Újdonságok

A nyugalom művészete - Bevezetés a relaxáció és a meditáció gyakorlásába március 27-től, szerda esténként 19:15-21:00

Stressz, fáradtság, kimerültség, kedvtelenség, motiválatlanság, enerváltság, energia, tudatos jelenlét, relaxáció, légzés, meditáció, test-légzés-elme hármasa, örömteliség, béke és nyugalom.
Március 27-én, szerda esténként (19:15-21:00) induló tanfolyamon azt járjuk körbe, vajon mi lehet az összefüggés a fenti állapotok, tevékenységek között. Továbbá vitathatatlanul fontos kérdés, hogy vajon miként állítható vissza az egyensúlyi állapot, ha rövidtávon, vagy akár tartósan elmozdult a jóllétünk mérlegének a nyelve?

Nagyon jól tudjuk, mindennek ára van: a fokozottan aktív életmód a mentális és fizikai egészségünkön egyaránt maradandó nyomokat hagy. Az egyensúly visszaállításáért és megőrzéséért nagyon sokat tehetünk azáltal, ha megtanulunk lazítani, kikapcsolódni, a figyelmünkkel a jelen pillanatban időzni: ily módon pihenőidőt adunk az állandóan zakatoló elmének, valamint lehetőséget arra, hogy a testből is kioldódjon a feszültség.     

A Himalájai Tradíció szellemiségében zajló kurzus folyamán megismerkedünk a stressz anatómiájával, a relaxáció, a légzés és a meditáció elméleti hátterének alapjaival. A gyakorlások során rávilágítunk és megtapasztaljuk a jelenlét, vagyis a jelen pillanatban időző figyelem minőségi változást hozó erejét. Foglalkozunk a stabil, kényelmes testtartás, ülőhelyzet kialakításával, a meditáció és úgy általában a nyugodt, kiegyensúlyozott élet alapját képező helyes légzéssel, a test ellazítását segítő, valamint a koncentrációt is fejlesztő relaxációs gyakorlatok megismerésével. A tanfolyam gyakorlatorientált, amely támogatja a személyes tapasztalatszerzést, segíti a rendszeres, otthoni gyakorlást.

Ha bővebben olvasnál a tudatos jelenléthez vezető gyakorlatok és a jóllét kapcsolatáról, a tanfolyam vezetője, Budinszky Gabriella és a kollégái által írt alábbi cikket ajánljuk szíves figyelmedbe:  http://upszi.hu/cikk/ommmm 

Tanfolyamunk 6 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 105 perc.

A tanfolyam időpontja: 2019. március 27-től, szerdánként 19:15-21:00 időpontban

A tanfolyamot vezetiBudinszky Gabriellanemzetközi jóga és meditációs oktató, Himalájai Tradíció

A tanfolyam díja: 26.500 Ft.

Early bird kedvezménnyel, március 4-ig 10% kedvezménnyel: 23.850 Ft

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött és az előleg befizetésével válik véglegessé.
Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Részvételi helyed biztosításához előleg (13 000Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 12 fő). A tanfolyamot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk.