Újdonságok

Női Flow - tavaszi tisztulás workshop május 5-én, szombaton 10:30-12:30

Május 5-én, szombat délelőtt (10:30-12:30) egy különleges, Női Flow workshop-ra invitálunk Benneteket nagy szeretettel. Köszöntsük együtt a tavaszt, tisztítsunk, engedjük el azt, aminek mennie kell, hogy teret adjunk az újnak, az élő, friss energiáknak.

A Flow maga az áramlás, a befogadás és elengedés, a fény és sötét, a be-és kilégzés egymás utáni, vég nélküli ismétlődése.  A Női Flow során a Naliní Női Jóga gyakorlatait fűzzük egybe, s végezzük egymás után. A gyakorlatok sorokká fűződnek, melyet zenére gyakorlunk együtt. A zene velünk áramlik a gyakorlás alatt, és mi a zenével. Együtt lélegzünk, együtt mozdulunk, és a női kör erejét felhasználva utazunk együtt, míg végül a test és lélek egy mozgásos meditációban táncra kél.

A workshop alatt:

  • tisztító energetikai gyakorlatokkal, a tisztulási folyamatokat segítő technikákkal, mindennapi praktikákkal ismerkedhetsz meg,
  • beszélgetünk arról, hogyan kezdjünk hozzá egy tavaszi méregtelenítéshez, fizikai és szellemi szinten, dolgozunk az elengedés, a befogadás témakörével,
  • megismerkedünk a lágy, finom női energiáinkat, mély érzelmeinket ébresztő Holdüdvözlettel, a Víz táncával
  • majd áttérünk a forró tüzet szító Napüdvözletre, mely aktív, amazon énünket ébreszti fel. Gyakorlásával a tűz körülöttünk, és bennünk is feléled, ébresztve a tavasz, az újrakezdés energiáit.  

A sorozatok gyakorlása során lecsendesedik az elme, teret adva a belső csendnek, a belső figyelemnek. A gyakorlás végén egy pihentető relaxációval tesszük teljessé ezt a magunkra szánt 120 percet.
A sorozatok elemeit először külön, lassabb tempóban is gyakoroljuk, így a tanfolyam kezdőknek és haladóknak is ajánlott.
Időpont: 2018. május 5. szombat 10:30-12:30

A workshopot tartja: Várallyay Éva, Naliní Női jógaoktató, család-és párterapeuta

A workshop díja 3.500 Ft.

A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött.
Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (1700Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő).

Szeretettel várunk. :-)