Újdonságok

Egészségesebb gerinc gerincjógával - 6 alkalmas alapozó gerincjóga tanfolyam február 29-től, szombat délelőttönként 10:30-12:00

Szombati gerincjóga tanfolyamunk is folytatódik február 29-től 10:30-12:00 időpontban
Az alapozó tanfolyamon elsajátíthatod, hogy az egyes tartásokban hogyan használd optimálisan az izmaid, mely izmokat érdemes aktiválni és melyeket ellazítani egy-egy ászana közben.
Február 22-én, szombat délelőtt induló, 6 alkalmas kezdő gerincjóga tanfolyam célja, hogy alaposan átmozgasson tetőtől talpig. Az órákon a gerinc átmozgatásával az ülő életmód és felgyorsult életvitel ellensúlyozása a cél.

A 6 alkalmas gerincjóga tanfolyamon erősítjük, és nyújtásokkal lazítjuk az izmokat, így rugalmasabbá és erősebbé válik a test, az ízületek mozgásterjedelme nő.
Foglalkozunk a helyes légzéssel, hogyan érdemes a légzéshez hangolni a mozdulatokat, hogy segítse a gyakorlást.
Segítségül hívjuk a tudatosságot, irányítva a figyelmet a mozdulatok közben.
Intenzívebb használatba vesszük a mélyizmokat, amelyek belülről támasztanak. Egyre elmélyültebbé válhat a gyakorlás.

A tanfolyam célja, hogy úgy sajátítsd el a technikákat, hogy azokat biztonságosan tudd gyakorolni, akár órán, akár otthon. Mindemellett élvezheted a jóga áldásos hatásait, hisz a jóga hozzájárul a jó közérzethez, a helyes tartás kialakításához, a tested jobb ismeretéhez, az erős és rugalmas izmokhoz és a mindennapos stressz kezeléséhez.

A közös gyakorlások célja, hogy a kezdőknek segítsen elsajátítani a gyakorláshoz szükséges alapokat, valamint, hogy a haladóbbak pontosítsák, elmélyítsék megszerzett tudásukat. Megbízható alapot ad és gyakorlati tudást az otthoni gyakorláshoz, illetve a rendszeres óralátogatás megkezdéséhez.

Tanfolyamunkon elsajátíthatod a gerincjóga alapjait.

A gerincjóga célzott, hatékony gyakorlatai kilazítják az izmokat, megszüntetik a feszültségeket és megerősítik a gerinc környékét. Az ászanák anatómiailag átgondoltak és biztonságosak.

Gyakorlás közben elajátíthatod, hogy az egyes tartásokban hogyan használd optimálisan az izmaid, mely izmokat érdemes aktiválni és melyeket ellazítani egy-egy ászana közben.

Foglalkozunk a helyes légzéssel is, azzal, hogyan érdemes a légzéshez hangolni a mozdulatokat, hogy segítse a gyakorlást.

A helyes testtartással egészségesebbé válik a test, a helyes légzés hatással van a hormonrendszerre és egészséges emésztésre, a relaxáció pedig segít a stressz kezelésében.

Az izmok nemcsak erősödnek, de a nyújtással lazulnak is, így rugalmasabbá és erősebbé válik a test, az ízületek mozgásterjedelme nő. Ezen a tanfolyamon megismerheted a tested határait és lehetőségeit, hogy egyre jobban ki tuddd használni a teljes, háromdimenziós mozgásterjedelmet, miközben a stabil gerinc marad a test középpontja.

Az óra relaxációval zárul.

Várunk szeretettel, ha:

  • fáj a hátad, nyakad, vállad
  • nehezen kelsz fel reggel
  • néha „beáll” a derekad
  • sok ülő-, vagy álló munkát végzel
  • kezdő vagy, a rendszeres gyakorlás megkezdése előtt
  • haladó vagy, tudásod elmélyítésére.

Kezdő gerincjóga jóga tanfolyamunk 6 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 90 perc. 

A tanfolyam díja: 15.000 Ft.

Oktató: Schrick TímeaGerincjóga és hatha jóga oktató. 

Kezdési időpont: 2020. február 29. szombat 10:30, az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Részvételi helyed biztosításához előleg (7.500Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max 11 fő). A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)