Újdonságok

6 alkalmas Pilates 2.0 tanfolyam február 19-től, hétfő esténként 19:00-20.00

Hétfő esti kezdő Pilates tanfolyamunk folytatódik. :-)
Február 19-től, hétfő esténként ismét 6 alkalmas Pilates tanfolyam indul stúdiónkban a kezdő tanfolyam folytatásaként, de új vendégként is szívesen látunk. :-) Ha már megtapasztaltad a kezdő tanfolyam hatását és érzed, hogy jó úton jársz a szép tartású, hajlékony test kialakítása felé és a hétköznapokban is hasznosítod az órákon tapasztaltakat, egyre többet figyelsz a testedre, akkor érdemes folytatnod. :-)

A Pilates 2.0 tanfolyam célja, hogy az alapelvek rögzüljenek és a későbbiekben a gyakorlás egyre tudatosabb, hatékonyabb legyen.

A Pilates gyakorlatok célja testünk középső részének megerősítése, valamint a gerincoszlop rugalmasságának fokozása a mélyizmok erősítése, a tartáshibák korrigálása. A gyakorlatokhoz kapcsolódó speciális légzés javítja a keringést, növeli az oxigénfelvételt, ezzel is serkenti a regenerálódást és növeli a szervezet állóképességét. A Pilates gyakorlása: harmonikus izomzatot alakít ki, izomzatunkat tónusosabbá tehetjük, egyszerre erősíthetjük, és nyújthatjuk. Ezáltal nő az izomerő, izomzatunk rugalmasabbá válik. A rendszeres gyakorlás koncentrációnkat erősíti, testtudatunkat fejleszti.

Pilates 2.0 tanfolyamunk 6 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 60 perc.

Kiknek ajánljuk?

- Irodai ülőmunkát végzőknek: stabilizálja a törzsizomzatot, erősíti a hát izomzatát, ezáltal enyhíti a gerinc- és derékfájdalmat.

- Szülés után: segít a megváltozott súlypont helyreállításában, regenerálódnak a has a medencealapi záróizmok, a törzs izmai, segít a régi forma és erőnlét visszaszerzésében

- Minden sportághoz nagyon hatékony kiegészítés: erős törzsizomzatot alakít ki, fokozza a rugalmasságot, ezáltal segít megelőzni a sérüléseket.

- Újrakezdőknek, akik úgy érzik, hogy az alapelvekkel kapcsolatban vannak kérdései, mert a részletesen bemutatott, pontosan beállított gyakorlatokkal a rendszeres gyakorlás is eredményesebbé válik.

- Haladóknak, tudásuk elmélyítésére,

- Azoknak, akik már jártak januári kezdő tanfolyamunkon. :-)


Mit nyújt a kiscsoportos tanfolyam:

- több figyelmet, a gyakorlatokat mélyebben is elemezzük,

- gyorsabb fejlődést az egyéni igények és adottságok figyelembevételével.

A tanfolyam díja: 12.000Ft

Oktató: Kovács Ilona Pilates és jóga oktató

Kezdési időpont: február 19. hétfő 19:00, az órák időtartama: 60 perc.


Tanfolyamainkon gyakran előfordul, hogy Vendégeink nem minden alkalomra tudnak eljönni, hiszen bármikor közbe jöhet valami… Ha ilyen helyzet adódik, az elmaradt tanfolyami alkalmak bármely órarendi óráinkon lejárhatók, így biztosan nem vész el egy alkalom sem. J

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
Részvételi helyed biztosításához előleg (5000Ft) befizetésére van szükség 2018. február 18-ig, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő).

Szeretettel várunk. :-)