Újdonságok

Lélegezz! - 8 alkalmas kezdő hatha jóga tanfolyam szeptember 9-tól, hétfő esténként 19:00-20:30

8 alkalom kezdőjóga gyakorlás – 8 légző gyakorlat
Szeptember 9-től folytatódik hétfő esti, kezdő jóga tanfolyamunk stúdiónkban, de bátran csatlakozhatsz hétfő esti óráinkhoz akkor is, ha korábban még nem jártál nálunk.
Most induló, 8 alkalmas, hétfő esti (19:00-20:30) tanfolyamon a légzés lesz a fókuszban.

A következő légző gyakorlatokkal ismerkedhettek meg:

1.         Teljes jógalégzés

2.         Váltott orrlyukas légzés

3.         Légzés kiegyenlítés

4.         Emésztés segítő légzés

5.         Brahmari légzés

6.         Uddzsái légzés

7.         Kapalabhati légzés

8.         Basztrika légzés

Emellett folytatjuk a továbbra is kezdőknek szóló 90 perces jógagyakorlást: mellkas-nyitás, csípőízület mobilizálása és erősítése, egyensúly gyakorlatok, csavarások lesznek többek között az óra témái.

A másfél órás alkalmak első pár perce rövid elméleti résszel indul. A gyakorlás előtti ráhangolódásra minden alkalommal sor kerül, mint ahogy az alapvető légzőgyakorlatokra is. Az ászana gyakorlás teszi ki az óra jelentős részét.

Most induló 8 alkalmas tanfolyamunk továbbra is alapvetően kezdő jógásoknak szólnak, lassú, pontos ászana gyakorlást magába ölelő tanfolyam, amelyben biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.

Javasoljuk, hogy az óra előtt 2 órával ne egyél, maximum valami könnyű ételt és egy órával előtte nagy mennyiségű folyadékot ne vegyél magadhoz. Az órára kényelmes öltözetbe gyere. Jóga matracra nem lesz szükséged, de nyugodtan hozz, ha saját szőnyeged otthonosabb.

Kezdő jóga tanfolyamunk 8 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 90 perc.

A tanfolyam díja: 18.400 Ft

Oktató: Kardos Zsuzsa, hatha jóga oktató

Kezdési időpont: 2019. szeptember 9. hétfő 19:00, 8 héten keresztül.

Az órák időtartama: 90 perc.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött.
Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Résztvételi helyed biztosításához előleg (9000Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 11 fő). A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk.