Újdonságok

Gyertyafényes, stresszoldó gerincjóga workshop február 2-án, pénteken 17:30-19:00

Február 2-án pénteken, 17:30-tól újból Gyertyafényes, stresszoldó gerincjógával várunk stúdiónkba. Szeretettel várunk, ha Te is úgy érzed, hogy jól esne egy kis lélekmelengető gyertyafény, szeretnél ellazulni, kisimulni, testileg és lelkileg is feltöltődni. Ha Te is úgy érzed, hogy egyre nagyobb stressz nehezedik Rád és szeretnél úrrá lenni a „pörgésen”, másfél órára kizárni a rohanó hétköznapok zakatolását. Szánj magadra 90 percet, amikor lelassulhatsz, és csak magadra figyelhetsz. A stresszoldó gerincjóga órán végzett gyakorlatsorokkal kiegyensúlyozzuk az idegrendszert, feldolgozzuk a stresszt, elengedünk, kisimulunk és feltöltődünk. :-)

Február 2-án tartandó, Gyertyafényes, stresszoldó gerincjóga órán könnyed, áramló gyakorlatsorral hangolódunk rá az órára, majd sok-sok mellkasnyitó és csípőlazító ászana, finom nyújtó gyakorlatok következnek. A légzésfigyelés és levezető sorozat után és az órát egy vezetett relaxációval koronázzuk meg.

Mi a gerincjóga?

gerincjóga a hagyományos hatha jóga tartásaiból, eszköztárából merít, olyan gyakorlatsorokat alkalmazva, amelyek az izmokra, ízületekre nézve biztonságosan végezhetőek. Célja a fizikai test egészségének helyreállítása elsősorban a testtartás, a helyes légzés és a relaxációra való képesség javításával. E három fő terület az, amire a modern életmód mellet nagy szükség van, így a gerincjóga hozzájárul az ülő életmód, a felgyorsult életvitel ellensúlyozásához. A helyes testtartással egészségesebbé válik a test, a helyes légzés hatással van az egész szervezetre, a relaxáció pedig segít a stressz kezelésében.

Időpont: 2018. február 2. péntek 17:30-19:00

A workshopot tartja: Diófási LillaGerincjóga és hatha jóga oktató.

A workshop díja: 2.500 Ft
A workshopon  való részvétel regisztrációhoz kötött.
Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a +36 20 982 6822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (1200Ft) befizetésére van szükség 2018. február 1-ig, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő).

Szeretettel várunk kezdő és haladó gyakorlókat egyaránt. :-)