Újdonságok

Pranayama workshop május 4-én, pénteken 18:00-20:00

Szereted óra végi légzésgyakorlatokat? Szeretnéd tudni, hogy mit és miért is csinálunk pontosan? Érezted már úgy, hogy szívesen folytatnád tovább? Szeretnél más légzőgyakorlatokat és technikákat is megismerni, elmélyíteni az eddigi tapasztalásaidat?

Ha érdekel az energiablokkok légzéssel történő feloldása, ha szeretnéd még hatékonyabban használni a légzést ászana gyakorlás közben, ha útmutatást szeretnél otthoni gyakorláshoz, ha érdekel, hogyan kombinálhatók a különböző légzéstechnikák, hogyan működik egymással az elme, a fizikai test, az energia test és a légzés, akkor ez a workshop Neked szól!

Könnyed beszélgetés során felfedezzük a pranayama négy aspektusát, az életstílusra és egészségre gyakorolt hatását, spirituális vonatkozását és az pranikus testben való funkcionálását. Felteheted az összes megválaszolatlan kérdésed, majd gyakorlatba is átültetjük a különböző légzéstechnikákat.

A pranayamát általában légzéskontrolként emlegetik, azonban ez nem fedi le a teljes jelentését.

PRANA jelentése: élethez szükséges energia, életerő. Az az erő, ami minden élő és élettelen dolgot átjár. Amitől folyik a folyó, fúj a szél, a méhek zümmögnek, a repülők repülnek, a babák gőgicsélnek. Észrevehető minden növekedésben és pusztításban. Nem csupán a levegő, amivel megtöltjük a tüdőt. Megfelelő használásával hatást lehet gyakorolni a nadikra (energiacsatornák) és az energia test külömböző rétegeire.

AYAMA jelentése kiterjesztés, megnaggyobbítás. Így a pranayama a prana dimenzióinak kibővítésére, meghosszabbítására utal. A pranayama technikák segítenek a határainkon túl jutni, felsőbb tudatossági szintre emelkedni.

Kezdő vagy haladó órákra jársz? Szeretettel látunk, ha megújítanád a jógi eszköztáradat, lendítésre vágysz, vagy új fajta relaxálásra vágysz.

Időpont: 2018. május  4. péntek 18:00-20:00 (120 perc)

A workshopot tartja: Barta Angéla, hatha jóga, vinyasa flow, ashtanga és restoratív jóga oktató

A workshop díja 3.500 Ft.

A workshopon való részvétel regisztrációhoz kötött.
Kérjük írj üzenetet az info@nemcsakjoga.hu - ra vagy telefonálj a 0620/9826-822 számra.
A részvételi helyed biztosításához előleg (1700Ft) befizetésére van szükség, mert a maximális létszám limitált (max 10 fő).

Szeretettel várunk. :-)