Újdonságok

6 alkalmas kezdő Pilates tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek március 18-tól hétfő esténként 19:00-20:00

Sokat hallottál már a pilates-ről, de bizonytalan vagy, hogyan kezdd el? Már jártál pilates órán, de a módszer alapjait nem ismered? Tervezgeted már egy ideje, hogy kipróbálnád és szeretnéd megtudni, hogyan lehet újra erős és rugalmas tested pilatessel? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

Március 18-tól-től, 6 alkalmas kezdő pilates tanfolyam indul kezdőknek és újrakezdőknek. A 6 alkalmas kezdő pilates alaptanfolyamot azok számára ajánljuk, akik szeretnék megismerni Joseph H. Pilates által kifejlesztett módszert elsajátítani, egészen az alapoktól kezdve megismerni.
A március 18-án induló tanfolyam heti egy pilates órát tartalmaz: hétfő esténként 19:00-20:00

A tanfolyam célja, hogy az alapelvek rögzüljenek és a későbbiekben a gyakorlás egyre tudatosabb, hatékonyabb legyen.

Ha már egyideje Pilates-ezel, akkor is érdemes jönnöd, hiszen a részletesen bemutatott, pontosan beállított gyakorlatokkal a rendszeres gyakorlásod is eredményesebbé válik.
A Pilates gyakorlatok célja testünk középső részének megerősítése, valamint a gerincoszlop rugalmasságának fokozása a mélyizmok erősítése, a tartáshibák korrigálása. A gyakorlatokhoz kapcsolódó speciális légzés javítja a keringést, növeli az oxigénfelvételt, ezzel is serkenti a regenerálódást és növeli a szervezet állóképességét. A Pilates gyakorlása: harmonikus izomzatot alakít ki, izomzatunkat tónusosabbá tehetjük, egyszerre erősíthetjük, és nyújthatjuk. Ezáltal nő az izomerő, izomzatunk rugalmasabbá válik. A rendszeres gyakorlás koncentrációnkat erősíti, testtudatunkat fejleszti.

Kezdő pilates tanfolyamunk 6 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 60 perc.

Kiknek ajánlott?

  • Irodai ülőmunkát végzőknek: stabilizálja a törzsizomzatot, erősíti a hát izomzatát, ezáltal enyhíti a gerinc- és derékfájdalmat.
  • Szülés után: segít a megváltozott súlypont helyreállításában, regenerálódnak a has a medencealapi záróizmok, a törzs izmai, segít a régi forma és erőnlét visszaszerzésében
  • Minden sportághoz nagyon hatékony kiegészítés: erős törzsizomzatot alakít ki, fokozza a rugalmasságot, ezáltal segít megelőzni a sérüléseket.

A tanfolyam díja: 12.600Ft

Oktató: Kovács Ilona, Pilates és NMPT instruktor

Kezdési időpont: 2019. március 18. hétfő 19:00, az órák időtartama: 60 perc.

Tanfolyamainkon gyakran előfordul, hogy Vendégeink nem minden alkalomra tudnak eljönni, hiszen bármikor közbe jöhet valami… Ha ilyen helyzet adódik, az elmaradt tanfolyami alkalmak bármely órarendi óráinkon lejárhatók, így biztosan nem vész el egy alkalom sem.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
Részvételi helyed biztosításához előleg (6300Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő). A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)