidtávon, vagy akár tartósan elmozdult a jóllétünk mérlegének a nyelve?

Stresszoldó jóga tanfolyam indul január 9-től, szerda esténként 17:30-19:00

Új év, új elhatározások, új tervek, folyamatos teendők, pörgés, munka, család.
Azt érzed ilyenkor, hogy az állandó teendők mellett akkor sem tudsz igazán pihenni, amikor lehetőséged van rá? Korunk felgyorsult világában egyre nagyobb jelentősége van annak, hogy megtanulj kikapcsolni, relaxálni, kiszakadni kicsit a mindennapokból. Legyen ez az újévi fogadalmad!

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...