Újdonságok

Mindfulness - meditációs gyakorló óra június 20-én és 27-én szerda este 18:30-20:00 időpontban.

Szeretettel várunk közös, vezetett meditációs gyakorlásunkra. A gyakorlás segít, hogy meditáció békéjében elcsendesedj és kisimuljanak stresszes hétköznapjaidat. A gyakorlást Budinszky Gabriella jóga és meditációs oktató vezeti.

Májusban kezdődött és június elején véget ért Mindfulness tanfolyamunk után további két alkalommal lesz lehetőségetek gyakorolni Budinszky Gabival  június 20-én és 27-én szerda este 18:30-20:00 időpontban. A gyakorló órákra bárki csatlakozhat, de előzetes regisztráció szükséges.

A gyakorlás keretében a relaxáció, a légzés, valamint a meditáció áramló hullámain, a személyiségünk finomabb rétegein át vezető közös belső utazásra indulunk, hogy megízlelhessük a tudatos jelenlét állapotát.
Szeretettel várunk, ha jól esne visszavonulni és megmártózni belső csend-tavad hűsítő, pihentető, feltöltő vizében. A gyakorlás a Himalájai Tradíció szellemiségében zajlik, a meditációra vezetett relaxációs és légző gyakorlattal készítjük fel és csendesítjük el a testet, valamint az elmét.

Időpont: 2018. június 20. és 27. szerda 18:30 - 20:15

A gyakorlást vezeti: Budinszky Gabriella, nemzetközi jóga és meditációs oktató

Részvételi díj: 2500 Ft

A gyakorlás során megízlelhetitek a tudatos jelenlét állapotát. A tudatos jelenlét gyakorlása egyebek mellett abban is segítséget nyújt, hogy a rohanó mindennapokban miként teremthetjük meg azt a belső nyugalmat, amely stabil alapként az érzéseink, gondolataink, cselekedeteink, valamint az egészségi állapotunk kiindulópontja lehet.

Ha bővebben olvasnál Mindfulnessről, a tudatos jelenléthez vezető gyakorlatok és a jóllét kapcsolatáról, a tanfolyam vezetője, Budinszky Gabriella és a kollégái által írt alábbi cikket ajánljuk szíves figyelmedbe

Fontos! Az órán való részvétel regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni ezen a linken, vagy emailben (info@nemcsakjoga.hu), vagy telefonon (+36 20 9826822) is lehet.

Szeretettel várunk. :-)