Újdonságok

7 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam november 5-től, hétfő esténként 19:00-20:30

Elkezdeni valamit nagy jó, de sokszor nehéz. Hogy a jóga útján könnyebb legyen az elindulás, segítséget nyújt a 7 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam. Az órák alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, de a lassú, pontos ászana gyakorlásban biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.
November 5-től-től, hétfőtől (19:00-20:30) induló 7 alkalmas tanfolyamunkon az ászanák továbbra is kezdő gyakorlónak szólnak, míg tapasztalatinkat kibővítjük - az eddig még közösen nem gyakorolt - légző gyakorlatokkal (udzsaj, brahmari légzés), mantra meditációval, és alkalmazzuk a megfogalmazott megerősítő mondatot a gyakorlások végén.

A 90 perces óra egy pár perces elméleti résszel indul. A gyakorlás előtti ráhangolódásra és utána lévő relaxációra, illetve légző gyakorlatokra minden alkalommal sor kerül. Az ászana gyakorlás teszi ki az óra jelentős részét.
Az órák kezdő jógásoknak szólnak, de a lassú, pontos ászana gyakorlásban biztosan talál kihívást az is, aki haladó gyakorló. Az óra vége vezetett relaxációval, illetve meditációs gyakorlattal zárul.

Javasoljuk, hogy az óra előtt 2 órával ne egyél, maximum valami könnyű ételt és egy órával előtte nagy mennyiségű folyadékot ne vegyél magadhoz. Az órára kényelmes öltözetbe gyere. Jóga matracra nem lesz szükséged, de nyugodtan hozz, ha saját szőnyeged otthonosabb.

Kezdő jóga tanfolyamunk 7 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 90 perc, de ha csak egy-egy alkalommal szeretnél részt venni, arra is van lehetőség.

Várunk szeretettel, ha:

  • ha kezdő vagy a jóga gyakorlásában és szeretnél jobban megismerkedni az ászanákkal,
  • ha már nem ismeretlen számodra a jóga, de gyakran merül fel benned az igény, hogy az alapokat is megismerd.
  • ha szeretnéd rendszerbe foglalva látni a jógát,
  • ha kíváncsi vagy nemcsak az ászanákra, hanem kicsit a jóga elmélete és a légzések is érdekelnek,
  • szeretnél esetleg otthon is elkezdeni jógázni, beépíteni egy kis gyakorlást a mindennapokba, de nem tudod hogyan.
     

A tanfolyam díja: 15.400 Ft.

Oktató: Kardos Zsuzsi, hatha jóga oktató

Kezdési időpont: 2018. november 5. hétfő 19:00, 7 héten keresztül.
Az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Résztvételi helyed biztosításához előleg (7700Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált. A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk.