Újdonságok

Aviva gyakorló órák minden pénteken 9:00-10:00-ig a NemcsakJóga Mozgásstúdióban!

Péntek délelőttönként Aviva gyakorló órán gyakorlhatjátok Farkas Ági aviva módszer oktatónkkal az Aviva tornát betanító tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat.
AVIVA gyakorló óra az egészséges hormonrendszerért azok számára, akik már elvégezték a tanfolyamot

A gyakorló órán lehetőség van csoportosan gyakorolni az Aviva tornát betanító tanfolyamon elsajátított alapgyakorlatokat. Minden gyakorló órán lehetőség nyílik a már megtanult gyakorlatok további finomítására, illetve a felmerülő kérdések megvitatására.

Az Aviva torna egy olyan mozgásforma, amit kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki Aviva Gabriella Steiner, egy magyar származású fizikoterapeuta.

A torna  gyakorlatai támogatják a méh és a petefészek  működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére, ezért gyakran hormontornának is nevezik.

Az Aviva torna hatásos gyógyír nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére és olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint pl. a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, kellemetlen változókori tünetek vagy súlytöbblet.

Ez a mozgásfajta természetes megoldást kínál nőknek és férfiaknak egyaránt arra, hogy szervezetük öngyógyító folyamatait beindítsák és egészségi állapotuk javítását saját kézbe vegyék.

Ha Te is szeretnéd megtanulni az Aviva módszert és a gyakorlatait szeretettel várunk a szeptember 6-án 16h-20h időpontban tartandó AVIVA tornát betanító, 4 órás tanfolyamra.

A tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat péntek délelőttönként 9h-10h időpontban tartandó AVIVA gyakorló óráinkon tudod gyakorolni

Az első Aviva gyakorló óra időpontja: péntek 9:00 – 10:00
A gyakorlást vezeti: Farkas Ágnes,  Aviva módszer oktató

Fontos! Az órán való részvétel regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni ezen a linken: https://nemcsakjoga.com/regisztracio/orarend_menu.php lehet.Lemondás: telefonon +36 20 320 5390.

Szeretettel várunk minden lányt és asszonyt, aki szeretne tenni egészsége érdekében. :-)