Újdonságok

„Chakra Flow – Belső utazás” workshop március 9-én, pénteken 18:00-20:00

Szeretettel hívunk egy különleges utazásra a csakrák világába: tapasztalni, érteni, érezni, szenzitív, finomérzékeléssel. Tapasztalati út lesz, fényekkel, hangokkal, mantrákkal és finom lágy mozgással, március 9-én, pénteken 18h-20h időpontban tartandó workshopunkon.
Megismerkedünk a csakrákkal, mantrázunk, tudatosítunk. Majd egy Chakra Flow-val folytatjuk, áramlunk. Lentről felfelé érezve, érzékelve. Lesz idő és tér arra, hogy mélyebben elmerülj Önmagadban.

A csakra az emberi testben elhelyezkedő pszichikai energia központi magja. Neve a szanszkrit „kerék” szóból származik, de a buddhista jóga forgatagnak, vagy örvénylésnek is fordítja. Az ember lényegesen több mint kézzelfogható hús-vér testrészek halmaza. Rendelkezik más, szemmel nem látható, kézzel nem tapintható szervekkel is, amelyek szinte fontosabbak a fizikai testnél. Ilyen belső, láthatatlan energiaközpontok a csakrák is, amelyek a gerincoszlop mentén helyezkednek el, a gerinc tövétől a fejtetőig. Hét fő csakra létezik, amiket az életerőt (prána) szállító vezeték, csatorna, a szusumna, vagy másképp nádi kapcsol össze. A csakrákon átáramló életerő szabályozza a test összes életfunkcióját.

Időpont: 2017. március 9. péntek 18:00-20:00

A workshopot tartja: Rábóczki Renáta (Hatha jóga, Vinyasa flow  és Yin jóga oktató)

A workshop díja 3.500 Ft.

A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött.
Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (2000Ft) befizetésére van szükség 2017. március 8-ig, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő).

Szeretettel várunk. :-)