Újdonságok

4 órás Aviva alaptanfolyam 2019.06.07. péntek 16:00-20:00

Júniusban újból lesz AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyam stúdiónkban.
A tanfolyam időpontja: 2019. június 7. péntek 16:00-20:00.
Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészségéért. :-)

Az Aviva Módszert Aviva Gabriella Steiner alkotta meg (magyar származású Izraelben élő balerina/fizikoterapeuta), hazánkba pedig Tóth Lívia hozta el, aki közvetlenül Avivától tanult. Az Aviva Módszer egy torna alapú rendszer, ahol ennek segítségével érünk el gyógyhatást. A torna egy rövid, 30 perces, nagyon intenzív gyakorlatsorból áll, ami a medencei és hasüregi szervek vérbősége révén, a gerinc melletti idegek ingerlése által hat a női szervrendszerre, mellékvesére, hasnyálmirigyre, agyalapi mirigyre. A módszer az életmódra és a stressz kezelésére is kiterjed. Mindezekkel minden hormonális eredetű, még nem akut stádiumban lévő nőgyógyászati és életmódbeli panasz enyhíthető, orvosolható.

Hogyan hat az Aviva torna?

Aviva Steiner szerint (aki a módszer kitalálója és kifejlesztője) külső és belső izmaink megmozgatásával jelentősen megváltoztatható szervezetünk hormonális állapota. Az Aviva torna az alhas, a belső hasi izmok, a gátizmok és a farizmok megmozgatásával éri el pozitív hatását. Megszüntetheti a meddőség okát. Segíthet többszörös vetélés után is, mivel a gyakorlatok alkalmasak a méh izomzatának erősítésére, így lehetővé teszik a magzat sikeres kihordását. Ezek a gyakorlatsorozatok meghozzák, illetve akaratuk szerint rendezik a nők havi ciklusát és könnyítenek a változó kor tünetein.

Miben segít az AVIVA módszer?
- A menstruáció meghozása a kívánt időpontban.
- A menstruáció egy adott napra való beütemezése.
- A menstruációs napok számának csökkentése.
- A ciklus lerövidítése, illetve nyújtása.
- A menstruációs görcsök csökkentése.
- Segít a menstruációmentes helyzetekben.
- Segít a meddőségen.
- Segít a vetélés utáni erőnlét és fogamzóképesség visszaszerzésében.
- Könnyít a változókor tünetein.
- Segít az akaratlan vizeletcsöpögés szabályozásában.
- Megnyugtat depressziós vagy stresszes helyzetben.
- Segít súlytöbblet esetén (hormonális eredetű).
- Segít az indokolatlan tejelválasztásnál, illetve szoptatás idején a tejmennyiség optimalizálásában.
- Segít a terhesség alatt és a terhesség után a kondíció megőrzésében.
- Első menstruációt meghozza még 20-34 éves korban is
- Segít a férfiproblémákon.
Az 18 alapgyakorlatból álló torna egy fél órás mozdulatsor, amit a fenti esetekben, átlagosságban hetente kétszer kell végezni!

A gyakorlatokat megadott zenére lehet végezni, így a torna időigénye kalkulálható. Akinek azonban más igényei vannak, saját zenére is végezheti a gyakorlatokat, hiszen a könyvekben mindenhol szerepel az egyes feladatok időtartama. Illetve, akiknek konkrét céllal, egy-egy feladatot kell napi szinten végezniük ők is maguknak választhatnak zenét. A zene azért fontos, mert jó hangulatot teremt, így a lélekre is hat és a kiegyensúlyozottságot segíti elő, illetve a feszültséget oldja.

Egy kezdeti 4 órás tanfolyam keretében elsajátítjuk a 18 alapgyakorlatot, a rövídített módszert, a pánik gyakorlatot és a bárhol végezhető gyakorlatot. Ezen alkalommal átbeszéljük, kinek mi a célja a tornával, hogy a későbbiek folyamán vissza tudjunk térni a fejlesztendő területre. Majd heti rendszerességgel lehetőség van csoportosan gyakorolni az alapgyakorlatokat egy 45 perces foglalkozás keretében. Minden gyakorló órán lehetőség nyílik a már megtanult gyakorlatok további finomítására, illetve a felmerülő kérdések megvitatására.

A módszer kiválasztott gyakorlatsorát hetente kétszer ajánlott végigtornázni mindaddig, amíg a probléma meg nem szűnik.

A foglalkozáson sokat fogtok jegyzetelni, mert a torna mellett olyan sok információt fogtok kapni az oktatótól, hogy a későbbi, otthoni gyakorláshoz mindenképpen hasznos a jegyzetelés. A tanfolyamot követően a gyakorláshoz szükséges zenei anyagot is elküldjük nektek, így minden feltétel adott lesz az otthoni gyakorláshoz. :-)

Részvételi díj: 15.000 Ft / fő

A betanító tanfolyam időpontja: 2019. június 7., péntek, 16:00-20:00.
A tanfolyamot Farkas Ágnes, AVIVA oktató tartja.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött.
Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. A regisztráció véglegesítéséhez, résztvételi helyed biztosításához előleg (7000Ft) befizetésére van szükség legkésőbb két nappal a tanfolyam előtt, mert a maximális létszám limitált (max 12 fő). A jelentkezőket az előleg utalásának érkezési sorrendjében regisztráljuk.
Megértéseteket köszönjük. :-)

Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)