Újdonságok

Kezdő Jóga és Meditáció tanfolyam - 8 alkalmas tanfolyam 2023. január 12-től, csütörtök esténként 19:00-20:30 időpontban offline és online is

8 alkalom a jóga és a meditáció beépítéséért a mindennapokba.
A jóga ma már mindenki számára ismert fogalom és sokan már voltak is életükben legalább egyszer jóga órán. Ám még annak ellenére is, hogy valaki akár egész rendszeresen jár jógatanárhoz, az otthoni gyakorlás nem igazán alakul ki.

Ez a tanfolyam arra fog koncentrálni, hogy a 8 alkalom alatt olyan rutin alakuljon ki a résztvevőkben az elvégzett gyakorlatok tekintetében, hogy magabiztosan képesek legyenek arra, hogy a tanfolyam után otthon is tudják folytatni a gyakorlást és ezáltal a fejlődést, mind a meditáció, mind a jóga terén.

A tanfolyam kezdőknek szól, de rendszerező jellege miatt nem csak kezdőknek, hanem a már elmélyültebben gyakorlóknak is javasoljuk.

A tanfolyam alatt azokkal az kezdő ászanákkal, testhelyzetekkel fogunk megismerkedni, amelyek alapját képezik a jóga fizikai részének és amelyek tartásjavító és stresszoldó hatással is rendelkeznek. De lesznek légzőgyakorlatok, a relaxáció néhány formája és a meditáció egy kiemelkedően hatékony módszere is, amelyeket alaposan be fogunk gyakorolni.

A csoport létszáma limitált (max. 12 fő)

Van lehetőség a tanfolyamhoz ONLINE is csatlakozni, így akkor sem kell lemondanod a tanfolyami résztvételről, ha valami akadálya van a személyes megjelenésnek, vagy vidéken élsz, vagy csak ha számodra így kényelmesebb. 

A tanfolyam díja: 28.800 Ft

A tanfolyamot tartja: Bálint János, Nemzetközileg minősített jógaoktató (Yoga Alliance E-RYT 500 - RYT 500), meditáció oktató, jógaoktató képző tanár, alternatív mozgás és masszázsterapeuta

Helyszín: Nemcsakjóga Mozgásstúdió (1024 Budapest, Káplár utca 11-13.)

Kezdési időpont: 2023. január 12. csütörtök 19:00, az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött.
Résztvételi helyed biztosításához a tanfolyam díjának befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max.12 fő).

Regisztrálni itt tudsz: www.purnam.hu/jelentkezes, vagy írj üzenetet a .

Ha bármilyen kérdésed van, örömmel válaszolunk. Bátran hívhattok minket is a NemcsakJóga Mozgásstúdió telefonján a +36 20 9826822 számon, vagy emailben az címen. Valamint Bálint János-t is kérdezhetitek a  email címen.

Szeretettel várunk.