Újdonságok

8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam szeptember 11-től, szerda esténként 18:30-20:00

8 alkalom – elmélet, gyakorlat, légzőgyakorlatok, relaxáció, meditáció

Elkezdeni valamit nagy jó, de sokszor nehéz. Hogy a jóga útján könnyebb legyen az elindulás, segítséget nyújt a 8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyamunk.
Szeptember 11-től, szerdától (18:30-20:00) induló 8 alkalmas tanfolyamunkon az alapoktól sajátíthatod el az ászanákat, a légző gyakorlatokat és relaxációs technikákat. Így lehetőséged nyílik, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon.

Szeptember 11-én induló 8 alkalmas tanfolyamunk alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, lassú, pontos ászana gyakorlást magába ölelő tanfolyam, amelyben biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.

A másfél órás alkalmak első pár perce rövid elméleti résszel indul. A gyakorlás előtti ráhangolódásra minden alkalommal sor kerül, mint ahogy az alapvető légzőgyakorlatokra is. Az ászana gyakorlás teszi ki az óra jelentős részét.

A 8 alkalom alatt az alap pózokon (ászanákon) keresztül ismerheted meg saját határaidat a gyakorlásban.
Az első két alkalommal a legalapvetőbb ászanakát gyakoroljuk. Majd ezek ismeretében tovább haladva, bizonyos testrészekre fókuszálnak az órák: váll környéke, csípő környéke.
A tanfolyam közepén kap helyet a stresszoldó, illetve az emésztésjavító óra, majd a kartámaszos pózokra koncentrálunk, míg az utolsó alkalommal a napüdvözlet sorozat lesz a fókuszban.
Az óra vége vezetett relaxációval, illetve meditációs gyakorlattal zárul.

Javasoljuk, hogy az óra előtt 2 órával ne egyél, maximum valami könnyű ételt és egy órával előtte nagy mennyiségű folyadékot ne vegyél magadhoz. Az órára kényelmes öltözetbe gyere. Jóga matracra nem lesz szükséged, de nyugodtan hozz, ha saját szőnyeged otthonosabb.

Kezdő jóga tanfolyamunk 8 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 90 perc.

Javasoljuk, hogy az óra előtt 2 órával ne egyél, maximum valami könnyű ételt és egy órával előtte nagy mennyiségű folyadékot ne vegyél magadhoz. Az órára kényelmes öltözetbe gyere. Jóga matracra nem lesz szükséged, de nyugodtan hozz, ha saját szőnyeged otthonosabb.

Jóga tanfolyamunk 8 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 90 perc.

Várunk szeretettel, ha:

  • ha kezdő vagy a jóga gyakorlásában és szeretnél jobban megismerkedni az ászanákkal,
  • ha már nem ismeretlen számodra a jóga, de gyakran merül fel benned az igény, hogy az alapokat is megismerd.
  • ha szeretnéd rendszerbe foglalva látni a jógát,
  • ha kíváncsi vagy nemcsak az ászanákra, hanem kicsit a jóga elmélete és a légzések is érdekelnek,
  • szeretnél esetleg otthon is elkezdeni jógázni, beépíteni egy kis gyakorlást a mindennapokba, de nem tudod hogyan.

A tanfolyam díja: 18.400 Ft.

Oktató: Kardos Zsuzsi, hatha jóga oktató

Kezdési időpont: 2019. szeptember 11. szerda 18:30, 8 héten keresztül.
Az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Résztvételi helyed biztosításához előleg (9.000Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 11 fő). A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk.