Újdonságok

Kezdő hatha jóga tanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek május 12-től szombat délelőttönként 10:30-12:00

Újból indul Kezdő hatha jóga tanfolyam stúdiónkban. Május 12-től, szombat délelőttönként (10:30-12:00) induló 4 alkalmas tanfolyamunkon elsajátíthatod a jóga filozófiai alapjait, bepillantást nyerhetsz a jóga több aspektusába, megtanulhatod a jóga testgyakorlatait és azoknak az egészségre gyakorolt hatását. Az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat. Így lehetőséged nyílik, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon.

Női Flow - tavaszi tisztulás workshop május 5-én, szombaton 10:30-12:30

Május 5-én, szombat délelőtt (10:30-12:30) egy különleges, Női Flow workshop-ra invitálunk Benneteket nagy szeretettel. Köszöntsük együtt a tavaszt, tisztítsunk, engedjük el azt, aminek mennie kell, hogy teret adjunk az újnak, az élő, friss energiáknak.

Pranayama workshop május 4-én, pénteken 18:00-20:00

Szereted óra végi légzésgyakorlatokat? Szeretnéd tudni, hogy mit és miért is csinálunk pontosan? Érezted már úgy, hogy szívesen folytatnád tovább? Szeretnél más légzőgyakorlatokat és technikákat is megismerni, elmélyíteni az eddigi tapasztalásaidat?

Április 12-től kismama jóga órák is lesznek stúdiónkban! :-)

Április 12-től új órával bővül órarendünk! :-)
A kismamajóga nemcsak a várandóság fizikai nehézségeinek feloldásában segít, de mentálisan is felkészít az előtted álló “útra”.

Mindfulness tanfolyam május 2-tól, szerda esténként 18:30-20:15

A május 2-án, szerda esténként induló tanfolyamon azt járjuk körbe, vajon mi lehet az összefüggés az alábbi állapotok és tevékenységek között: stressz, fáradtság, kimerültség, motiválatlanság, illetve energia, tudatos jelenlét, mindfulness, relaxáció, légzés, meditáció, test – légzés - elme hármasa, örömteliség, béke és nyugalom. Továbbá vitathatatlanul fontos kérdés, hogy vajon miként állítható vissza az egyensúlyi állapot, ha rövidtávon, vagy akár tartósan elmozdult a jóllétünk mérlegének a nyelve?

"Utazás a tudatos jelenlétbe: relaxáció, légzés, meditáció" bemutató óra - április 25-én, szerdán, 18:30-20:15

"Utazás a tudatos jelenlétbe: relaxáció, légzés, meditáció" bemutató óra április 25-én, szerda este 18:30-20:15 időpontban

Tavaszi testébresztő program a NemcsakJóga Mozgásstúdióban! Gyűjtsd a pontokat és a játék végén vásárolj kedvezményes bérletet!

Induljon lendületesen a tavasz! Hozd magad formába és ébreszd fel szunnyadó energiáidat: mozgasd át magad óráinkon hetente kétszer, 5 héten át. Kitartásodért tested is hálás lesz, mi pedig hűségpontokkal jutalmazzuk.
2018. március 26.- április 28. között minden óra után pecsétet kapsz a bérletedre, amely egy-egy hűségpontot ér. Már 4 összegyűjtött pont után is kaphatsz kedvezményt, de minél több pontot gyűjtesz össze, annál nagyobb kedvezményre leszel jogosult!

4 órás Aviva alaptanfolyam 2018.04.20. péntek 16:00-20:00

Következő AVIVA tornát betanító tanfolyamunk időpontja: 2018. április 20.

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." Bill Watterson
Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek. Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Szeretnéd első órádat féláron kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked a kedvezményre jogosító kupont, amellyel első órádat féláron kipróbálhatod stúdiónkban. :-) De nem csak ezért érdemes feliratkozni...