Újdonságok

Hangfürdő tibeti hangtálakkal és jóga nidrával június 14-én, pénteken 18:30-20:00 időpontban

Merülj el a tibeti hangtálak gyógyító hangjai és rezgései által teremtett térben, ahol megtapasztalhatod a belső csendet, nyugalmat és harmóniát. Ezúttal jóga nidra mélyrelaxációval készítjük fel a testet és az elmét a hangfürdőre.

A jóga nidra egy olyan relaxációs technika, amellyel teljes ellazulást érhetünk el fizikai, mentális és érzelmi szinten is. A relaxáció során az érzékek visszavonásával az elme egy éber, mégis oldott állapotba kerül, a fizikai test pedig teljesen ellazul, megpihen.

A jóga nidra és a hangtálak hangjai és rezgései egymás hatását erősítve és kiegészítve segítenek ellazulni és feltöltődni. Enyhítik a krónikus stressz hatásait, emellett javítják a koncentrációs készséget, a memóriát és fejlesztik a kreativitást. Segítségükkel tudatosíthatjuk az olyan elavult gondolati és viselkedési mintákat, amelyeket öntudatlanul követünk és amelyek visszatartanak bennünket. Ezáltal könnyebb ezeket felismernünk és elengednünk és helyettük új mintákat, új célokat kitűznünk és megvalósítanunk.

Fizikai szinten a hangtálak hangjai és rezgései segítenek feloldani a feszültségeket, elakadásokat, megszüntetni a fájdalmakat, teljes testi ellazulást eredményezve. A hangfürdő alatt a légzés, az anyagcsere és a keringési rendszer is harmonizálódik és visszanyerhetjük a test természetes egyensúlyi állapotát, amely a mindennapi stresszhatások által megbomlik. Emellett új energiákkal töltődünk fel, visszanyerjük vitalitásunkat, így utána kiegyensúlyozottabbak, kipihentebbek és energikusabbak leszünk.

A foglalkozás időtartama 90 perc.

Ajánlott 10-15 perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a ráhangolódásra.

A hangfürdőt vezeti: Kaskötő Lilla, hangterapeuta.

Ajánlott kényelmes, réteges öltözék, mert a relaxáció földön, matracokon történik. Matracok, plédek, párnák vannak a helyszínen.

A foglalkozás ára: 3500 Ft

A foglakozás időpontja: 2019. június 14. péntek 18:30-20:00, időtartama: 90 perc

A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (1700 Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 14 fő). A foglalkozást min. 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

 Várunk szeretettel minden kikapcsolódni és feltöltődni vágyót.