Újdonságok

ONLINE órák

Március 23-tól elindult a regisztráció a NemcsakJóga Mozgásstúdió online óráira.
Terveink szerint minden nap egy, új mozgásórát fogunk feltölteni, váltakozva jóga, pilates, core training stb. óráink közül. Igyekszünk bővíteni az óratípusokat, ezért érdemes a YouTube csatornánk linkjét elmenteni és feliratkozni csatornánkra, mert így első kézből tudtok értesülni legújabb videóinkról.
Fontos info: a publikus csatornánkon található órák kedvcsinálók, a teljes 60 perces órákat a fizetős rendszer igénybevételével láthatjátok!

Március 23-tól elindult a regisztrációs rendszer online óráinkra

Az ONLINE óráink rendszere

A NemcsakJóga Mozgásstúdió online órái nem élő közvetítések, hanem előre felvett videók, amelyek érvényes napijeggyel vagy bérlettel érhetőek el.

Az órarendben látható órák egész héten elérhetőek, így ha például szerdán tudsz csak időt szakítani a mozgásra, de a hétfői órát szeretnéd megnézni, ugyanúgy van lehetőséged erre, mert valamennyi, ezen a héten feltöltött videó elérhető lesz egész héten.
Regisztrálj ezen a linken arra az órára, amelyikre szeretnél gyakorolni és küldjük a linket.

Regisztráció

Az elkészült videókat (minden nap újat) NemcsakJóga YouTube csatornájára.töltjük fel. 

Fontos info: a publikus csatornánkon található órák kedvcsinálók, a teljes 60 perces órákat a fizetős rendszer igénybevételével láthatjátok!

Tervezett Online óráink ütemezését a weboldalunkon, az órarend menüpont tudjátok megtekinteni ezen a linken. 

Hogyan tudsz részt venni óráinkon?

 1. Válaszd ki azt az órát, amelyiknek a videójára szeretnél mozogni (jóga, pilates, gerinctréning, stb.) és regisztrálj ezen linken:  https://nemcsakjoga.com/regisztracio/orarend_menu.php 
 2. Regisztrációt követően, (ha rendelkezel érvényes napijeggyel vagy bérlettel) emailben elküldjük számodra az óra videójához tartozó linket, amely a továbbiakban 1 hétig elérhető lesz számodra.  Ezzel azt szeretnénk biztosítani számotokra, hogy biztosan meg tudjátok nézni és el tudjátok végezni az adott óra gyakorlatait.
 3. Kérünk, hogy lehetőség szerint gmail címmel regisztrálj, mert a YouTube csatorna privát videói csak erről elérhetőek. Használd saját gmail címedet.
  Ha nincs gmail címed, nézz körbe a családban, hátha valakiét tudod használni. Ha pedig nincs, akkor ide kattintva pár lépéssel könnyen létrehozhatsz egy gmail fiókot.

Javaslataink a gyakorláshoz:

 1. A gyakorlás időpontját célszerű úgy időzítened, hogy abban a 30-60-90 percben, amíg gyakorolni szeretnél biztosítani tudd magad számára a teret és időt (tudjuk, hogy a mostani időszakban talán ez az egyik legnehezebb feladat!!)
 2. Készíts elő egy jógaszőnyeget, vagy polifoam szőnyeget.
 3. Szükséged lesz valamilyen eszközre (pl: laptop vagy tablet), amin nézni tudod az órát. (telefont nem ajánljuk, mert véleményünk szerint azon keresztül követhetetlen az óra).
 4. Fontos! Az online órákon való részvétel saját felelősségre történik, mivel a tanárok nem látják a résztvevőket, így korrigálni sincs módjuk.

Online órák árai

Az online órákhoz új, kedvezményes bérleteket és napijegyet biztosítunk: online videóinkat a korábbi árak 50%-ért is meg tudod megtekinteni 1 héten keresztül.
Ha támogatni szeretnéd stúdiónkat és okatatóinkat ebben az átmeneti, nehéz helyzetben és lehetőséged is van rá, hogy teljes árú jegyet/bérletet vegyél, azt nagyon megköszönjük.
De meglévő bérleteidet is tudod használni.
Ha most online bérletet váltasz, akkor a jelenleg érvényes bérletedet tovább használhatod majd akkor, amikor a NemcsakJóga Mozgásstúdiót újból  meg tudjuk nyitni.

Fizetési lehetőségek

 1. Meglévő bérlet esetén regisztrációdat követően a bérletedből egy alkalmat levonunk.
 2. Új, online napijegy vagy bérlet vásárlására banki utalással van lehetőséged. SZÉP kártyával egyelőre nincs lehetőség fizetni.
  Utalni az alábbi számlaszámra tudsz:

Kedvezményezett neve: Sztrakay Miléna
Bankszámlaszám: Erste Bank Zrt. 11638001-13133601-38000001

A közlemény rovatba írd be: online napijegy; online4; online8
Az átutalásról számlát állítunk ki, ezért kérünk, hogy küldd el az címre az utaló személy nevét és címét.

A bérlet és napijegy árakért KATTINTS IDE! 

További részleteket a tervezett videófeltöltésekről ezen az oldalon fogjuk folyamatosan aktualizálni.

MÁR ELÉRHETŐ, INGYENES ÚJ ONLINE ÓRÁINK LINKJEI:

1.  Kezdő gerincjóga Schrick Timivel, a NemcsakJóga Mozgásstúdió hatha- és gerincjóga oktatójával (ingyenes)

2. Teljes testet átmozgató gerincjóga Kaskötő Lillával, a NemcsakJóga Mozgásstúdió oktatójával (ingyenes)

3. 30 perces Gerinctréning óra Andorka Eszterrel, a NemcsakJóga Mozgásstúdió gyógytornászával (ingyenes)

Matracra fel, mozogjatok velünk. :-)

Szeretettel várunk Titeket online óráinkra is:

Miléna, Sanyi és a NemcsakJóga Mozgásstúdió Csapata