Újdonságok

Mindfulness tanfolyam május 2-tól, szerda esténként 18:30-20:15

A május 2-án, szerda esténként induló tanfolyamon azt járjuk körbe, vajon mi lehet az összefüggés az alábbi állapotok és tevékenységek között: stressz, fáradtság, kimerültség, motiválatlanság, illetve energia, tudatos jelenlét, mindfulness, relaxáció, légzés, meditáció, test – légzés - elme hármasa, örömteliség, béke és nyugalom. Továbbá vitathatatlanul fontos kérdés, hogy vajon miként állítható vissza az egyensúlyi állapot, ha rövidtávon, vagy akár tartósan elmozdult a jóllétünk mérlegének a nyelve?

Meditáció - Tudatos jelenlét –  Mindfulness
A nyugalom művészete - Bevezetés a relaxáció és a meditáció gyakorlásába 
6 hetes tanfolyam

Nagyon jól tudjuk, mindennek ára van: a fokozottan aktív életmód a mentális és fizikai egészségünkön egyaránt maradandó nyomokat hagy. Az egyensúly visszaállításáért és megőrzéséért nagyon sokat tehetünk azáltal, ha megtanulunk lazítani, kikapcsolódni, a figyelmünkkel a jelen pillanatban időzni: ily módon pihenőidőt adunk az állandóan zakatoló elmének, valamint lehetőséget arra, hogy a testből is kioldódjon a feszültség.     

A Himalájai Tradíció szellemiségében zajló kurzus folyamán megismerkedünk a stressz anatómiájával, a relaxáció, a légzés és a meditáció elméleti hátterének alapjaival. A gyakorlások során rávilágítunk és megtapasztaljuk a jelenlét, vagyis a jelen pillanatban időző figyelem minőségi változást hozó erejét. Foglalkozunk a stabil, kényelmes testtartás, ülőhelyzet kialakításával, a meditáció és úgy általában a nyugodt, kiegyensúlyozott élet alapját képező helyes légzéssel, a test ellazítását segítő, valamint a koncentrációt is fejlesztő relaxációs gyakorlatok megismerésével. A tanfolyam gyakorlatorientált, amely támogatja a személyes tapasztalatszerzést, segíti a rendszeres, otthoni gyakorlást.

Ha bővebben olvasnál Mindfulnessről, a tudatos jelenléthez vezető gyakorlatok és a jóllét kapcsolatáról, a tanfolyam vezetője, Budinszky Gabriella és a kollégái által írt alábbi cikket ajánljuk szíves figyelmedbe:  http://upszi.hu/cikk/ommmm 

Tanfolyamunk 6 alkalmas (heti 1 alkalom), alkalmanként 105 perc.

A tanfolyam időpontja: 2018. május 2-tól, szerdánként 18:30-20:15 időpontban

A tanfolyamot vezeti: Budinszky Gabriella, nemzetközi jóga és meditációs oktató, Himalájai Tradíció

A tanfolyam díja: 26.500 Ft.

Early bird kedvezménnyel, április 14-ig 10% kedvezménnyel: 23.850 Ft

Ha érdekel a Mindfulness, de szeretnéd saját élményeiden keresztül megtapasztalni, hogy hogy mit is adhat számodra a tudatos jelenlét gyakorlása, próbáld ki az "Utazás a tudatos jelenlétbe: relaxáció, légzés, meditáció" bemutató óránkat április 25-én, szerda este 18:30-20:15 időpontban. A mentális utazást a tanfolyam oktatója, Budinszky Gabriella, jóga és meditációs oktató vezeti. Ha a bemutató órán szeretnél részt venni, mindenképpen jelentkezz be emailben, telefonon, vagy online itt.

A tanfolyamon való részvétel regisztrációhoz kötött és az előleg befizetésével válik véglegessé.
Kérjük, írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra. Részvételi helyed biztosításához előleg (13 000Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max. 12 fő). A tanfolyamot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Szeretettel várunk. :-)