Újdonságok

Aromaterápiás ajándékkészítő workshop december 1-én, szombaton 10:30-13:30

IMMUNERŐSÍTÉS & KÉSZÜLŐDÉS A FÉNY ÜNNEPÉN
Szeretettel invitálunk egyedülálló Aromaterápiás ajándékkészítő workshopunkra december 1-én szombat délelőtt 10:30-13:30 időpontban, amelyen Kálmán Jucussal terápiás minőségű (azaz tiszta, vegyszermentes) francia esszenciakészletével merülhettek el az aromaterápiában, lélekben megalapozva az újjászületés ünnepet is.

Az egészségmegőrzés, és öngyógyítás tudományára hangolva - mivel a TÉL HIDEG, NEDVES, NEHÉZ minőségű évszaka mindannyiunk rendszerét kihívások elé állítja -, az első műhelyfoglalkozáson együtt tárgyaljuk az IMMUNERŐSÍTÉS, és a FÉNY ÜNNEPÉRE való készülődés témaköreit. 

Azaz:
- Hogyan alkalmazzuk az éterolajakat biztonságosan?
- A lakásunk tereit milyen módon töltsük fel az ünnep illataival?
- Hogyan energizáljuk magunkat az éterolajakkal a téli, vizes időszakban?

Aromaterápiás műhelyünkkel több rétegben hozzuk el nektek az Éterolaj-gyógyászat varázsát. Ezen első alkalom során rövid bepillantást nyerhettek az aromaterápia alapjaiba, az előállítás, a kémiai sokszínűség, és a biztonságos felhasználás témakörein át. 

Avatott vezetővel és egy finom gyógytea párája mellett gyakorolhatod velünk:
- Az ESSZENCIÁK ismeretét,
- Az áhimszát, vagyis az ártalommentes ÉLETMÓD útját,
- A HOLISZTIKUS szemléletű öngondoskodás felé vezető utat,
- Az örömszerzés, AJÁNDÉKKÉSZÍTÉS élményét,
- Az élethosszig való TANULÁS művészetét.

A lelkileg felszabadult készülődést szeretnénk elősegíteni azzal, hogy az alkalmat közösen elkészített AROMATERÁPIÁS AJÁNDÉK elkészítésével koronázzuk meg, így saját energiánk, figyelmünk, és szerető kedvességünk az éterolajakkal kombinálva alkothat egészséges, és örömteli meglepetéseket a karácsonyfa alá. Tehát az alapanyagokból előállított minden alkotás hazavihető! ♥ 

A workshopot tartja:  Kálmán Judit, Meditációs-, és jógaterapeuta, Független aromaterápiás tanácsadó

A workshop díja: 5.000 Ft

Időpont: 2018. december 1. péntek 10:30-13:30 (3 óra)

A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött.
Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. A részvételi helyed biztosításához előleg (2500 Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő).

Szeretettel várunk. :-)