Újdonságok

NemcsakJóga ADVENTI naptár december 2-tól Karácsonyig

December 2-tól, advent első vasárnapjától megkezdődik az adventi várakozás, ünnepre hangolódás időszaka. Ennek jegyében álmodtuk meg Nektek immár második, adventi kalendáriumunkat, mert szeretnénk mi is egy kicsit hozzátenni az adventi készülődés élményéhez. :)

NemcsakJóga ADVENTI naptár december 2-tól Karácsonyig

Meggyőződésünk, hogy az adventi várakozás nem a végtelen hosszú bevásárlási vagy „to do” lista teljesítéséről kell szólnia, hanem valódi várakozásról, ünnepre hangolódásról, a „felpörgés” helyett inkábba lelassulni és minden nap - legalább néhány pillanatra - megállniállni, elmerülni a karácsonyi illatokban, fényekben, önmagunkban és abban az örömben, amelyet szeretteink körében élhetünk meg.

December 2-tól minden nap egy-egy új „ablak” lesz megnyitható virtuálisan, amely minden nap valami más-más apróságot, kedvességet rejt számotokra.
Érdemes lesz minden nap bekukucskálni az ablakok „mögé”, mert minden napra készültünk Nektek valamilyen ajándékkal, amelyeket stúdiónkban vagy a december megnyíló, Szimplán Neked webáruházunkban tudtok felhasználni (kedvezmények, kuponok, stb). (linket hamarosan publikáljuk)

+1 meglepetésNemcsakJóga Mozgásstúdió ajándékutalványa már online is megvásárolható, így még több időd marad az igazán fontos dolgokra. 
Az ajándékutalvány tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Ha szeretnéd Te is velünk várni a karácsonyt, nincs más dolgod, hogy minden nap az aznapi dátum szerinti „ablakra” kattintani a NEMCSAKJÓGA MOZGÁSSTÚDIÓ ADVENTI KALENDÁRIUMÁBAN, és a naptár alatti mezőben kitölteni a név és email cím mezőket, majd a KÜLD gomra kattintani. Így az email címedre azonnal meg is érkezik aznapi meglepetésünk. :-)

Békés, nyugodt és élményekben gazdag ünnepi készülődést kívánunk nektek. :-) 
NemcsakJóga Mozgásstúdió Csapata