Újdonságok

Jóga és meditáció órák november 14-én, 21-én és 28-án, szerdán 19:15-20:45 időpontban

November 14-én, 21-én és 28-án, szerda esténként minden érdeklődő számára nyitott, „Jóga és meditáció” órákat tart stúdiónkban Budinszky Gabriella, nemzetközi jóga és meditációs oktató. Ezeken az órákon olyan ászanákat és légzőgyakorlatokat lesz lehetőségetek gyakorolni, amelyek felkészítik az idegrendszert a meditációra, segítik az elme elcsendesítésének folyamatát. Így azok számára is segítséget jelenthetnek ezek a közös gyakorlások, akiknek még nincs komolyabb jógás tapasztalata, de szeretnék a meditációt mindennapjaik szerves részévé tenni és rendszeresen gyakorolni.

“A meditáció során tökéletesen tudatosak és éberek vagyunk, de a tudatunk nem a külső világra vagy a körülöttünk zajló eseményekre összpontosít. Nem alszik, álmodik vagy fantáziál, hanem inkább tiszta, nyugodt, befelé összpontosít.”
Szvámi Ráma

A meditáció gyakorlása nem igényel és nem zavar bármely hitrendszerhez való tartozást.

A meditációt előkészítő jóga könnyű mozdulatokból álló sorozat, amelyet bárki, életkortól és fizikai állapottól függetlenül könnyedén el tud végezni. Hasznos és élvezhető sorozat, amely feloldja a testünben lévő feszültségeket és blokkokat, lehetővé teszi a szabad energiaáramlást. Elmélyíti testudatosságunkat, ezáltal megalapozza az ászanák tudatos és pontos kivitelezését.

A meditációra hangoló ászanák nem csak testgyakorlatok, hanem a légzés és az elme állapotaira irányuló megfigyelés és megismerés, annak a csodálatos útnak a kezdete, amely során a légzés, a relaxáció és meditáció segítségével megtapasztalhatjuk személyiségünk egyre finomabb rétegeit.
Ezáltal megtalálhatjuk testi-lelki-szellemi egyensúlyunkat. Célunk, hogy a rendszeres gyakorlással ez a harmónia egyre inkább a hétköznapi életünk részévé váljon, és megtapasztaljuk a jóga és a meditáció jótékony hatásait életünk minden pillanatában.

Mire számíthatsz?

  • meditációt előkészítő testgyakorlatokra (ászanákra),
  • meditációt előkészítő légzőgyakorlatokra
  • meditációt előkészítő relaxációs és kontemplációs gyakorlatokra
  • közös, vezetett meditációra.

Jóga és meditáció órák időpontja: 2018. november 14., 21. és 28., szerdánként 19:15-20:45 (90 perc)

A tanfolyamot vezeti: Budinszky Gabriella, nemzetközi jóga és meditációs oktató, Himalájai Tradíció

Az órák díja: 2.500 Ft.

Az órákon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Részvételi helyed biztosításához regisztrációra (telefonon, email-ben vagy online szükséges, mert a maximális létszám limitált (max. 12 fő). Az órákat minimum 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)